30 dagar till valdagen den 9 september 2018 och SVT har ingen som helst koll

VALET 2018. SVT, SR, DN och SvD skulle med hjälpa av skattepengar redovisa ”fakta” för väljarna och påstår att den polska TV-kanal som påstått att Sverige satsat på genusutbildning i stället för brandsläckningsutrustning och utbildning har helt fel. 

Man frågar genusfolk inom räddningstjänsten om genus i räddningstjänsten har påverkat negativt och genusfolket sa ”Nähä, det har det inte alls det. Sådeså!”

Twitter

-Pettersson säger att vad genusutbildning och feminismen har kostat landet kan ingen vet, inte ens SVT, men faktum är att vi hade dåligt med resurser att bekämpa skogsbränder och/eller hade dålig koll och övning på att använda all utrustning som finns i landet.

Om vi istället för genusutbildningar och annat fjanteri övade i försvar och civilförsvar skulle landet klara sig mycket bättre.

Det är dags att någon visar FNL-tåget som 1968 promenerade in på SVT var utgången är…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

24 thoughts on “30 dagar till valdagen den 9 september 2018 och SVT har ingen som helst koll

 1. Polsk tv sprider artikeln.
  Faktakollen har gått till botten med….
  Ja verkligen, men i en helt annan betydelse.

 2. ”Anders” Johan på G S har ringt till SVT ang. de polska brandmännen.
  Jenny K bara slingrar sig.
  Lyssna på slutet vad som då sägs för hon slänger inte på luren helt.

  ” När Johan Andersson ringer & ställer frågor till SVT:s Jenny Küttim blir det total panik. Hon glömmer att slänga på luren, så man tydligt kan höra någon säga ”vem fan var det där”?”

  ”Vem fan var det där? SVT:s ”faktakollare” får panik”

 3. Detr känsligt för vänstermedia när någon berättar sanningar. Då slår den fullständigt meningslösa och grymt partiska ”Faktakollen” till med full kraft och försöker dölja och släta över. Allt i sann public service anda. Gud bevare oss för SVT och SR. De är bara så genomusla med undantag när det gäller sportsändningar.

 4. Låt er inte förledas av Afs eller moderater ! Enda vägen ur den här sörjan är en röst på originalet, SD !

 5. Ja alla dessa skitstövlar inom media men även inom politiken
  hatar SD av en enda orsak, dom vet att SD har och har haft
  rätt på varje punkt, det är därför dom älter om SD i varenda
  andetag. Och det säger ju en hel del om alliansen med, dom
  är lika ansvariga för förfallet av Sverige, glöm inte det, hur
  Miljarder än Kristersson sprätter omkring sig, det enda sättet
  för honom att räta upp anseendet för partiet är att erkänna det
  och be om ursäkt för det som äggskallen ställde till med, han
  kan inte vara ovetande, för han var själv med!

  • Billy Boy. Jag önskar att en högt uppsatt Svensk politiker eller beslutsfattare,som inte har något emot att få en ambassadörspost någonstans skulle våga säga något liknande. Det den Polske politikern sa var väl i alla fall till 99, 9999% sant och det är skyhögt över det vi är vana vid.

 6. SVT policy: Vi målar upp vår egen verklighet. Allt som inte stämmer överens med detta är fake news!

 7. Polackerna berättade om det de sett och hört, de hittade inte på. De hade ingen anledning att vara rädda för svenska myndigheterna och ljuga eller fjäska för dem. Oförskämt och löjligt av PK-media att påstå det var falska nyheter. Att de hade mage att anklaga polackerna som modigt hjälpt till i ett jättesvårt läge !!

  • Alla Svenskar med hjärnan i behåll vet ju att Sverige numera inte är något land, utan det är ett SKÄMT i övriga världen.
   Men så blir det lätt när man inte har någon regering.
   Ett land utan styre har lätt för att råka ut för att behandlad som ett stort skämt och Sverige står tyvärr helt utan styre.

 8. Jag vet att ”regnbågsfärgade” brandslangar är dyrare i inköp, än enfärgade.

 9. Polsk TV redovisar förmodligen mer sanning och fakta än vad de köpta ”journalisterna” på SVT aldrig kommer att leverera…

 10. MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER , SKYDD FÖR BROTTSLINGAR, METOO, OKONTROLLERAD, MASSINVANDRING, MOSKÉER, BÖNEUTROP, HEN, PRIDE och TOTAL JÄMSTÄLLDHET i alla lägen är till 100% prio ett i dagens ynkliga patetiska och vänsterextrema Sverige !
  Omsorg om infödda äkta hederliga svenskar, trygghet på gator och torg, bränder och liknande är totalt ointressant för den välgödda och föraktfulla makteliten i Sveriges riksdag.

  • Något som slår mig är att 7-klövern lovar guld och gröna skor.
   Hur kan dom lova en enda krona till saker och ting när Sveriges statsbudget står på MINUS 2 miljarder och bara öar och ökar.
   Sverige lånar i dag 800 kr per sekund.
   DET GÅR STRÅLANDE FÖR SVERIGES EKONOMI.

 11. Nästa gång, om det blir?, när jag far på FN-tjänst i krigshärjade länder skall jag lämna AKn hemma och ta med en Prideflagga att vifta med. Misstänker att flaggan kommer att rädda ”mitt liv”.
  Och om jag blir tillfångatagen så skall jag ha Prides färger på underkläderna som ”räddar mig”!
  Speciellt i muslimska länder!

 12. FNL tåget promenerade in på SVT 1968 , de promenerade även in på Socialdemokraterna och gjorde karriär, de har skadat vårt fosterland svårt, det är dags att 87:an vaknar och ger dem sparken i september. Jag blir besviken om Miljödårarna och KD kommer in och om SOCIALDEMOKRATERNA hamnar över 20%! SVERIGE VAKNA!!

  • Jag tror dessvärre inte att det blir så eftersom 87-klubben inte har så mycket förstånd så att dom begriper sitt eget bästa en gång.

   • Är säker på att den svenska politiska kartan inte kommer att vara omritad den 10/9, SD må vara stora men kommer aldrig att få.vara med i sandlådan och leka hellre sänker 7 klövern Folkhemmet totalt !
    Att från 7 klöverns sida börja samarbeta med SD är ju politiskt självmord och detsamma som att öppet erkänna att man de senaste 40 åren har fört en totalt ansvarslö politik inte minst när det gäller en helt okontrollerad massinvandring som sänkt ner Sverige i omorslens, ansvarlöshetens och kriminaltetens träsk.

 13. Hej, angående eventuellt val mellan genusutbildning och brandredskap. Kan ingen ta reda på hur det verkligen är och vad som är sant. Det borde vara ett tydligt och bra exempel och test på hur bra och ärlig faktakollen är.
  Jag tycker det är ganska vansinnigt att inte kunna enas om sakernas faktiska tillstånd.
  Följer det hela med spänning.

  • Dessvärre så verkar det vara likadant här som det är med invandringen, Svenska staten vågar inte säga hur mycket brandförsvaret kostar.
   Fria tider uppger att genusutbildningen kostar skattebetalarna 170 miljoner kronor.

   • Tack. Jag förstår att man kan både räkna och redovisa på många sätt. Dock bör man väl vara rädd om det eventuellt lilla förtroendet som finns kvar. Annars slår det tillbaks ännu mer.

Kommentera