Snart inleds Jimmie Åkessons torgmötesturné!

Valet den 9:e september närmar sig, och efter Jimmie Åkessons traditionsenliga sommartal i Sölvesborg inleds hans stora torgmötesturné. Det kommer att bli en omfattande turné med över 50 möten runt om i Sverige. Under första veckan besöker han norra delarna av landet och turnén pågår ända fram till finalmötet i Stockholms stad den 8/9.

Jimmie Åkesson kommer bland annat att tala om partiets fyra fokusområden och vad som står på spel i årets val.

Mikael Eriksson, Jimmie Åkessons stabschef kommenterar:

– Innan Jimmie Åkesson går upp på scen kommer även livemusik att framföras och på sina håll även aktiviteter från partiets lokala föreningar. Det kommer att bli en riktigt trevlig tillställning som vi hoppas att många vill besöka.

– Både Jimmie Åkesson och övriga partiet ser fram emot en bra och händelserik slutspurt som förhoppningsvis resulterar i ett fantastiskt valresultat den 9:e september.

Pressmeddelande med första veckans turnéschema

19 thoughts on “Snart inleds Jimmie Åkessons torgmötesturné!

 1. Jag står i valet och kvalet att engagera mig politiskt inom SD – som medlem! Samtidigt som jag oroar mig ”privat”. Vad jag utsätter mig – och min familj, mina vänner – för?? Hur rumsrent blir valet 2018? Vad utsätter jag mina nära och kära för? Samtidigt vill jag inte vara tyst! För jag accepterar ABSOLUT INTE sjuklövern!

  • Ja vill man representera SD så utsätter man sig nog för att bli dödad av någon socialnazistisk muhammedan.

 2. Äntligen tar Jimmie till orda igen. Det var ett bra tag sedan man hörde hans varma goa stämma och hans väl genomtänkta tal.

 3. SDs valsedlar i brevlådan idag. Första partiet med utskick. En angenäm upplevelse. Valrörelsen är igång här där jag bor.

  HEJA JIMMIE! SD2018

 4. Välkommen åter J Å.

  Hoppas att de har bättre högtalaranläggning den här gången med tryck i.
  Samt mera isär, med mera spridning på ljudet och inte nära varandra, rakt fram som sist. Även höjer upp dem rejält så högtalarna kommer upp ovanför huvudena på folket.
  Mot dem som var på förra valturnén sist, de svarta vanliga som är till mindre samankomster.

  Vänstern tjejer lär stå med skrikandes sina ramsor och skramlandes nycklar.
  Polisen står precis bakom vänsterpöbeln samt står bara och tittar på.
  Störande av allmänsammankomst är det där inte tal om.
  Skulle däremot Stefan Löfven eller de övriga i 7Klövern störas ut då jädrar hade de avisats.

 5. Att flacka runt till över 50 platser på mindre än en månad kanske slutar med att Jimmie Åkesson blir utbränd igen. Förra gången skeddde väl det inför ett val.

  • Förmodar att det har stab och ledning lärt sig av. För att nu avlasta och täcka upp med folk som stöttar Jimmie, under denna valturné.

   Största problemet lär väl bli störande och enfaldiga element, som inte kommer att respektera vår demokratiska möteskultur.

   • ”Element” så kallar man inte svenskt folk oavsett vänster eller höger.
    Och när det gäller ordningen på gator och torg så är det polisens sak att sköta den.
    För att få respekt måste man själv visa respekt och inte måla fanns på väggen.

   • Nej, jag har alltid gillat hans lugn och trevliga sätt vilket säkert är något som bidragit till att så många röstar på honom och hans parti.

  • Jo förvisso Mia, men Jimmie fick i alla fall vila sig lite, när de övriga skaffade sig tennisarm av sitt dresserade flaggviftande. Och eftersom han ej deltog i spektaklet slipper han också efterspelet med skammen, ångesten, sömnproblem, etc. Kan istället lägga kraften på verkligheten. Go for it Jimmie !!!

   • Här skaffar sig istället folk tennisarm genom att sitta och klicka på tumme ned vad jag än skriver, vilket blir en slags censur som man annars säger sig vara emot.

    Yttrandefrihet verkar vara viktigast när det gäller rätten att häva ur sig elakheter om politiker och andra.

Kommentera