Våldsamma anti-europeiska attacker av schizofrena afrikanska muslimer är ganska vanliga i Tyskland


Eftersom det är en afrikansk muhammedaner det gäller så kan det som dom diagnostiserar som schizofreni istället vara en annan psykisk sjukdom, PMM, den Plötsliga Muhammedanska Mordlystnaden. Det uppges inte om ”afrikanen” ropar allahu akbar när han sparkar det liggande offret i huvudet upprepade gånger.

Efter att ha tittat på videon så kan man klart konstatera att ”afrikanen” har en värdegrund som skiljer sig starkt från vår!

 


12 responses to “Våldsamma anti-europeiska attacker av schizofrena afrikanska muslimer är ganska vanliga i Tyskland

 • Lena

  Spanien som nu tar emot båtarna från Afrika, där tackar afrikanerna med att slå ner och gravt misshandla en amerikansk turist som besökte Barcelona tillsammans med sin familj. Den amerikanske manlige turisten försökte att avstyra en våldshandling mot en kvinna, ingen annan agerade.
  https://voiceofeurope.com/2018/08/spain-is-becoming-the-third-world-american-tourist-almost-killed-by-migrants-speaks-up/

  Gilla

 • Kurt

  Få jag påminner om vad man gör med Galna hundar, de avlivas.

  Gilla

 • age

  Kanske dags att hela Europa börjar försvara sig mot muslimerna och islam?

  Gilla

 • Lena

  Europas skattebetalare betalar och betalar, i det fallet gäller en förflyttning av gambianer från en förläggning till en annan , suck .

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Schizofren afrikanska muslim ?
  Det var ingen dålig titel.

  Gilla

  • Fyllfinnen

   Det var för svårt för våra politiker att säga, så då fick det bli hjärnkirurg och raketforskare. Dom trodde det var samma sak, det var någonting med hjärnan iallafall

   Gilla

 • Ståfräs

  Det bästa är ju att det statistiskt borde drabba ”87an” o deras anhöriga, hoppas dom njuter o håller käften, eller är det SD´s fel? hur fan kan ni krypa för dess svin , ( som flytt för sina liv, vilket djävla hån)

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Det vet väl alla att allt negativt i dagens svenska samhälle beror på SD, AFS, NMR och alla övriga elaka och hemska högerpopulistiska krafter !!!!!
   Stackars 7 klövern och extremvänstern, är inte lätt för dem att kämpa mot Pride och mångkulturfientliga högerkrafter.

   Gilla

 • Mm

  Det är precis den värdegrunden 7 klövern och de som röstar på dessa skitpartier vill ha. Önskar att de får smaka på frukterna själva.

  Gilla

 • Ståfräs

  Feministregeringen, Alliansen, FI o Jonas kommunister, tycker det är helt OK så länge ingen rasist pillar på en i slöja, då tar det hus i helvete, eller hur Mia, värre brott än det finns inte.

  Gilla

 • Hemma på min gata i gamla stan

  Kulturberikning ”al carte” snart på din gata. Lite osäker om vi ska tacka och Allha i 7-klövern.

  Liked by 1 person

 • Fyllfinnen

  Ändå är det denna pensionär som varit med att bygga upp landet denne avart sparkar på, utan henne och andra pensionärer så kunde avarten inte ens bosätta sig i landet. För det var inte ens uppbyggt om det bara fanns avarter som han i landet tidigare.
  PK bubblan kommer spricka inom en snar framtid, då kommer många flyktingvurmare vända kappan efter vinden och säga jag visste inte. Och det svaret kommer jag aldrig att godkänna för att förlåta dom, förresten så kommer jag aldrig att förlåta dom överhuvudtaget .

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: