Centerpartiet är idioter

INVANDRING. Centerpartiet är bondepartiet som vill lägga ner svenskt jordbruk, och prioriterar storföretag före svenska bönder. Dom brukade även vara rasister men idag kan dom tänka sig 30 miljoner invandrare.

De kallar sig liberala, men tycker inte människor ska få bestämma över sin egen kropp. De älskar frihet, men vill lagstifta kring åsikter. Annie Lööf älskar dessutom att anklaga SD för rasism, men hennes parti har färre invandrarpolitiker än Sverigedemokraterna.

Därför tar man in vem som helst för att kunna se trendig och tolerant ut, så slutar det med att man får islamister. Tack vare Centerpartiet har Sverige fått sin första shariadomstol.

-Pettersson vill påpeka att rubriken kommer från Arg Blatte, lyssna gärna på hans film innan ni eventuellt funderar på att rösta på Centerpartiet…

Ni som absolut vill rösta borgerligt bör fundera på Medborgerlig Samling, titta HÄR.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

15 thoughts on “Centerpartiet är idioter

 1. Stoppa denna kvinna Annie Lööf!!! Juristen som vägrar lyda Lagrådet och centerextremismens ledande representant i det stackars Sverige – en benämning som kommer att besannas om Ledaren får någon som helst inflytande på Sveriges framtid. Det brunaste partiet i Sveriges historia fd Bondeförbundet som degenererat till Stockholms innerstads väljargrupper . Lööf är ju som man kan se av den extremt nyliberala politik som partiet bedriver en representant för att slutligt krossa välfärdsstaten Sverige genom att ansluta till det storföretagskonglomerat som styr världen.

  Ett tydligt tecken är det möte Lööf deltog på i början av juni i år hos Bilderberggruppen där man under hemliga möten sannolikt lägger upp taktiken för att slå sönder nationalstaterna och öppna upp för det rovgiriga monopolkapitalet. De kapitalistiska rovdjuren upprättar kontakter med nutida och framtida makthavare. George Soros som är konglomeratets hitman och går som barn i huset hos Bilderberggruppen och EU är även välsedd hos Sveriges makthavare! Enligt ryktet värvade de förre statsministern Reinfeldt för att slå sönder Sveriges välfärd genom skattesänkningar och öppna era hjärtantalet som ett led att krossa värfärden. Alla borde veta att Sveriges invandringspolitik är fullständigt ohållbar. Reinfeldt sägs ha fått 23 miljoner i belöning för sitt undermineringsarbete. Nu ska Annie Lööf ta upp hans fallna mantel som en tänkbar statsminister efter valet

  En frågeställning uppstår : borde inte besök hos Bilderberggruppen räknas som stämplingar till landsförräderi om deras besök är ett led i samarbete med främmande makt!? Se namnen på några svenska makthavare med anknytning till denna maktgrupp :

  Tove Lifvendahl
  Stefan Löfven
  Jan Björklund
  Carin Jämtin
  Carl Bildt
  Anders Borg
  Fredrik Reinfeldt
  Jonas Bonnier
  Gunilla Carlsson (M)
  Mona Sahlin
  Annie Lööf
  Carl XVI Gustaf

 2. Det var ju Marit Paoulsen i EU som började indoktrinering och pladder om massinvandringen. Bävern Olofsson var ju mer än lovligt mesig och gråtmild. Annie Lööf har en stamtavla av obehagliga kvinnor att brås på.

 3. Jag har många gånger undrat över hur det skall gå för C efter valet då Lööf blir tvungen att tala med Åkesson.
  Kommer hon att göra detta eller kommer hon att upplösa partiet, eller?????

 4. ”Annie Lööfs mormor är född i Kanada” – jag skulle tro att mormoderns föräldrar var svenskar från Småland(?) som utvandrat till Kanada, en dotter föddes där och så småningom återvände familjen till Sverige. Så mycket för den invandraren.

 5. Lördagsintervju i SwebbTV publicerad den 2 aug. 2018:

  Gäst är docent Ingrid Björkman. Hon ger en klar verklighetsbeskrivning av 25 års invandringspolitik. Kan varmt rekommenderas att se och lyssna till (Längd 55 min. 32 sek.)

  I slutet av intervjun säger Ingrid att den enda partiledare som är kompetent och som håller en rak linje är Jimmie Åkesson. Invandringspolitiken får negativa återverkningar på alla andra områden och är därför det som är viktigast att lösa. Hon litar inte på Ulf Kristersson och anser att Annie Lööf är självgod och styrs av sitt maktbegär.

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=3jAVCha80lg&w=560&h=315%5D

 6. Gunnar Hedlund brukade säga; ”vi i bondeförbundet har alltid velat och kommer alltid att vela”.
  Detta stämmer alltjämt.

 7. När det var Bondeförbundet och därefter bytte till Centern, med deras Gunnar Hedlund med sitt klassiska ”-Vi bondeförbundare vi tycker …..”
  då var det ett parti.
  Samt med efterföljaren Thorbjörn ”Håll gränsen” Fälldin som även var en landets statsminister.
  De båda skulle bra undra vad som har skett med deras dåvarande parti om de fick se hur det har blivet genom åren.

  Gunnar Hedlund var deras partiledare i Bondeförbundet/Centerpartiet från 1949 – 1971.
  Så många mandatår lär inte Löfskan att kunna uppnå.

  En gammal härlig Klassiker med vår käre Bosse Parnevik som Gunnar Hedlund.
  Bosse ringer upp Rapports dåvarande reporter Olle Pahlin.
  Bosse har även själv svårt att hålla masken och hålla sig för skratt.

  ”Bosse Parnevik som Gunnar Hedlund ringer TV Rapport”

 8. Centerpartiet behöver inte lägga ner det svenska jordbruket, bönderna gör konkurs mycket beroende på torkan.
  Vi har ingen framförhållning och ingen backup för vad naturen hittar på.

 9. Jag kan bara hålla med! Centerpartiet är ett parti jag verkligen tycker genuint illa om. De har dessutom personer som Annie Lööf och Anders W Jonsson (fullständigt rabiat) i ledande ställningar och det i kombination med en helsjuk politik är bara för mycket.
  Tror inte Torbjörn Fälldin hade varit nöjd om han sett dagens Centerparti.

 10. annie lööf – en extremt farlig s k ”yrkespolitiker”
  En röst på dennes parti kommer att få förödande konsekvenser!
  hon är – enligt mig – tillsammans med övriga sjuklövern = landsförrädare, Värsta brott man kan utföra!

Kommentera