Socialdemokraterna försöker påverka valet med hjälp av YouTube

VALET 2018. YouTube har raderat Samtidens dokumentär om Socialdemokraternas nazistiska och rasistiska historia: ”Strider mot YouTubes riktlinjer”. Så Socialdemokraterna är så rädda för sin historia att de påverkar media att inte visa sanningen, eller tror någon att det är YouTubes egen idé?

Några personer, någon grupp eller organisation såg till att Youtube tog bort en film som i allt väsentligt skildrar historien korrekt och i Sverige är vi oroliga för rysk valpåverkan! Jag undrar om ryssarna inte flyttat in på Sveavägen 68 redan. 

I nästan två dygn fick dokumentären om Socialdemokraternas historia vara publicerad på Youtube. Filmen kom på kort tid upp i 190 000 visningar. Därefter plockades den bort. Vi inväntar förklaring och svar på vår överklagan.

Vi har försökt att ladda upp filmen på nytt, men nekas. Ni som har gjort egna uppladdningar som fortfarande fungerar, dela och sprid dem så länge det går.

Vi arbetar under natten för att hitta alternativ så att dokumentären ska kunna streamas utan att utsättas för censur. Vi återkommer inom kort, skriver Samtiden. 

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

18 thoughts on “Socialdemokraterna försöker påverka valet med hjälp av YouTube

 1. Hur denna dokumentärfilm kan strida mot You Tubes riktlinjer är anmärkningsvärt! Det visar exakt vart media och sociala kanaler står någonstans när inte verkligheten tåls att visas upp! Må tro det blir bråttom att förstöra allt bevismaterial nu.
  Men sossarna gör ju bara som de alltid gjort de sista 100 åren: hotar,censurerar och inskränker på yttrandefriheten! Maktmissbruk av högsta rang!! Hade de velat rädda ansiktet så skulle de väl gått ut med en stor ursäkt till det svenska OCH norka folket samt alla judar!! Men nä istället gör man tvärtom och allt blir så genomskinligt glasklart! Jag hoppas innerligt folk ser och förstår nu sossarnas verkliga sida och skräms av den så pass att sossarna får mindre än 4% i årets val!
  Detta är regelvidrigt hur ett parti bara kan få bete sig på detta vis utan represalier…för dem tog de ju bort på 70-talet. Smidigt!

  Kapitalistsvin är de allihopa!!
  Sen hade ju en önskan varit att plocka bort Gunnar & Alva Myrdals namn från gator och annat, det är ett rent hån att dessa två fick så mycket att säga till om att de tom belönades med nobelpris!!! Skandal!!!

  Tack för mig…hej!

 2. Sök på Google.se efter
  Ett folk ett parti
  Längst upp kommer då Videor: Tid 1:45:07
  Först från ”Sovjet Television”, och till höger från ”John”.
  Men klicka på ”Videor” i överkanten, så får du upp mer än så: ”Ungefär 314.000 resultat”. (Alla avser inte filmen.)
  Det blir lite svårt för våra fina politiker att få bort den här filmen från Youtube!

 3. Jag såg den igår kväll och den var mycket välproducerad. Nu har man valt att belysa vissa skeenden men vilken dokumentär gör inte det. Det enda jag reagerade på och som jag inte funnit belägg för var att Sverige hindrat den norske kungen inresa. Det är dock belagt att kronprinsessan och barnen flydde till Sverige och det är fullt möjligt att kungen och kronprinsen eskorterade dem dit och inte omöjligt att de också önskade passage. Men som sagt om det förtäljer inte historieböckerna och jag har heller inte sett någon som ansett att det är historieförfalskning.

  Syftet med filmen är, som jag upplever det, att visa att sossarnas historia inte är helt igenom rosenskimrande och att man därför bör tala lågt om andras historia. Vissa saker i filmen är rakt diametralt motsatta mot idag men jag är långt ifrån säker att historien kommer att vara mer välvillig till dagens lösningar. Att använda utsatta människor som försöksdjur anser jag att inte är tillräckligt hårt fördömt. Det är kanske något som Forum för levande historia borde ägna sig åt men det ingår knappast i agendan.

  • Att den norske kungen med hot om internering hindrades från inresa i Sverige har jag tidigare sett belägg för, men att regeringen släppte igenom trupper, vapen och ammunition till tyska trupper under pågående invasion av Norge, har jag inte lyckats hitta någon källa på. Det här skulle ju vara sensationella uppgifter om de är sanna. Detta inträffade före de omskrivna s.k permittenttågen. Engelbrektsdivisiondns genomresa från Norge till finland när finska vinterkriget pågick skyller sossarna på att de blev utpressade av Gustav V.

   • Jag visste det mesta men inte att man från svensk sida så aktivt hindrade norrmännen, norske kungen. Jag visste att det var ett spel bakom kulisserna vad gällde kungafamiljen men att norrmän hindrades fly in i Sverige hade jag ingen aning. De som kom över gränsen internerades, det visste jag. Sverige aktiva medverkan redan i första krigsskedet med tyska trupptransporter genom Sverige för att användas i Norge, likaså det ruttna spelet mot Finland där jag visste att Finland begärt hjälp men inte fått det men där mötet mellan de nordiska statscheferna hösten 1939 då man talar om att stå enade framstår som en fars. Om det sedan av politiska /krigsstrategiska skäl kanske var bättre att Sverige höll sig utanför kriget kan jag inte bedöma. men de svenska politiska ledarna spelade ett mycket fult politiskt spel gentemot de andra nordiska länderna. Och mot det svenska folket. VI BLEV LURADE! Jag förstår de norrmän som hatade Sverige.
    Jag tror att Sveriges agerande under 2dra världskriget med P-A Hansson i spetsen är en stor anledning till varför man tillåter folk från hela världen att välla in över landet nuförtiden. Man vill betala sin skuld helt enkelt. Men man låter oskyldiga, redan i landet boende, som blivit lurade under årtionden betala för detta. VI HAR INTE LUST ATT BETALA FÖR DEN SOCIALDEMOKRATISKA ÖVERHETENS SKULD. För Sverige har en skuld till de andra nordiska länderna genom sitt agerande under kriget.
    RIV HELA DET SOCIALDEMOKRATISKA SKYNKET VAD GÄLLER DETTA GODHETSPARTI!!!!! Från 1900- och framåt.

  • Her er hva vi blir fortalt i Norge. Kong Olav hadde problemer med å ta inn over seg at svenskene ikke slapp inn hans kone og oss barna i 1940″. Kong Olav kom aldri over Sveriges svik i de dramatiske aprildagene i 1940.Natt til 10. april, tar konge og kronprins avskjed med Märtha og barna i Elverum. De er nå på vei til Sverige i bil for å søke tilflukt i Märthas hjemland. Grensevaktene nøler med å slippe følget igjennom, men til slutt lyktes det.Kong Haakon og kronprins Olav var samstemte i at det ikke var trygt for Märtha og barna i Sverige. Den svenske regjeringen kunne aldri garantere for deres sikkerhet, og de tre reiste til USA.-Kong Haakons og kronprinsens misnøye med hensyn til grensepasseringer gjaldt først og fremst dem selv. De var på flukt, jaget av tyskerne, og undersøkte muligheten for i en kort periode å hvile ut på svensk område. Sveriges utenriksminister, Christian Günther, svarte i samråd med kong Gustav at kong Haakon risikerte å bli internert dersom han tok seg over grensen.

   Kong Haakons og regjeringens betente forhold til Sveriges konge og regjering hadde likevel dypere årsaker. Norge både aksepterte og ønsket svensk nøytralitet, men man forventet at det skulle være en nøytralitet velvillig mot Norge, blant annet slik at de styrkene som kjempet mot tyskerne, kunne få våpen og ammunisjon fra Sverige.

   Det man derimot fikk, var en pro-tysk nøytralitet der svenskene til minste detalj bøyde seg for ydmykende tyske krav. Blant annet tillot Sverige transitt av tyske tropper på vei til og fra Norge. Det gjorde ikke den norske misnøyen mindre at det fra før var kjent at kong Gustav V var ganske tyskvennlig.

   Den norske regjeringen protesterte mot de svenske holdningene og ga uttrykk for at de hadde «gjort et smertelig inntrykk i Norge». Norge kjempet en kamp for å overleve som selvstendig stat, mens Sverige satset alt på å unngå å bli trukket inn i krigen. For Norge var det avgjørende å få alliert hjelp for å holde motstanden gående, mens Sverige var interessert i at krigen i nabolandet tok slutt så hurtig som mulig.

 4. Tänker på alla dessa radiostyrda väljare som ivrigt slickar i sig allt som den onda regeringen lurar i dem …Tänk er den dag då de vaknar upp och inser resultatet av deras val i september … 😧

  • Utan invandrarna hade inte sossarna varit än större max centern. Sossarna ersätter bortfallet av inhemska väljare med importerade. Importerna får redan vid de första mötena med svenska myndigheter itutat vilket parti det är som föder dem.

 5. När skall petterssonsblogg.se kallas för något samhällsstörande eller dylikt och stängas, tro?
  Eller ”tillåts” denna existera i forsknings- och åsiktsregistreringssyfte 🙂 ?

 6. Oavsett vem som nu har sett till att filmen har ”försvunnit”, från You Tube.

  Så innebär det ju bara ett ännu större intresse för filmen. Diskussionen om den och vad filmen handlar om.

  • Vi Svenskar får tacka nazistdemokraterna för att dom visat oss att deras svarta förflutna inte får visas för människor.
   Om sådant här skulle förekomma idag ( det kanske gör det ) så måste regeringen ligga illa till för att enligt filmen tas in som försökskaniner.
   7-klövern med lövet i spetsen skulle tvingas se denna film och efteråt skulle man fråga lövet om han fortfarande inbillar sig att sossarna alltid stått på mänsklighetens sida.

 7. Komiskt att sosseaktivisterna gör så här. Agerandet stärker ju bara det filmen handlar om, censur, historierevision och mörkläggning av partiets svartbrunröda rötter.
  Vilket självmål.

Kommentera