”Det sitter två kommunister i din säng”

KOMMUNISM. Aristduon Rebecca & Fiona har varit med på bloggen några gånger den senaste tiden, jag hade ingen aning om att de var kända för politisk aktivitet långt innan dess. Aftonbladet skriver i mars 2016 om att de gästat TV-programmet ”Parneviks” uppstår genast en het politisk diskussion mellan dem och systrarna Peg och Penny Parnevik.

En inledningsvis lugn diskussion blir betydligt vassare efter att Peg skämtsamt konstaterat att hon var rädd att Lars Ohly skulle vara ”kommunist” när han hälsade på tidigare under säsongen.

– Fast du vet väl att det sitter två kommunister i din säng? säger Fiona FitzPatrick till en något förstummad Peg i programmet.

Diskussionen fortsätter och det pratas om värdegrunder, socialism och skillnaderna mellan Sverige och USA.

När Penny säger att hon känner sig tryggare med regeringen och armén i USA än i Sverige som ”inte kan göra någonting”, då ryter Fiona till igen. – Du förstår väl att landet som du bor i som bombat i andra länder i hur många år som helst när som helst kan bli bombade tillbaka? säger Fiona FitzPatrick.

När Peg och Penny senare tas åt sidan för att säga framför kamerorna vad de tycker om diskussionen uttrycker Penny en viss sarkasm mot gästernas agerande.

– De kommer hit och bara ”nu ska vi komma och förklara för Parneviks-barnen hur den riktiga världen fungerar”, säger Penny i programmet.

-Pettersson konstaterar att Fiona som bad om ursäkt för att ha burit ”hammaren och skäran” på framträdanden under Pride, och säger att hon inte tänkte sig för ljuger. Hon vet som kommunist och USA-hatare mycket väl vad det betyder. Hon ljuger…

För er på bloggen som inte vet vilka Peg och Penny Parnevik är så kan jag berätta att de är barnbarn till imitatören Bosse Parnevik…

Bosse Parnevik som Ingemar Stenmarks kusin Sten Barmark…

Sluta grogga ut och jogga – Parnevik som spelar Bengt Bedrup ringer till Björn Skifs

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “”Det sitter två kommunister i din säng”

  1. En vecka i Gulag för två tack, sen blir det nog tyst ett tag. Åsnor har nog mer innanför skallen.

  2. ytterliga s k ”artister” inom vänstern att bojkotta tillsammans med schyffert, ösch nujen, ernman, bettner m fl. Varför bidra till deras ekonomi genom att köpa biljetter till dessa? Jag vill verkligen inte bidra till dem!
    Vilka fler skall man bojkotta?

Kommentera