Sydamerikan döms till tre års fängelse för våldtäkt, som vanligt ingen utvisning


BROTTSLIGHET. Jorge Alberto Martinez, 37, medborgare i El Salvador och bosatt i Köping, döms till fängelse i tre år för våldtäkt mot en ung kvinna i början av juli samt för grov stöld. 

Våldtäkten begicks i närheten av busshållplatsen Gesala vid riksväg 56 mellan Sala och Västerås. Jorge hade iakttagit den unga kvinnan på bussen och klev av på samma busshållplats som hon varefter han enligt domen våldtog henne under dödshot.

Jorge Martinez stal också kvinnans mobiltelefon. Den innehåll en spårningsfunktion vilket gjorde det lätt för polisen att hitta honom. Han ska även betala skadestånd till kvinnan på drygt 145.000 kronor. Det är oklart om han kommer att överklaga domen.

Herr Martinez är medborgare i El Salvador, döms inte till utvisning, trots att de flesta politiker påstår att de vill ha hårdare straff med utvisning som följd vid grova brott.

Sveriges Radio glömmer som vanligt att nämna var gärningsmannen hör hemma.

-Pettersson undrar om politikerna inte tycker våldtäkt är ett grovt brott eftersom det så sällan blir utvisning och inget görs åt lagarna?

Västmanlands tingsrätt B 3232-18

TIDIGARE 20118-07-01. Kvinna våldtagen utanför Västerås

BROTTSLIGHET. Vid tretiden natten till söndagen våldtogs en kvinna i 20-årsåldern i ett buskage längs riksväg 56 norr om Västerås. Våldtäktsmannen kunde gripas kort tid efter brottet – han hade stulit kvinnans mobiltelefon och den hade spårningsfunktion, skriver Sala Allehanda

Mannen, som var okänd för kvinnan, bad om att få låna kvinnans mobiltelefon. När hon sa nej drog han in henne i ett buskage och våldtog henne.

Därefter stal han hennes mobiltelefon.

Kvinnan kontaktade polisen, och då hon har funktionen ”hitta min iPhone” på telefonen som pejlades och kunde mannen gripas i närområdet av en hundpatrull.

Mannen, som är i 35-årsåldern, fördes till polisstationen för förhör och vidare utredning. Kvinnan har förts till sjukhus för undersökning.

-Pettersson konstaterar att det inte var den skarpaste kniven i lådan…


11 responses to “Sydamerikan döms till tre års fängelse för våldtäkt, som vanligt ingen utvisning

 • Ruth Magnusson

  Han är sannolikt hjärnforskare på dagtid och behövs här? Eller?

  Gilla

 • ruben

  Sveriges rättsväsende vill tydligen inte göra sig av med de kriminella importerna, som regeringens migrationsverk berikat samhället med. Jag antar att de importerade kriminella är lönsamma för rättsinstansernas jurister och personal? Borde inte lärarna ges samma möjlighet att ta betalt för timmar och mängden elever de blivit påtvingade?

  Gilla

 • Tony

  Det är en grov förolämpning mot dom som blivit våldtagna att
  dessa otroligt låga individer ska få gå kvar här efter ett
  avtjänat, i dom flesta fall ett löjligt straff, detta skitsamhälle
  straffar gärna offren en gång till genom att låta grovt
  kriminella bli behandlade som att dom är offren?

  Liked by 1 person

  • Kenth Andersson

   Ett hån ?
   Brottsoffer har inget människovärde i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige, bara kriminella parasiter tillsammans med makteliten och det övriga välgödda mångkulturälskande etablissemanget.

   Gilla

 • Björn

  Jag har givetvis mailat till SR och ställt frågan varför de inte ger hela bilden. En intressant fråga eftersom Löfvén stod i SVT:s partiledardebatt och påstod att våldtäktsmän visst utvisas. Detta var svaret på en fråga från Åkesson varför så inte sker.
  Det var f.ö. i samma debatt Löfvén började svamla om LAS i samma fråga.

  Liked by 1 person

  • Kenth Andersson

   Något svar från politiskt korrekta och styrda SR är inte att vänta har själv aldrig lyckats få svar på något mejl till PK-media som ligger inom censurens ramar, det är alltid dödstyst !

   Gilla

 • Mm

  Flickor, Kvinnor skall offras i politrukpatraskets kamp om makt.

  Gilla

 • Janne

  Arabregimen använder ju t.o.m. regeringsplanet för att hämta (hem) grova terrorister. Och att inte folk reagerar på sådana galenskaper är ju fullständigt ofattbart??

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Sverige utvisar inte gärna heliga brottslingar som i framtiden ska rädda pensionerna och Folkhemmet från undergång !

  Gilla

 • Janne

  Varför ska han utvisas? Regimen gör ju allt dom kan för att samla på sig (oss) all sköns slödder och ohyra från andra länder!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ja det är fin samling av avarter som 7 klövern och begåvningsreserven samlat på sig under åren lopp, framtiden är förmodligen säkrad den kriminella framtiden alltså !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: