Valupptakt och återvandringsturné

Valdagen närmar sig med stormsteg, och vi medborgare har att sätta oss in i vad de olika partierna har för visioner och mål. I år har vi två uppstickarpartier där den ena sticker ut mest, nu tar vi oss en titt på Alternativ för Sveriges schema för valmöten från Boden till Malmö. Partiledare Gustav Kasselstrand kommenterar:

– Vi hade en fantastisk uppslutning på de torgmöten vi höll under försommaren. Jag ser verkligen fram emot att resa genom vårt land och träffa andra svenskar som vill rädda Sverige! 

Vice partiledare William Hahne kommenterar:
– Vi fokuserar på Sveriges ödesfråga – återvandringen. Inget nuvarande riksdagsparti driver återvandringsfrågan och därför är det helt avgörande att vi får in ett parti i riksdagen som gör det!

Riksdagsledamot Jeff Ahl kommenterar:
– Vi ses i en stad nära dig! Visa ditt stöd för Alternativ för Sverige i slutspurten mot riksdagen!

Alternativ för Sverige välkomnar alla medlemmar, aktivister och sympatisörer till valupptakt på Långholmen i Stockholm.

Plats: Långholmens amfiteater
Tid: Lördag den 11 augusti klockan 11:00.

Under eftermiddagen klockan 15:00 inleds partiets landsomfattande återvandringsturné med ett torgmöte i centrala Stockholm. Totalt besöker Alternativ för Sverige 50 orter över hela landet, från Boden till Malmö.

Turnén avslutas med en stor valfinal i centrala Stockholm som pågår hela dagen fredag den 7 september.

Hela turnéschemat hittar du här.

Valupptakt och återvandringsturnén

11 thoughts on “Valupptakt och återvandringsturné

 1. Återvandring är definitivt ett måste, ett krav.

  Jag tror ett stort antal politiker inser detta, även från partier vi inte förväntar oss en sådan politik. Dock styrs svenska politiker av större krafter som vill något annat.

  AfS kan bli en blåslampa, men inte förrän 2022. En månad före valet har man cirka 1% av väljarna bakom sig. Visst kan man med en stark spurt komma in i Riksdagen med dryga 4, men där får man inte ens med SD:s hjälp en majoritet för en sådan politik.

  AfS får nog mogna fyra år till. Ett parti med 25% av väljarna bakom sig gör större skada för de övriga. Så därför SD i år.

  • Polygamisterna från tredje världen får 7000 kr i månaden för varje fru han tar med sig hit till Sverige. En fattig svensk pensionär som jobbat 45-50 år och betalat världens högsta skatter får mellan 5 7 000 kr i månaden i pension.De kriminella i sjukklöverjuntan tillåter månggifte,barnäktenskap ,helt barockt att höra den svenska tjänstemannen skratta och säga inför de syriska polygamisterna och deras fruar varav en var tonårsbrud att hon minsann kunde tänka sig att hennes man tog en andra fru för hon tyckte det var så jobbigt med tre barn och arbete.I Sverige skall svenska lagar gälla för alla utan undantag.En röst på sjukklöverligan betyder fortsatt sodomisering ,utbredd laglöshet ,fortsatt folkutbyte,fortsatt massimport av dysfunktionella ointergrerbara människor från världens värsta länder i tredje världen till Sverige.Sverige behöver ett återvandringsverk!!

 2. SD borde gräva ner stridsyxan när de gäller gamla interna bråk som har varit med politikerna i AFS. Svenskarna behöver alla partier som kan göra Sverige till ett bra land igen. En röst får man inte utan den förtjänar man.

 3. Valets ödesfråga är att stoppa den invarsiva pågående invandringen, återvandringen blir ett senare ställningstagande när Jimmie leder vårt land. Alternativ för Sverige är som en finne i röven, irriterande och framför allt i vägen för Sverigedemokraterna !

   • Så ni vill vandra samma väg som SD ,utstå utfrysning ,bli kallad för rasister ,få höra från olika institutioner , fackföreningar och organisationer att vi inte tror på ”allas lika värde” , inte bli inbjudna på olika evenemang osv.. .
    Om en stor del av befolkningen anser fortfarande att SD är extremister vad tror ni står i skalan nu? Ni får vänta till 2022 får upp eran procenter, eller rösta på det parti som kan agera nu 9/9 SD2018

Kommentera