Turistboende i Afghanistan

ÅTERVANDRING. Airbnb är en onlinemarknadsplats för uthyrning och bokning av privat boende. Företagsidén har sin utgångspunkt i delningsekonomins principer, där privatpersoner står som både leverantör och kund. Hemsidan innehåller mer än 500 000 privata boenden i 192 länder och 33 000 städer.

Ett av de länder man kan resa till och bo billigt och bra i är Afghanistan.

Är ni sugna på en semester så titta in på AirBnB:s hemsida sedan finns det naturligtvis även vanliga hotell och andra typer av boenden.

-Pettersson kan även rekommendera det för #vistårinteut och andra som vill ta hand om “barnen”…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “Turistboende i Afghanistan

  1. Kan vi åka dit och bo och äta gratis, precis som afghanerna gör i Sverige? De får visst hemresan betald av svenska staten också. Finns det någon rättvisa kunde vi också få hemresan betald av afganska staten.

    • Fasansfullt att se dem utnyttja allt den vite mannen uppfunnit och konstruerat för sin familj och sitt folk för att vi ska kunna ha det bra och tryggt på säkert avstånd från dessa primitiva folk och raser. Tanken var ju att vi här skulle slippa våldtäkter, primitiv vidskepelse av pedofildyrkande låg-iq varelser. Nu är dessa våldtäkts och pedofildyrkande i besittning av allt vi skapat och byggt i vårt anletes svett under fasansfulla epoker i vårt arktiska och mörka kalla land som generationer och åter generationer tvingats genomlida. Allt för att nu uppleva att allt tas ifrån oss och vi ska tvingas våldtas, mördas och trängas bort. Om så bara en enda av vårt folk våldtas, parasiterats på eller mördats etc av dessa har hela folket våldtagits, parasiterats på och mördats. FASANSFULLT!!

      • Nu börjar jag på allvar förstå vad som skett i alla civilisationer under mänsklighetens historia. I de sydamerikanska indianernas sägner heter det att städerna redan fanns där när de kom ut ur djungeln. De sista mumierna i gravarna man fann som inte hade hunnits grävas upp och utplånas i Machu Picchu (parasitörerna hade aldrig funnit den) vilket gjorts annars överallt var bl.a rödhåriga. En hårfärg som bara finns naturligt hos kaukasier (vita). Likadant i Egypten där man också fann rödhåriga. Självklart har den vita rasen byggt och skapat precis alla civilisationer med någorlunda civilisatorisk höjd, alla från det ev Atlantis till dagens industriella västvärld. Alla dessa har gått under pga samma sak. Primitiva låg-iq folk som på ett eller annat sätt tar sig in utan att slås ihjäl (skyddas av vita förrädarsocialistdemoner) och som parasiterar sönder, förstör, våldtar, mördar och driver bort de sista av de vita innovatörerna till någon annan del av planeten där historien hela tiden upprepar sig. Problemet är att planeten nu inte har många platser kvar att fly till för de vita civilisationsbyggarna.

  2. Snart läge för att flytta till Afghanistan nu när alla afghaner snart gjort sig hemmastadda i Folkhemmet !

Kommentera