Elin Ersson stoppade utvisning av hustrumisshandlare som VILLE skickas hem


INVANDRING. För några veckor sedan försenades ett passagerarplan på Landvetter, Göteborg av asylaktivisten Elin Ersson som vägrade sätta sig när planet skulle lyfta. Detta för att stoppa utvisningen av en afghansk man.

Asylaktivisten Ersson och afghanen som skulle utvisas till till Afghanistan togs till slut av planet.

Mannen, Bismallah Saeedi, född 1959 och medborgare i Afghanistan är dömd till nio månaders fängelse för tre fall av misshandel av sin egen fru och deras två barn. Saeedi blir inte sällan våldsam och domen mot honom gäller en händelse den 14 januari 2018.

Gärningsbeskrivning: Afghanskt par med 5 barn kom till Sverige för 2 år sedan. Oklart hur många av barnen som är här, tre av barnen är vuxna. Vid de händelser som åtalet gäller bodde familjen i en lägenhet i Gnarp. Mannen ska ha sagt till två av barnen att de skulle stänga av tv:n och sedan slagit dem med en sladd. Ska sedan med öppen eller knuten hand och en sladd slagit hustrun, sparkat henne samt dunkat hennes huvud mot golvet och/eller väggen.

Mannen kastade också glas mot hustrun, och misshandeln slutade inte förrän hon sprang iväg och svimmade utanför bostaden, där hon fick hjälp av grannar.

Kommentar: Mannen kan ingen svenska och har ett utvisningsbeslut på sig. Utvisningen gäller dock inte ovanstående, där hade åklagaren inte yrkat någon utvisning.

Hela familjen saknar asylskäl och afghanen som Elin ville ”rädda” var en annan som redan är i Kabul…

Nyheter idag skriver om saken, tyvärr är det mesta bakom betalvägg…

Hovrätten för nedre Norrland Dom B_249-18

-Pettersson hoppas det inte skett någon förväxling någonstans för flera medier skriver en man i 50-årsåldern och 52-åringen, medan herr Saeedi är född 1959 enligt domen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


12 responses to “Elin Ersson stoppade utvisning av hustrumisshandlare som VILLE skickas hem

 • Arnór Valdimarsson

  Hejsan, kan nogon förklara varför de mål nummeren som visas hår ovan, finns inte i hovrëtten eller HUDIKSVALLS TINGSRÄTT när man söker. Och inte ett dugg på nätet heller??

  Gilla

 • Joy

  Nyttiga idioter finns överallt. Hon var visst utskickad av något nätverk, bara det!

  Gilla

 • Lukas

  Elin är kanske beundrare av Scheikes smisksekt?

  Gilla

 • Billy Boy

  Om afghanerna kunde lära sig lite svenska så kunde dom muntra upp den gråtande lilla Elin genom att sjunga den här vackra sången för henne:

  Och på köpet får dom sig till livs en liten dos av vår trevliga svenska kultur.

  Gilla

  • Barracuda

   Låten om Elin är en vacker vals som inte är i marsvinet Elin Erssons smak. Hennes melodi är afghanska IS-krigsvrål typ allahuakhbar mitt i självmordsbombningarna. Skicka henne till den del Afghanistan där sådan aktivitet fortfrande pågår.

   Gilla

  • Tanten

   Underbart!!

   Gilla

 • finlandssvenskan

  Gör som polisen gjorde i Finland i ett exakt liknande fall. Polis in, asylaktivist ut och planet lyfter, blott 10 minuter försenat. Polisanmälan mot asylaktivist. Punkt.

  Gilla

 • Lena

  Elin varför inte ut ur Sverige, en liten lättnad för övriga svenskar i landet.
  Det är inte bara ditt fel att du inte kan tänka, den svenska skolan och dagis har en gigantisk skuld !

  Gilla

 • Blodsven

  Vore inte detta samhälle överfullt av dessa ”goda” idioter så skulle vi må fan så mycket bättre. Må denna hjärndöda rödstrumpa få så in i helvetes mycket böter, så hon aldrig kan kravla sig ur skiten…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: