Etniska svenskar i minoritet inom några decennier

Etniska svenskar är redan idag i minoritet i en del kommuner. Nu visar en ny studie att etniska svenskar snart är i minoritet i hela landet.

Det är organisationen Gefira som fokuserar på ekonomiska och demografiska frågor ur ett europeiskt perspektiv som tagit fram detta.

Att Sverige av idag inte är Sverige av igår ser vi dagligen bevis på. Det räcker att ta en promenad i de centrala delarna av stan för att förstå att något är på gång. Gefira konstaterar att Sverige innan seklets slut bara är Sverige till namnet och inget annat.

Det Gefira pekar ut som de största orsakerna är den låga fertiliteten bland etniskt svenska kvinnor och den stora asylinvandringen från muslimska länder. Kan givetvis förklaras med att svenska kvinnor har fullt upp med karriären, samtidigt som muslimska kvinnor har som tradition att föda många barn i kombination med rollen som hemmafruar.

Som etnisk svensk ser jag redan idag med avsky på hur vårt land utvecklas, till skillnad mot alla de som bejakar denna utveckling och som försöker påskynda processen. Då talar jag närmast om vänstersocialister och centerpartister som uppenbart ser att Sverige blir ett bättre land med en stor asyl- och anhöriginvandring från Mellanöstern och Afrika.

Att etniska svenskar blir i minoritet är i sig tragiskt, men vore inte lika tragiskt om vi talade om att landet fylls på med utbildade människor från väl utvecklade länder i Europa, Amerika och Ostasien. Problemet är att så inte är fallet, utan att Sverige i rask takt fylls på med människor från icke-fungerande länder med låg utbildningsgrad och där synen på lagar, regler och ett samhälles uppbyggnad skiljer sig rejält från det Sverige som generationer av medborgare byggt upp.

Kanske inte att jag och du som läser detta kommer att uppleva den dagen när media på bästa programtid proklamerar att etniska svenskar numera är i minoritet. Fast våra barn och barnbarn lär få uppleva den dagen och hur Sverige kommer att fungera och när Mellanösterns medeltida regler styr landet och är i majoritet tillsammans med individer från Afrikas horn och Västafrika, gör mig uppriktigt ledsen.

Vad säger emot att inte också Sverige kommer att förvandlas på samma sätt som länder där islam tagit över och där människor från andra kulturer dominerar? Inget hävdar jag.

En positiv nyhet mitt i det tragiska är att etniska svenskar kan åberopa rasism när vi är i minoritet. Troligt är dock att dåtidens regering och riksdag ger blanka fan i detta efter ”år av diskriminering och strukturell rasism”.

Det här scenariot är ett av alla skäl till att jag övergivet de trötta och ansvariga 7-klöverpartierna. Vad de som fortfarande röstar på dessa partier har för skäl får de naturligtvis berätta om själva.

38 thoughts on “Etniska svenskar i minoritet inom några decennier

  1. Det enda jag kan trösta mig med är att jag är så pass gammal att jag hunnit trilla av pinn långt innan detta skräckscenario blivit verklighet. F.ö. tycker jag det är illa nog som det är redan nu.

  2. Nu lär detta inte spela någon större roll,om vi skall tro propagandan i tyska stats-TV ARD.
    I kväll framställdes sommarens varma sköna väder,som början till slutet för mänskligheten. De solrika månaderna blandades samman med Klimatet !!
    Sedan följde en rad Gröna extrema förslag,hur detta skall avhjälpas så att
    vi åter får regnrika semestermånader. Ni som event. fortfarande vill leva i deras framtida samhälle lycka till,för min del inget att trängta efter.
    Kort sammanfattat en retur bakåt till Medeltiden,med moderna inslag av bögar och flator ! !

  3. Tony Malmqvist – Jag är en man, gift med Kristina sedan 2007. Det jag vill uppnå med den här bloggen är att dela med mig av mina innersta tankar och funderingar kring i huvudsak hur mitt liv är och vad som kan tänkas hända i de dagar som ligger framför. Ämnen som politik däremot är inte mitt gebit att skriva om. Och vill du följa med på min blogg, så följer jag gärna dig på din blogg.
    Tonymalmqvist skriver:

    https://heltapropa.wordpress.com/2018/07/28/vad-gor-du-for-att-inte-bli-kallad-rasist/ – På senare tid har vi sett och beskådat en upptrappning i vårt bostadsområde där saker och ting försvinner från folks hem och trädgårdar, nedskräpning av all tänkbart material är numera en så vanlig syn att man knappt reagerar över det längre.

  4. ”.. och så skall ni få se, ni i väst, om 20-30 år, ni har släppt in så många muslimer i era länder att ni kommer att tappa kontrollen över dessa… Ni kommer att stå på knä framför Mother Russia och be oss rädda er från Islam…”

    ( Vladimir Zjirinovskij, rysk ultranationalist, TV3-reportage med Robert Aschberg, 1996 )

  5. Det kommer vara många i framtiden som undrar med vilken rätt våran generation hade att ge bort ett av världens bästa länder ??? Vad tror du Mia ???

  6. Stefan Löfvén. Varför föraktar du dina undersåtar ? Du gör det ju inte ens i smyg, utan helt öppet. Varje dag. Varför ljuger du så ofta ? Tror du att vi är helt bakom flötet ? Varför flinar du alltid när du kramar om våldtäktsmän ? Varför förskingrar du våra skattekronor hela tiden på rena galenskaper ? Varför hatar du pensionärer ? De lever numera på undantag. Listan kan göras hur lång som helst. Varför sparkar du på de som föder dig ? Vi har genomskådat ditt svek för länge sen. Du är den största landsförrädaren sen inlandsisen. SKÄMS j-a dåre !!!!!!

  7. Men om SD får politiskt inflytande efter valet i September och J.Å och hans partikamrater får bestämma agendan så kommer väl Sverige och dess infödda svenskar att räddas undan en framtida minoritetsstämpel, stämmer det ?

  8. Med andra ord, Sjöstedts, Lövins, Fridolins, Lövens släkt, Annies, Björklunds, Ebbas och Kristerssons barn och ev barnbarn kommer då också att vara i minoritet, precis som de önskat sig !
    Kanske det mångkulturälskare etablissemanget i framtiden inte kan bo i mångkulturellt fria zoner som de gör idag samtidigt som de kallar oss det s.k vanliga folket ute i den riktiga verkligheten för rasister och mindre vetande.

  9. Den politiska makten tillsammans med massmedia har lyckats att utplåna medelklassen, den klass som de aldrig lyckades att styra,,,,,,,,de var insatta i samhällets spel och ovanpå alltihop så behövde de INTE BIDRAG !’
    Makten vill HA MAKT !

  10. Med försämrad produktivitet, här avser jag inte barnafödande som är den enda produktion som vissa grupper presterar, och utan skatteslavar, hur har dessa ofränder tänkt livnära sig? För att inte tala om de miljoner som lever på svenskt bistånd, inklusive EU och FN? När globalisternas vasaller gjort sin avtalade del lär de stå utan försörjning de också.

  11. Och vad vinner den ”internationella eliten” av det? Att bestämma över en hög Homo Erectus från Afrika och medeltids muslimer?
    Ni som förfäktar denna teori, kan ni vara så snällt att förklara varför det sker. Glöm inte att den Internationella ”Eliten” behöver Civiliserade bra utbildade människor. Jag se inget där av i de människor/livsformer som kommer till Europa för närvarande.
    Det ända ni fabulera om är Judarna, Soros och annat bullshit.
    Inte gillar jag det som sker med denna invasion av muslimer och Afrikas avskum. Men jag är trött på dessa löjliga konspirations sagor.

    • Som väntat, ingen förklaring bara tummen ner. Det verka vara det enda ni klara av med det antal hjärnceller ni tycks förfoga över 🙂

  12. För att det ska vara islam som sätter normerna så behövs det inga 50 %. Vi närmar oss den kritiska punkten med rask takt nu. Man behöver inte vara särskilt ung för att få uppleva böneutrop från minareter i de centrala delarna av svenska städer och kommuner samt särlagstiftning för de islamistiska diaspororna.

  13. Om 60% av befolkningen inte gör något så betalar dom ju inte heller skatt och de finns inga bidrag då heller att lyfta o sverige kommer att vara fattigare än Afganistan är nu VILKA JÄVLA IDIOTER SOM GÅTT PÅ ALLT DEHÄR med asylsökanden Jag bukar inte svära i mitt tal men nu säger jag att åt HELVETE BÄR DET men tillika är jag glad nu får sossarna och kommunisterna dom gröna Annie Lööf mm mm allt de ni önskat Första dagen som sverige är muslimskt kommer dom att tacka er alla genom att vrida nacken av er med början av gaphalsen den stora tänkaren och ledaren Fridolin.amen

    • De föregående låter groteskt och det är de ju De tydligen så att många tror att vi i sverige har bara snälla muslimer men tyvärr så finns de inga snälla muslimer Sverige e de land i europa som kommer att falla först tack vare att landet styrts av naiva idioter och en så stor del av befolkningen har utländsk bakgrund Jag är säker på att de finns färdiga planer hur allt skall gå till och de skulle inte förvåna mej om inte IS lurar bakom knuten

  14. Anmäl er som valarbetare till valmyndigheten eftersom det torde behövas övervakning i varje vallokal den 7 september för ”de goda” kommer troligen fuska och det är lätt för ”de goda” att byta ut valsedlar när de öppnar och räknar valsedlar tror jag.

  15. Jag såg med egna ögon hur illa det ser ut i Sverige 2018, Göteborg, hisingen vid Backaplan häromdan. Fullständigt vidrigt. Totalt mörker. Mitt på ljusen dan.
    Sätter aldrig min fot där mer. Vad jag längtar till polenresan i september..

    • Den nya Regeringen bör skaffa mentor hos boer i Sydafrika i stället för att resa till Iran som Löfven. Svenne har för liten erfarenhet att handskas med invasiv HIV.

  16. Vi kan göra som i arabländerna, luta oss tillbaka och låta utlänningarna göra grovjobbet. Dubbla pensioner till svenskarna och halva lönen till lågutbildade utlänningar som jobbar. Inga bidrag till någon.
    Är det någon som tycker jag är jassist, som Lööf skulle sagt?
    Börja med att ge er på arabländerna. De fungerar så.

KommenteraAvbryt svar