SVT pekar ut brottslingar efter etnicitet

MEDIA. SVT tycker att det är helt OK att peka ut en etnicitet för sjöfylleri. Dock vill man aldrig tala om vilka etniciteter som står för skottlossningar, överfallsvåldtäkter och gruppvåldtäkter och en stor del av allt annat skit i vårt samhälle.  

-Pettersson tycker att det SVT gör är hets mot folkgrupp, i varje fall i jämförelse med mycket annat…

Twitter 

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “SVT pekar ut brottslingar efter etnicitet

 1. Jamen SVT följer inga regler och avtal som man har med Staten, ty SVT är en stat i staten och högsta hönset är kommunist, och som sådan gör man precis som man vill ? En stor fet spark i baken på Hanna Stjärt vore
  en välgärning.

 2. Etnicitet vid skjutningar och annat svenskt bus är det inte bara infödda äkta svenskar som står för detta, vem/vilka skulle det annars vara i Lövets annars så trygga Sverige ?

 3. Jag reagerade också på att dom, flera gånger t.o.m. uppgav att kaptenen var Rysk.
  Och inte nog med det så lyckades dom även intervjua en ”trovärdig expert” som villigt sa att detta var typiskt för ryssar! Det var kutym bland ryssar att framföra fartyg och andra motordrivna farkoster berusade.
  Men nu visste dom också allaredan att kaptenen var berusad och hur dom ”visste” det förstår jag inte, men det är väl som vanligt när det gäller SVT, lögner och grova gissningar allt eftersom det passar deras hatiska syften.
  Undrar vad dom hade sagt om kaptenen varit neger…

 4. Alla likas värde betyder att en del är lite mer värda och andra mindre så snittet blir att alla blir lika värda.
  När man lyssnar på pk så är det uppenbart att en person från NMR inte kvalar in för något positivt värde alls. Medan däremot en islamist ligger lite över genomsnittssvensken fast bägge representerar två avgrundsdjupa idiologi er.

 5. Ryssland är väl våran fiende nr 1, enligt dom styrande och även MSM. Dom andra är våra pensionsräddare som är mestadels hjärnkirurger och raketforskare, enligt dom styrande och MSM

 6. När förövarna heter Muhammed får det inte nämnas men ryssar tyck vara av en mera värdelös sort där man inte behöver ta hänsyn till integritet.

Kommentera