Vänsterpartist lär migranterna bedrägeri

INVANDRING. Ann-Sofie Spångberg står som kandidat på Vänsterpartiets lista i kommunfullmäktigevalet i Botkyrka 2018. Spångberg arbetar som etableringslots och gillar ideellt socialt engagemang. Tyvärr gillar damen också att lära de ”ensamkommande barnen” att ljuga för att skaffa sig fördelar på andras bekostnad. Tycker ni det är en bra taktik så röstar ni givetvis på Vänsterpartiet i valet. 

Twitter

21 thoughts on “Vänsterpartist lär migranterna bedrägeri

 1. Bör påpekas att s.k. flyktingars/papperslösas rätt till ”vård som inte kan anstå” infördes av Reinfeldt-regeringen och särskilt dess socialminister Göran Hägglund, från Kristdemokraterna.
  Kan vara bra att minnas nu inför valet i september.

  • Det var Alliansregeringen som införde akutvård till papperslösa, men det var ett krav från Miljöpartiet i migrationsuppgörelsen år 2011.

 2. Vi kan väl ta av det partistöd som kommunisterna får och med det finansierar invällarna eller som fru Spångberg kallar pöbeln – papperslösa.

  • Stämpling till urkundsförfalskning om det gällt en svensk. Det finns nog ingen åklagare som vågar riskera sin karriär.

 3. Hon är väl rädd om sina väljare!
  Det är bara rödvinsfyllon och invandrare kvar.

 4. Ta fröken Ann-Sofie Spångberg till ett kattdjursreservat och släpp henne bland utsvultna lejon. Jag lovar att hon övertygar djuren att äta varandra istället. Djungelns lag: den starkes rätt alternativt äta eller ätas.

 5. Nu får vår bekanting Rossana Dinamarca rigga om sin utstyrsel. I stället för att kommentera SD på tröjan ska det stå : V = Anarkister.

 6. Inte nog med vattenbrist och missväxt, nu stänger Ringhals ner en reaktor ,för kylvattnet är över 25 grader, en är redan avstängd på grund av underhåll, två reaktorer är fortfarande igång.
  Vindkraftverken står stilla då det inte blåser.

  • Fortsättning, och den bedrövliga vänstern gör allt för att utarma vårt land fullständigt, bortskämda skitstövlar!

  • Kylsystemets konstruktion verkar vara produkten av något galet miljötänk av inkompetenta och okunniga politiker, där man inte fick hämta kylvattnet längre ut i havet, p.g.a. av obefogad hänsyn till växtlighet och fiskbestånd. Uppvärmd vattenmängd från reaktorn spolas säkert ut för nära kylvatteninloppet.

 7. Jag som är Svensk sedan flera generationer kan alltså säga att jag är papperslös så sparar jag 300 kronor vid besök på akuten.

Kommentera