Stäng

Debbie Nujens hämndattack mot taxichaufför

SVARTA PENGAR. Den korrupta makteliten försöker skamlöst tysta gräsrötter, visselblåsare och anonyma privatpersoner då dessa tar bladet från munnen på sociala medier. En av dem som i dagarna drabbats är taxichauffören Magnus Andersson, som på sociala medier skrivit om familjen Nujens överföring av svarta pengar till terroristen Rakhmat Akilov, betalningar som fortfarande aldrig förklarats.

Nu har Debbie Nujen, asyladvokat och syster till Özz Nujen, kontaktat det företag som Anderssons enskilda firma skrivit avtal med, för att försöka få dem att “vidta åtgärder”.

Magnus Andersson har själv uppmärksammat det inträffade Facebook, då han blev meddelad av företaget att advokat Debbie Nujen hört av sig för att framför klagomål mot Andersson, trots att de aldrig haft med varandra att göra i hans yrkesutövning. Debbie Nujen har tidigare i år utretts av Advokatsamfundet i ett disciplinärende “i anledning av de uppgifter som har förekommit i media och på sociala medier, rörande en advokat som påstås ha anlitat den numera för terrorbrottet på Drottninggatan åtalade personen”Utredningen gav dock resultat att Nujen inte uteslöts ur Advokatsamfundet, vilket bland annat Nyhetsbyrån rapporterade om. “Advokatsamfundets disciplinnämnd landar i slutsatsen att man inte kan styrka att advokat Nûjen har varit inblandad i något kriminellt. Man säger även att Nûjen inte heller har åsidosatt en god advokatsed och att man därför inte vidtar några sanktioner eller åtgärder mot henne.”

Nu verkar det dock som om advokat Debbie Nujen är ute på djupt vatten i alla fall, i och med sin hämndattack mot en helt okänd taxichaufför. Katerina Janouch tar kontakt med Magnus Andersson för att fråga hur det känns att få veta att Debbie Nujen riktat klagomål mot honom hos hans uppdragsgivare.

– Det känns märkligt att de kontaktar ett företag som jag har skrivit ett avtal med trots att jag aldrig har haft varken Debbie, Özz, Debbie Nujens make Richard Damm eller någon annan i deras familj som kunder en enda gång på de nio månader jag har kört taxi. Vill Debbie Nujen göra en “uppviglingsanmälan” mot mig så ska hon vända sig till Nackapolisen och inte till ett företag som inte har någonting alls med saken att göra…

Varför tror du att Debbie Nujen vänt sig till din uppdragsgivare?

– Som jag ser det så är detta bara ett sätt att försöka skrämma mig till tystnad angående dessa 85.000kr som familjemedlemmar i Nujenfamiljen betalat till terroristen Rakhmat Akilov och som jag skrivit om på sociala medier.

Läs mer på Katerina Magasin…

Om Nujens på bloggen…

-Pettersson säger att filmen ovan är en kort sammanfattning av Janne Josefssons intervju med Özz. Herr Nujen påstår att han inte har med svartjobben på Gotland att göra trots att han äger fastigheten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

15 reaktioner på “Debbie Nujens hämndattack mot taxichaufför

 1. Svenska Advokatsamfundet börjar mer och mer likna en laglös maffiaorganisation som vid det här laget tjänat oräkneliga miljoner (miljarder?) på den importerade brottsligheten. Att en av deras ”Hildor” sysslar med skattebrott, terrorfinansiering (och indirekt massmord) är tydligen ingen man ens höjer på ögonbrynen över idag.

  God advokatssed vad är det egentligen om man som advokat kan komma undan med vilka grova brott som helst?
  Varför görs det ingen ordentlig utredning? Varför tillåts de tre bara fortsätta skylla på varandra trots de allvarliga brott de helt uppenbarligen begått? Gäller inte likhet inför lagen och ”allas lika värde” för alla längre?

  Denne man som bara påpekat detta uppenbara blir utsatt för en vendetta i värsta maffiosostil. Riktiga feodalfasoner!
  Vilket läskigt samhälle vi har framför oss när myndighetspersoner tillåts bete sig på det viset! Men som ubermänniskan Anne Ramberg brukar säga så är ju vi ”vanliga” svenskar inte mycket mer värda än råttor hörandes hemma i rännstenen. Med andra ord menar hon att vi vanliga svenskar saknar människovärde, något som nu tycks ha blivit till en norm inom Advokatsamfundet.
  Hela denna organisation borde få sig en ordentlig granskning liksom den kriminella familjen Nujen.

 2. Skall inte dessa överföringar av pengar undersökas av Säpo eller andra specialister? Det är ytterst sällan en privatperson avlönar en terrorist för snickeriarbete? Hur känner de varandra? Är det inte en nödvändig rutinartad säkerhetsaspekt att det måste undersökas. Ungefär, som eftersläckning av en skogsbrand. Branden är inte över för att lågorna slocknat. Jag är nog inte nöjd förrän jag förstått att allt är undersökt i detalj.

 3. Det skulle vara intressant att få någon förklaring från skatteverket varför blir inte usch nyjen utredd,eller få någon förklaring på det.Med PK landet Sverige får vissa göra som dom vill. Håll till godo till valet.Ahmed

 4. I de skamlösas värld är allt möjligt.
  Att hon hörde av sig till en kund ligger i fas med andra man terroriserat.

  Själva lägger de locket på när det gäller Akilov.
  När man betalar ut svarta pengar till terrorister så är det ännu värre än när polisen varnar för att betala för datorkapare på nätet. Argumentet är detsamma. Akilov var inte känd, men det visar på den underjordiska värld som existerar som lever på svarta pengar.

  Att inte özz eller richard begriper är inte konstigt. Men fru nöje borde kunna inse problemet med förfarandet. Men det kanske är vanligt i asylkretsar?

  Vad vet jag. Jag betalar bara skatt till dessa snyltare.

 5. Då är det alltså inget brott att undanhålla skatt, alla som åker dit kan hänvisa till kurden. Bra! Då vill jag också käka pizza och klippa mig enligt Malmö´s prisnivå. Och du Magdalena Andersson, du kniper igen rödvinshålet!

 6. Säger som Churchill sa till en journalist, Har du några fiender, har du, så är det bra, då har du vågat stå upp för en sak. En stor del av Sveriges män har ingen ryggrad, mesiga och ängsliga, de vågar inte säga emot nån, kryper inför sin fru och svärmor.. Men inte taxichaffisen Magnus, lyfter på hatten åt en sådan visad manlighet. Vi behöver fler av samma kaliber, män som har cojones.

 7. Dessa ska UUUUT ur vårt fosterland Sverige och aldrig tillåtas återvända, hela patrasket Nujen! Rösta på Alternativ för Sverige!!

 8. Kurder har varit Extremt populära hos socialistpartierna i Sverige sedan 80-talet. Svenska folket bryr sig inte mycket. 100% av svenskarna avskyr dock deras sk ”Hederskultur”. Mörda sina barn? Alla kommer ihåg Pela och Fadime. Många har sett filmen med flickan som blir lurad till Tyskland… för att sedan bli tvingad att springa över Autobahn. Ljuga och luras ? Det verkar vara vanligt i den Kurdiska kulturen. Familjen går ihop och luras och ljuger…

  1. Den Kurdiska NationalSocialistiska Feministen och Fegisen Özszs borde snarast åka till ”Kurdistan” och kräva sina mänskliga rättigheter. Jag har massor av fler ord att skriva, eller … Men jag väljer att stoppa där. Kan gärna ta det i Fjeset på Özz. Synd att jag inte jobbar med Hen. Någon annan som jobbar med Hen?

 9. Det här helvetet är möjligt …….bara på grund av kompletta dårar svenskar eller medlöpare !

 10. Vedervärdiga människor! Dom är inskrivna i Historien…. !

  85.000 kr svart?…. Inget straff för sånt om man är PK. Bra att dom lägger ribban för vanligt folk!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: