Stäng

Mandatperiodens, kanske århundradets värsta politiska haveri

VALET 2018. Här har ni samtliga partiledare i riksdagen utom SD:s.  Ledaren för FI är också med, oklart varför. Det ställs frågor av vänsteraktivisterna som manipulerar partiledarna som det är en skara småbarn som vägrar att äta, och de lyckas. 

-Pettersson tänker inte skriva vad jag tycker om dessa partiledares uppträdande, men ingen, absolut ingen, noll av dem förtjänar att sitta på en skattefinansierad position. Det är bottenlös feghet, vem kan tänka sig att rösta på dessa dresserade personer…

Filmerna från Darkos Twitter

 

 

Vill ni se hela dårhuset så titta på YouTube, tänk på att damen i den färgglada kjolen är Soledad Piñero Misa, aktivisten som jobbar på glassföretaget Ben & Jerry’s, det företag som vill att de 9.000 afghanska ljugande männen utan asylskäl ska få stanna i Sverige. Soledad har Fatemeh Khavari som inneboende.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

57 reaktioner på “Mandatperiodens, kanske århundradets värsta politiska haveri

 1. Efter detta pajas-framträdande kan jag bara säga att jag numera har noll respekt för de svenska partiledare som deltog på pride.
  Ett gäng skitnödiga pajaser som tramsar runt och leker följa john. fy fan!.

 2. Dessa partiledare och deras sympatisörer avskyr SD, och SD :s sympatisörer avskyr tillbaks.
  Landet är splittrat och ser så ut att förbli.

 3. Denna Soledad PM är olidlig. Hon har en otrevlig nasal röst och taskig klädsmak. En fjolla, ett skrattobjekt som passar ihop med Fatemeh Khavari, hennes inneboende (så heter ’relationen’ nuförtiden ?)

 4. Vad är väl Midsommar och sånt larv, när vi har Äckel-Päckel. Mitt Europa avlar inte nya Européer, för vi överlåter barnafödandet åt muslimerna och koncentrerar oss istället åt Bög-parader. Vård, skola och omsorg får nu stå tillbaka för den klart intressantare HOMOgena FLATheten. Och den som säger emot mig, har HETROgena rötter. Så det så ! Hälsn./ Ni vet vem…

 5. Om SD får politiskt inflytande efter valet i September men av någon anledning ändå inte lyckas med sin uppgift att rädda Sverige, hur blir det då ?
  7 klövern går ju inte att lita till, de har med råge visat sin totala inkompetens och förakt mot Folkhemmet, en tuff tid som väntar J.Å och hans SD det blir mycket att ta tag i men det löser sig nog.

  1. Hur kan du begära att dom på en mandatperiod ska
   kunna räta upp vad det tagit andra 35 år att förstöra,
   tror inte ens SD själva tror det, men man måste väl
   börja någonstans?

   1. Har inte nämt en mandatperiod, utgår ifrån att SD sitter fler perioder men det är inte längden som är avgörande i detta fall utan viljan och förmågan att förändra och rädda det som enligt SD och dess väljarkår säger ska räddas !
    Å andra sidan så spelar det ju ingen roll hur stort SD är och hur länge SD sitter i riksdagen om partiet ändå inte har något politiskt inflytande och kan driva igenom sina vallöften, är dumt att spekulera framtiden har ändå svaret det blir som det blir med allting men en sak är i alla fall solklar, det blir en röst på AFS i September.
    Istället för att samarbeta med SD så kommer garanterat 7 klövern eller de partier som är kvar av 7 klövern efter valet att bilda någon typ allians som blir till en enda sörja.

   2. Det kommer att ta minst 100 år att återskapa detta land till ett beboeligt sådant.

 6. 7 klöverpartierna förstärkta med extremistsekten F! har haft gemensamt styrelsemöte i helgen och där beslutat att bilda ett gemensamt parti kallat Rikstöntarpartiet RPI, deras partiprogram är delar och utdrag från Hitlers Mein kampf, Maos lilla röda och Åsanisses samlade skrifter. Årets valslogan blir ” allt till alla genom öppna gränser”

  1. Ja utom till fattigpensionärerna, för dom talar ingen av
   dessa töntpartier om? Så dom finns nog inte ?

 7. Jag saknar Sveriges ”blivande” statsminister afghanskan Fatemah Kalewi på scenen! (obs. ironi).

 8. Moderatorn Soledad Piñero Misa är sambo med en viss aktivistledare för Ung i Sverige.- Fatemeh Khavari.
  Fatemeh Khavari som stod framme på öppningsdagen och höll sitt hälsningsanförande på Vänsterns kongress i Karlstad.

  Den som viftade gladast med flaggan högst var ingen mindre än vänsterledaren själv Jonas Sjöstedt.
  Att vänstern själva då inte få låta vänsterns systerparti F! med deras andre partiledare Gina Navabi få vara med, blir då helt otänkbart.

 9. Självständiga politiker är numera endast förekommande i SD, Afs och Med.

  Resten springer i ledband hos var enda agenda-extremist!

 10. Kom osökt att tänka haveriet med Birgit Friggebo, för 26 år sen. Det tafatta försöket med ”We shall overcome”, ekar lika falskt än i våra dagar. Gårdagens härdsmälta blir nog svår att smälta för mycket lång tid framöver och kommer ständigt att gissla etablissemanget. Rätt åt er !!!

 11. Det är ju inte endast på den scenen dessa flanar lovat att inte ha med SD att göra.
  Fjanten Björklund, ledare för en liten liberal sekt, har ju sagt att han lovat sina barn att han absolut inte kommer att samarbeta med SD.
  Prata om sandlåda!

  1. Hela jordklotets innevånare asgarvar åt idioterna i Sverige som har klotets i särklass sämsta regering. Den består ju uteslutande av bebisar.

 12. Tala om att J Å har fått mycket med trumf och mera ”kött på benen”.
  När det kommer att hetta till i slutspurten och med de sista valdebatterna innan valet.
  För detta spektakel och denna pennalism har 7 Klövern mycket svårt med bortförklaringar.

  1. Många verkar vara överrens om att SD fått i dagarna fått många + poäng och kanske blir näst största parti efter valet i September och det är naturligtvis bra för J.Å !
   Frågan är, hur SD ska hantera sin ställning och vad partiet kommer att uträtta framöver att partiet måste leverera något konkret förväntar sig garanterat partiets väljarkår.
   Att vara stor i opinionsmätningar och efter ett val är inte så svårt att vara och att kunna hantera men att sedan göra verkstad ute i verkligheten av sina löften är däremot betydligt svårare vilket SD naturligtvis vet och självklart kommer att bli varse i framtiden.
   Återstår att se om SD blir Sveriges räddning som det påstås att partiet är !!!

 13. Ja när man ser denna samling fåntrattar som aspirerar på att leda landet uppträda som dresserade cirkusdjur så ser hoppet för Sveriges framtid mer än mörk ut.
  Jag undrar om alla hade en god natts sömn efter det uppträdet?
  Varför är FI med där de sitter inte i riksdagen? Samma gäller regimmedia de plockar också in FI i alla debatter och sammanhang.

 14. Ja vad skall man säga Jag har följt med politik och politiker i många länder dom senaste 30 åren men aldrig sett något liknande Känner ganska bra till dom finska partiledarna och är säker på att dom flesta skulle gått ut i ett tidigt skede Detta är nog en skam för de svenska samhället som ju inte hur Löfven ännu försöker förklara mera ses i många länder som ett skämt Inte blev de bättre av dehär spektaklet i alla fall

 15. Men man ser ju att de inte mår bra..
  Vilken av dom vågar säga ifrån detta extrema jippot? Då är det slut med karriär och rikspolitik.. då blir det bara elefanter som står där.. med FI…

 16. Att Sjöstedt och kärringen från FI jublar över detta är föga förvånande. Fridolin fattade nog inte vad det handlade om. Övriga och då i synnerhet Kristersson och Busch Thor borde se sig själva i spegeln och skämmas som hundar.
  Jag är helt övertygad om att detta ”evenemang” gynnar SD.
  En av moderatorerna var från Ben & Jerrys d.v.s. det företag som stöttade Fatemeh och hennes 9000 snyltande afghankompisar.

 17. FI har två stycken partiledare enl. deras sida.
  Partiledarna: Gudrun Schyman och Gita Nabavi

  De är åtta på scenen så den åttonde är den ena av FI:s partiledare:
  Gita Nabavi.

  Hela Pride- debatten går i vänsterns tecken helt i den demokratiska FI:s andan.

  Tala om skillnad i denna debatt mellan Paula och Gita N.
  Paula talar rakryggat och intelligent men Gita är en förs sig.
  Paula är helt otrolig att orka med och debattera mot en sådan som Gita.

  När det talas om integration enl Gita så anser hon att det inte finns något hemland att återvända till.
  Utan att alla som är här är en del av Sverige och det är superviktig och vi skall ta hand om alla som vistas här.

  ”Debatt mellan Paula Bieler (SD) och Gita Nabavi (Fi)”

 18. ”Hotet var en elefant, Pride lät SD stå i pant
  Glada flaggade eliten, elefanten var så liten”

  1. Dom kunde väl ha haft en elefant i naturlig storlek som hade visat skillnaden i storlek hos SD kontra de andra partierna.

 19. Men herregud vad är detta ! bollibompa och björnes magasin känns vuxet i jämförelse den här soppan !!

 20. HBTQ vill att alla ska acceptera dom men själva vill de inte acceptera alla. Hur hänger de resonemanget ihop? Från mig får dom ingen sympati dessa hycklare. 7 klöverns politiker har bränt alla sina skepp och jag önskar att dom får lika många procent i valet som de är i en lättöl.

  1. Hela Pride är i FI:s tecken.
   Det är FI:s andra partiledare Gita Navabi som är med på scenen.
   Nu när det snart är val så måste även FI slinka med.
   Närmare en så lär det inte bli med att få vara med de övriga i 7 Klövern.

 21. Patetiskt! Undrar om de visste i förväg vad de skulle göra? Om inte borde de slängt flaggan och avvikit.

 22. Det är inte ofta en plastelefant får utgöra den mogna delen av en scen. De åtta nickedockorna förtjänar inget annat än förakt.

  Valet av parti den 9:e september blir allt enklare.

 23. Påminner väldigt mycket om min barndoms cirkus, när dresserade apor hade lärt sig att peka på olika siffror och bokstäver och vifta med flaggor, men med den skillnaden att aporna var nog betydligt intelligentare än dessa dresserade vandrande pinnar! Undrar vilken ras dom där tillhör?

  1. Aporna hade säkert gjort ett bättre jobb i regeringsställning än dessa vedervärdiga mobbande idioter. Apor är åtminstone naturliga vilket inte kan sägas om denna parodi på Homo Sapiens.

 24. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Att svenska politiker som borde känna ansvar för hela nationens befolkning kan nedlåta sig till detta TRAMS, det innebär endast att vi har förlorat allt förtroende för dem.

 25. RFSL har en förvånande god pli på sina flaggviftande partiledare. De måste i en form av utpressning på scen lova att inte samarbeta med SD. Osmakligt uppträdande tycker jag. Jag tror jag anar varför SD inte blir populär i de kretsarna. SD tar inte frivilligt på sig den självgoda attityden. Hoppas SD fortsätter behålla sin mänskliga anständighet.

 26. Det här är en uppvisning av mobbning i praktiken, exakt från boken och så som det kan gå till i klassrummet. Men detta handlar inte om barn, utan om vuxna människor som styr Sverige…

  Både detta jippo och partiledarnas uppträdande är skandal!

 27. Då kanske ni förstår hur sex av dessa partiledare kom överens om DÖ.

  Det är en kompetens brist på hög nivå, när man beter sig så här enfaldigt, som företrädare för våra svenska riksdagspartier.

  Konflikträdslan ligger på en hög nivå och sunda förnuftet på en låg.

  Fega politiker har vi ingen nytta av. Bara mediabranschen.

 28. När jag ser bilderna så kommer jag att tänka på Pavlovs hundar. Han som visade att människors reflexer kan betingas lika lätt som hundars.

 29. Hur i h-e kan dessa idioter ställa upp på sådan skit!
  Innan var de bara idioter nu är de helidioter allesammans, fy f-n!

 30. Ynkligt är ett för svagt ord om detta beteende sämst var Ulf Kristersson som flinande står där och viftar han som vill ha vuxensamtal, hahaha, vuxet…. mer likt sandlåda som vanligt. Ebba var dock lite tveksam med flaggan och det kan ge henne lite plus i kanten. Svetsarn blev så till sig att han enl vissa bilder inte kunde hålla tätt. Detta gäng styr och vill styra vårt f.d fina Sverige.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: