S och Sveket

VALET 2018. S-vallöfte 2014: Vi ska inte höja bensinskatten. 

 • Verkligheten 2018: Nytt rekord för bensinpriset och höjd skatt 4 gånger.
 • Miljöpartiet ville höja med 70 är. Magdalena Andersson (S) lovade att det blir inget av med det.
 • Nu har S+MP höjd med det dubbla, med totalt 1,42 kr plus moms så totalpriset för privatpersoner har blivit 1,78 kronor högre.
 • Dessutom har regeringen infört automatisk skattehöjning med c:a 30 öre varje år.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

19 thoughts on “S och Sveket

 1. Ok, regeringen lovade att inte höja bensinskatten. Men sedan dess har det kommit fler asylsökare som skall försörjas och i sådana fall får man sätta grupp mot grupp och höja skatten.
  Utlänningar väl går före svenskars.

 2. Nu är det dags att kontakta Guinness Rekordbok.
  Sverige måste in. Det finns nog inget annat land på jorden som bebos av så många idioter 87%.

 3. Men det vet väl alla? Enda området msn kan lita på S är just när det gäller att höja skatter av allehanda slag.
  Hur många skatter har SÄNKTS under nuvarande regering?

 4. Socialisterna gjorde kanske en del bra saker för det svenska folket fram till mitten av 50-talet, men därefter har det bara gått utför!
  Och när landsförrädaren Palme började få inflytande i den svenska politiken så gick det käpprätt åt helvete! Han var expert på att ruinera och förstöra det mesta och tillsammans med den parasitiske juden David Schwartz så lade dom också grunden till mångkulturen i Sverige! Palme importerade bl.a. massvis med USA negrer från kriget i Vietnam, han tog också hit allt kriminellt vänsterpack från Chile. Rejält och arbetsamt folk var mer eller mindre förbjudna att komma hit. Socialisterna av i dag är skyldig till mycket ondska och elände och borde ställas inför en oberoende internationell domstol för alla sina bedrägerier och förräderi mot det egna landet och dess befolkning!

 5. Så länge som vi tillåter att landets styrande har kungligt höga löner, så kommervi att få det ena tokiga beslutet efter det andra, där noll förståelse för hur de drabbade ska ha råd med kostnaderna. Riksdagsledamöternas nkomster ligger på en helt annan nivå än vad den är på för en vanlig löntagare. För att inte tala om statsministerns oc statsrådens. Höjningarna för energi och drivmedel framstår inte så betungande med tanke på köpkraften en riksdaglön genererar.

  • Skulle man betala efter utfört arbete så skulle 7-klöverns 8 språkrör bli skyldiga hundratusen kr var varje månad.

 6. Automatisk skattehöjning??? Ha, ha. Vad f-n är det?
  Jag vill ha en automatisk löneökning varje år.

 7. Som grädde på moset kommer vi ha ett elpris kring 3kr/ kwh. Anledningen är att såssarna har skänkt el till Youtube/Google för deras etablering av datahall i Luleå. Den drar el motsvarande en stad med 100 000 invånare. Fattigpensionärerna kommer inte bara svälta ihjäl utan göra det i mörker och kyla. Det är en massiv krigsförklaring mot svenska folket.

  • Jag trodde det var Facebook som etablerat sig i Luleå och jag är övertygad om att de får betala för sin el enligt vanlig taxa för storkonsumenter.

   Däremot har Google etablerat sig i Finland där energiskatten är lägre.

   Dessa datahallar förbrukar oerhörda mängder energi och när vi troligen får brist på el så kommer dom att vara med och driva upp priserna.

   Den framtida energiförsörjningen beror nog mer på besluten att stänga kärnkraftverk än datahallar.

   • Facebook har sedan tidigare en datorhall uppe i Luleå.
    Det skall byggas en till där.

    Google har en datorhall på gång vid Horndal utanför Arvika.

    Inteligent Logisitk skrev 3 maj -17 följande:

    ”Hemlighetsmakeriet har varit stort runt det planerade industribygget i Horndal i Avesta kommun i Dalarna. Men nu pekas jätteföretaget Google ut av bland annat SVT som det företag som ska etablera sig här.

    Även om varken Avesta kommun eller Google själva vill bekräfta etableringen. Kommunen köpte förra året mark för 15,5 miljoner kronor utanför det gamla brukssamhället Horndal. Det var kollegan Facebook som var det första, stora internationella IT-bolaget som valde Sverige för att etablera ett stort datacenter i Luleå. Det kalla klimatet där lockade, vilket gör att energiåtgången för kylning minskar. Nu bygger Facebook sin andra datorhall i Luleå.

    Nu tycks alltså Google stå på tur att etablera sig i Horndal, där en ny kraftstation är på gång som skulle kunna förse den mycket energikrävande verksamheten med el. Här finns redan ett ställverk kopplat till den stora kraftledningen från Krångede”

    ”Google bygger datahall i Horndal”
    http://intelligentlogistik.com/nyhetsflode/itteknik/google-bygger-datahall-i-horndal/

  • Det värsta är väl ändå nedläggning av våra kärnkraftverk och straffskattande av oss sydsvenskar för att elnätet mellan norrland och Sydsverige inte byggts ut. Höjd skatt på vattenkraftsbyggnader och div andra skatter på kärnkraftsanläggningar, samt uselt fungerande vindkraft. Krångliga regler för mindre vattenkraftsanläggningar vilket lett till många nedläggningar.Förbud mot nyetableringar av vattenkraft på många ställen m.m.
   Vi kommer inom några år med sossepolitik få en elbrist i stil med vad många uländer har och ett elpris som heter duga.

   • En kall vinterdag kommer det fattas 10 gW eller 10 kärnkraftverk, enligt Tobias Edfast på svenska krafnät.

  • Löven och hans rövarband vet inte hur många liv han har på sitt samvete.
   Många fattigpensionärer i Sverige svälter ihjäl p.g.a. att han skor sig på import av analfabeter.

Kommentera