30 HBTQ-aktivister arresterade

HBTQ. Runt 30 HBTQ-aktivister har gripits av polis i S:t Petersburg sedan de trotsat ett demonstrationsförbud och försökt ordna en prideparad. De samlades på Palatstorget där de höll upp regnbågsflaggor och plakat. 

Arrangörerna hade tidigare sagt att de skulle anordna enmansprotester för att kräva organisationsfrihet sedan staden nekat dem att hålla en parad. 2013 införde Ryssland en lag som förbjöd spridande av ”homosexuell propaganda”.

Läs mer på Daily Mail…

-Pettersson menar att många på Euro-Pride och Stockholm Pride också skulle gripas, det finns flera lagar att använda, exempelvis ”Förargelseväckande beteende” och ”Ofredande”. Eller kanske slöseri med skattebetalarnas pengar, exempelvis Sida ger massor med pengar till regeringar som straffar homosexuella sedan går de med i Pride. Mordhot är en lag. Det är mycket som skulle leda till åtal om det gällde några andra än vänsterns Pride-parad.

Ryssarna gör rätt. Det finns ingen anledning att tolerera nedanstående och kalla det alla människors lika värde. Pride-aktivisterna spottar på andra som inte tycker som dom.

Statliga organisationer borde hålla sig borta från Perversa veckan!

Bilderna är från olika pride-parader.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

17 thoughts on “30 HBTQ-aktivister arresterade

 1. Töntarnas smaklösa parad, har lagen om förargelseväckande beteende tagits bort? Sedlighetskränkande beteende borde inte vara tillåten för någon, men så typiskt Sverige är att vissa grupper ( Läs vänster)
  tror sig stå över lagar, det visar på hur slappa myndigheter detta
  landet har.

 2. Är det inte olagligt att uppmana till mord och att skjuta människor? Det är ju precis vad homofilerna på dessa motbjudande bilder öppet gör! Och varför i hela friden blir dom inte polisanmälda och åtalade?

  Undrar hur makthavarna skulle ha agerat om den varit någon från SD eller AFS som hetsat och uppmanat till mord på negrer eller muslimer? Undrar och undrar, jag tror jag vet, då hade dom nationella insatsstyrkorna omedelbart satts in och vederbörande hade arresterats, SVT hade sänt extra nyhetssändningar från platsen och hatpressen månglat ut sina braskande löpsedlar. Så är det i Sverige, det självhatande landet bortom all sans och förnuft!

  • Kan du ge en anledning till att vi skall tolerera och finansiera detta perversa spektakel?

  • Men partier som SD och AFS behöver tydligen inte accepteras och respekteras i det s.k demokratiska Sverige med s.k yttrandefrihet, dessa partier och väljare får hånas och kallas för vad som helst av extremvänstern !
   Nej, så länge infödda äkta hederliga svenskar får stå tillbaka censureras förtrycks och döms för sina åsikter av makteliten så förblir bland annat detta patetiska och löjeväckande Pride bara ett spektakel för djupt olyckliga människor som har ett behov av att synas och omoraliskt utmärker sig.

 3. HBTQ genren är ett vapen som används av en viss (((grupp))) för att slå ut samhällen-länder och göra dem försvagade. Ett sätt att krossa familjen som ju är ett lands grundpelare….ett land utan heterosexuella individer är ett land utan avkomma som ev måste försvinna……..

 4. Vidrigt är bara förnamnet. Jag önskar att någon skulle kunna massakrera allt onaturligt, perverst och sjukt, gärna med KSP-58 eller motsvarande. Bara en önskan, ingen uppmaning till brott.
  HomoBiTransQueerNekroPedo är inte normalt och således mot naturen och Gud.
  Betänk att detta stöds av Socialdemonerna som nu avslöjats vara de som på riktigt var upphovet till gaskamrar, elektriska bassänger, medicinska tortyrexperiment, huvudkrympning, judeförföljelser mm. Tyskarna tog ju allt från Socialdemonerna. Jag vill gå så långt som påstå att Nationalsocialisterna bara var ett hitte-på alibi för den riktiga Socialist”demokratin”.

 5. ”Alla länder låter dig inte vara den du är! MVH SIDA”

  De flesta länder är så, inklusive Sverige. Vad värre är att det finns en etableras linje som försöker påverka barn med propaganda och därigenom förhindra deras naturliga utveckling.

 6. I stället för S:t Petersburg borde de stå Stockholm Nåja efter några år gör de säkert så muslimer och bögar passar inte bra ihop Försök då hoppa och skrika med era dumma flaggor Det sägs att ingenting är så illa att de inte för något gott med sej

 7. Död åt SD och alla andra borgare, läser jag på en banderoll. Liknande finns bla en där man ämnar använda automatkarbiner !

  Då infinner sig flera frågor, bland annat, om HBTQXYZ rörelsen agerar i kärlekens och mångfaldens ljus, hur kan man då mordhota andra HBTQXYZ personer som råkar vara SD eller borgerliga?

  Tror HBTQXYZ rörelsen att man blir mer accepterade och respekterade med dessa budskap?

  Hur kan det komma sig att de borgerliga partiledarna som dumma lamm går med i samma parad som dom som vill döda dem?

  Hur kan det komma sig att polis, militär och andra organisationer som skal stå för ett fungerande rättssamhälle lånar ut sig till de som säger sig vilja begå mord?

  Vad tror sig HBTQXYZ rörelsen vinna med att predika hat i syfte att bli respekterade?

  Själv skiter jag i hela idiotjippot men visst hade det varit lämpligare att man demonstrerat mot alla de regimer där man defacto fängslar och dödar HBTQXYZ personer istället för att gulla.med dem?

  Att RFSL och Pride agerar med samma hatretorik som vänstern gör är inte så konstigt eftersom de är grenar på samma trad. Övriga deltagare borde dock skämmas !

  • Lukas. En fråga from Finland.
   Om man tillhör svenska försvarsmakten och delta i demonstrationen (t.ex. Pride etc.), är det lagligt att bära militärkläder och har märken/gradbeteckningar på uniformen?
   Jag tycker att det får inte finnas någon tvekan om att militären är opolitisk.

 8. När polis och militär hävdar att deras uppdrag är att pyssla med sexualpolitik bör vi outsourca dem till uppdragstagare som företräder svenska intressen t.ex. volontärer

 9. Ryssland visar oss andra dumskallar var skåpet skall stå, vad som är rätt och riktigt, vad som är normalt och onormalt.
  Heder åt den ryska polisen och heder åt dom som ger polisen befogenhet att agera mot dessa onormala och motbjudande homofil paraderna!

Kommentera