Man knivskuren vid bibliotek

BROTTSLIGHET. En man i 35-årsåldern har förts till sjukhus efter att ha knivskurits i bröstet i Gamlestaden i Göteborg. Polisen larmades om händelsen vid elvatiden på onsdagen. Mannen misstänks ha attackerats vid ett bibliotek.

Därefter tog han sig till ett kafé där han fick hjälp av en person att ringa ambulans, uppger polisen.

Mannen fördes till sjukhus med allvarliga skador, skriver Göteborgs-Posten. En förundersökning om försök till mord alternativt dråp är inledd. Polisen har inte gripit någon.

-Pettersson säger att knivhugga folk klockan 11 på vardagsförmiddagar vid bibliotek är en gammal tradition i Göteborg…

Polisen

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Man knivskuren vid bibliotek

 1. ”Öppna era hjärtan” sa Fredrik Reinfeldt och alla Nya Moderater ropade ”JAAAAAA!”…..Det ryggdunkande och rövslick i luften….En annan galning skrek till Jimmy Åkesson….”VI BYGGER INGA MURAR = NO BORDER!” Vi får inte glömma MONA SAHLIN…..hehehehe….” de har så mycket mer spännande kulturer, vad ha vi ? Midsommar och sådant töntigt….!” VI BESTÄLLER MER AV SAMMA SÄGER 87:AN!!!!!

   • Fatta vad ?
    Hoppas kan man ju alltid göra men får den väldresserade trygga naiva och konflikträdda 87:an bara några fläskben av 7 klövern så röstar de plikttroget som de alltid gjort !

 2. (S)vikarna skyller alla missförhållanden på allt annat, utan
  på deras egen politik som är orsaken till att detta landet
  krackelerar.

 3. Fungerar inte Molgans lag om knivförbud på allmän plats ?
  Märkligt, den skulle ju vara så effektiv när infördes men de kriminella parasiterna kanske inte respekterar lagar.
  Hm, tänkte inte på det sa Molgan !!!!!!!

 4. afrobibliotek + afro”svenskar” + hijaber och våldtäktsmän på spårvagnar …. som Göteborgarna röstat får de ligga.

Kommentera