Katastrofen Wallström (S)

ISLAM. Sveriges utrikesminister Margot Wallström (S) borde hålla sig borta från tangentbordet. Fina ord hjälper inte Irans kvinnor och att modiga kvinnor i Iran kämpar för frihet har tydligen inte inspirerat Margot Wallström (S). Kvinnor över hela världen, även i Sverige kämpar mot förtryck och mot en religion du samarbetar med Margot. Dags att göra något mot islam? 

Just nu kämpar kvinnor i Iran, de fängslas för att de vill slippa bära hijab mot islam. I Sverige får de inget stöd för här samarbetar vänsterrörelsen med muslimerna och vi som försöker hjälpa till anklagas för hets mot folkgrupp. Det är sjukt.

Twitter

Vi minns hur den socialdemokratiska regeringen som besökte Iran för ett drygt år sedan inspirerade Irans kvinnor med ett stolt och modigt uppträdande.

Ovanstående Twitter kommer alltså när man tror att huckleriet inte kan bli värre.

Sveriges regering på statsbesök i Iran.

Minns ni rekordåren? Sverige var under 1950 och 1960-talen inne i en ständig högkonjunktur som tog slut med den första oljekrisen 1973. Ladorna borde ha varit fulla men de var tydligen tomma så Sverige under regeringen Palme behövde låna pengar av Iran. Vi lånade 200 miljoner dollar 1974. Varför?

Nåväl, tillbaks till kvinnorna i Iran som kämpar utan hjälp från Margot Wallström och Sveriges hucklande regering…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

15 thoughts on “Katastrofen Wallström (S)

  • Sveriges ”utrikesblondin” har fått flera priser och verkligen satt Sverige på världskartan. Dessvärre är det inte någon speciellt hedervärd bedrift att komma med på Simon Wiesenthal Centrets list över de största antisemiterna. Margot lyckade med denna ”bedrift” 2016 när hon knep en åttonde plats….

   http://www.aish.com/jw/s/Simon-Wiesenthal-Centers-2016-Top-10-Worst-Anti-SemiticAnti-Israel-Incidents.html

   Hörde du talas om detta på SVT eller SR eller såg du någon artikel i svensk dagspress om denna ”utmärkelse”?? Inte jag heller, konstigt, vi som har så alerta och objektiva media….

  • De hyllar och nominerar varandra till alla möjliga och omöjliga priser.
   När det gäller vänsterfolk så finns det en aldrig sinande uppsjö av utmärkelser och priser.

 1. Lismandet med islam når nya höjder.

  Har hitintills inte hört någon politiker förklara hur deras bugande för diktaturer skapar bättre liv för kvinnor.

  Har inte heller hört någon av dessa ”toppentjejer” ta avstånd från islams förtryck, gäller inte bara kvinnor.

  Har inte heller förstått hur accepterandet av parallella samhällen i Sverige där moralpoliser och barngiftemål förekommer, ska skapa en demokrati bland islamister?

 2. Wallström var den mest imbecilla politiker som Sverige någonsin skickat för toppjobb i EU. Hennes veckobrev därifrån kunde lika gärna varit skrivna av en lågstadieelev. Förstår inte hur någon kan nominera denna värdelösa sosse, till och med värre idiot än Bangkok-Dan, för det ena toppjobbet efter det andra.

 3. Tja, ”Maggot” Wallström (ryggradslös) kan väl inte anklagas för logiskt tänkande och inte resten av regimen som ”styr” Sverige heller. ”Hederskultur” kallar man det systematiska kvinnoförtrycket för i Fi, vänsterrörelsen och fulmedia, man vägrar konsekvent att skriva rent ut islam som är den religion som står bakom nästan all s.k ”hederskultur”.

 4. URSÄKTA – men BARA jag hör namnet ”Margot Wallström” – vill jag bara gå och KRÄKAS! Denna kvinna håller inte på KVINNOR överhuvudtaget! Hela hennes HUVUD är fullt av hur mycket pengar hon ska ge till ABBAS nästa gång så han kan avlöna de palestinier som utfört terrordåd i ISRAEL.
  MEN GUDSKELOV blir vi av med henne vid valet i september 2018. Firar med champagne då hon återvänder till snabbköpskassan i Norrland någonstans…..

  • Det är så att något kassörske jobb behöver inte den damen befatta sig med hon är verkligen en del av högadeln inom S. Hon har skaffat en familjeförmögenhet som räcker många generationer framåt.
   Om hon inte har flyttat så bor hon på Hammarö utanför Karlstad. Innan karriären tog fart på allvar så hade hon en politiskt tillsatt tjänst på Värmlands landsting.

Kommentera