Stäng

Kom ut nu…

VALET 2018. Sjuklövern plus Fi ägnar sig åt riktigt fjanteri och det är inte hånet mot Sverigedemokraterna som är det allvarliga utan att sju riksdagspartier hånar väljarna. 

Twitter

Vi tar en repris på mupparna också… Vänstern radar upp samtliga partiledare och avkräver dem svar med flaggviftning, på ett påstående det luktar förtal om och partiledarna bara står där och spelar med som de nyttiga idioter de är.

Den som ställer frågan till partiledarna är Soledad Piñero Misa, aktivisten som jobbar på Ben and Jerry’s och har Fatemeh Khavari som inneboende.

-Pettersson undrar, allvarligt talat, tänker någon av er rösta på någon av dessa?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

24 reaktioner på “Kom ut nu…

 1. När övriga världen ser detta, så förstår de att Sverige styrs av ett gäng fjantar utan nått sunt och förnuft.

  Man har svårt att förstå hur en sådan här sandlåda kan fortgå.
  Att de får röster, måste bero på att de som röstar på dessa, måste vara lika sjuka.

  VAL 2018 … för STOPP AV IDIOTIN !

 2. En träffsäker bild på vem som styr landet. En kommunist influerad minoritets grupp som RSFL, får våra s.k. ledare att stå som skolbarn och vifta med flagga för att markera sin inställsamhet till det som läraren,d.v.s RFSL påstår. Skrämmande i sin tydlighet, tala om populism.

 3. Full fart i den barnsliga låga patetiska och löjeväckande svenska politiska sandlådan och i den sandlådan lägger den svenska väljarkåren sina röster, det säger allt om tillståndet i dagens s.k trygga mångkulturella Sverige !
  Lägger istället rösten utanför sandlådan i September, på AFS.

 4. VINNA EL. FÖRSVINNA NER I DYN FÖR GOTT,
  DE SOM GÄLLER FÖR SVERIGE EFTER 9 SEP…
  …hoppas innerligt bara de våra inte blir tagna på
  sängen, utan redo (å gärna i förhand) ha planerat
  val av besättningen…denna uppgift blir nog ingen
  dans på rosor tror migas…krävs ”mannamod och
  morske män” sånna växer inte på trän direkt !?!

 5. Det var bara en partiledare som kom ur spektaklet med hedern i behåll och han var inte ens där.

  1. Jo, absolut! Men jag har hört att även MED:s partiledare – som dessutom är öppet homosexuell – var portad pga brister i värdegrunden. Suck!

 6. Koreografin minner om ett uppradat led dårhushjon som skall söka övertyga mentalsjukhusets utskrivningsnämnd att de är tillräckligt friska för att betros med övervakad permission, men misslyckas – de tjänstaktiga åthävorna till trots.

  Den inbillade landsfadern, den förbålde gamle snörlivsgalten, vilken tagit sig upp till maktpyramidens topp tack vare viss förmåga att anlägga minen och tonfallet hos en statskonstnärlig ledargestalt, för sig närmast som en fånflabbande fyllstut på en drängkammare i gamla Lort-Sverige.

  Vad flankerande kuckelmakerskor, pissmärrar och sötrövade jungfrupiltar beträffar, formar de en fan så behändig altartavla för denna groteska gudstjänst i globalismens och det vederstyggliga värdegrundsevangeliets oheliga namn.

  Länge skall detta blamanta gyckelspel kvardröja i minnenas arkiv, men så tusan att det eviga okynnet skall varda onäpst!
  Andreas.

   1. Tack, min vän 🙂
    Det vore oss främmande att låta deras ohederliga angrepp passera utan vederbörligt motartilleri!
    Andreas.

 7. DÖ har uppstått igen – eller den var nog aldrig borta…. Rakt av skolgårdsmobbning mot den miljon svenskar som har förstått att vi har huvudet just ovanför vattenytan här i landet och är beredda att göra något åt det! Larva sig går bra nu men om något år tycker de flesta av dem precis som vi SD:are gör idag. Så har det varit hittills.

  1. Löven kanske gör som Reinfeldt på valnatten. Den som lever får se. Spännande val blir det under alla omständigheter.

 8. Att äta bajs är inte olagligt i Sverige. Man hängs inte upp i lyftkran som i vissa andra länder där en viss religion härskar.
  De kan väl få göra det hemma bäst de vill, men jag förstår inte för min själ varför de ska få ockupera stadens gator och torg och demonstrera sin perversitet, dessutom basunera ut sitt för mig outgrundliga hat mot Sverigevänner?!
  Dessa helvetets bajsätare!
  Fattar de vad som blir konsekvensen för dem dagen då deras importerade gunstlingsreligion får makten i landet?!

  PS Att svepa in bajs i regnbågens färger gör inte att den blir vackrare, nej!

 9. Men nu måste väl ändå, även de mest inkrökta PK-nissarna inse vad de blivit utsatta för och vad som väntar. För detta patetiska Marionett-Kabinett av hunsade knähundar kan ju knappast tilltala ens den mest tilltufsade, indoktrinerade Ja-sägare. Där drog SD ifrån lite mer, igen.

 10. Visst är det härligt och moget att dessa pajaspolitiker står och pratar skit om ett parti som inte tillåtits närvara och saknar möjlighet att bemöta alla smutsiga påhopp.
  Det är rent ut sagt skrämmande att se sådan total brist på respekt för alla de människor (som är åtskilliga fler än de som sympatiserar med något av de enskilda partier som är med på jippot om man får tro Sentio och Yougov).
  Tänk vilka kompisar de är i Sjuklövern. Varför är FI med? De sitter ju inte ens i riksdagen och kommer heller aldrig att göra det. Intressant att RFSL bjuder in någon från ett parti som gjort uppenbart antisemitiska uttalanden.

  1. Jag tror och fruktar att de värdegrundshyllande pajasarna just nu snickrar på ett nytt missfoster á la DÖ, ett nytt uttryck för deras omhuldade kartelldemokrati.

 11. Ja jag tycker definitivt inte om när skithögen som är ledare för sossarna står i talarstolen i riksdagshuset och i TV kallar mig för nazist.
  Jag har övervägt att polisanmäla honom för förtal.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: