Iranska reportrar ombord på svenska Ship to Gaza

ISLAM. ”Svenska” Ship to Gaza har alltså iransk regerings-tv ombord när de spelar neutrala och stödjer den terrorklassade kriminella islamistiska organisationen Hamas och detta rapporteras inte av SVT och de andra vänsterorganen. 

Twitter

11 thoughts on “Iranska reportrar ombord på svenska Ship to Gaza

  1. Jag tycker också att svenska Ship to Gaza indirekt är ett stöd till palestinsk terror och antisemitism. Även genom att Sverige via Sida delar ut årligt bistånd. Det här är citat från Sidas egna rapportering 2014, ”tillsammans med det humanitära stödet bidrar nu Sverige med sammanlagt 700 miljoner kronor per år till Palestina”.
    https://www.sida.se/Svenska/aktuellt-och-press/nyheter/2014/November-2014/ny-strategi-och-utokat-bistand-till-palestina/
    År 2017 pekar Sidas siffror på ca: 515 miljoner men kritiken börjar bli starkare mot biståndet. Jag tycker Sveriges Palestinabistånd är en märklig villkorslös ”evighetshjälp” till tveksamma politiska krafter. Vad Palestinier än gör för aggressionshandlingar mot Judar bara för att de är Judar, så tycks det inte påverka Sveriges regering att dra in något av biståndet.

  2. Vad har israel med det att göra vilka som besöker Gaza? Löjligt att ens nämna antisemitism i sammanhanget.Israel är hela regionens fiende.Överlämna hela Israel till Palestine och skicka Israels befolkning till USA.Det är min personliga önskan.

  3. ”Two were journalists from anti-semitic Iranian Press-TV” Men om dom är antisemiter varför vill dom stödja Hamas??? (Semiter är en gemensam benämning på judar och araber. Dom är båda semiter.)

  4. Man kan inte säga annat än att de är duktiga på marknadsföring där nere. Dom har gjort reklam för en kille som levde där för över 2000 år sedan, och vi snackar om honom än.

Kommentera