11 thoughts on “Pensionsräddarna anländer

 1. Och sjukdomar som ex. AIDS pratar det inget om, trots att Afrika är den världsdel som har mest AIDS-fall i världen, ihop med andra livshotande sjukdomar, som vi Europa aldrig haft, eller har varit befriade ifrån i många år.

  Sen tillkommer alla våra barn och kvinnor som blir utsatta för dessa sinnes-sjuka böjelser, där risken att få AIDS är extrem stor.
  Men det pratas inget om, att förutom dessa otroligt sinnes-sjuka våldtäkterna, så är det också ett utdraget mordförsök ( ev. mord ) som de utsätter våra barn och kvinnor för.
  I många delar i Afrika, så tror de, att om de har sex (våldtäkt) med en oskuld, så kommer de bli av med sin sjukdom, AIDS.

  LÅT DETTA SJUKA FÅ ETT STOPP !!!

  VAL 2018…för ANSVAR OCH FÖRSTÅND !

  • Nu anser jag att vi bara ska ta emot asylansökan från medborgare i grannländerna om det skulle behövas. Om vi för ett ögonblick låtsas att vi tog emot från andra länder skulle vi kräva ID-handling, DNA-prov, fingeravtryck och sedan skulle vi läkarundersöka dem. Ingenting av detta görs idag.

  • :/ tanten
   De är nog betydligt vanligare att se två havsörnar på samma dag än att se en militär eller polis. Så sällsynta har dessa yrkesgrupper blivit i EU.

Kommentera