Stäng

11 reaktioner på “Islam är farligt för hälsan

 1. Västeuropa har Prideparader, ateism, agnosticism och gott om moskéer. Vi har vår starka gudstro som konkretiserar sig, bl.a. i: ett moskéfritt land och det faktum att våra gaypar får leva i partnerskap, inte som äkta par.
  Vad moskébyggandet beträffar, så blev det att Erdogan själv drog tillbaka sitt anspråk på en megamoské och ett koranuniversitet som skulle utbilda 6 000 (sextusen) imamstudenter/år. Mäktiga ’sultanen’ konfronterades med en stark vägran från folket som svarade: ”Vi är kristna, vi bygger kyrkor !” Man tillverkade hundratals träkors och ställde dem på det markområde som kommunen avsett för moskébygget, för att inte nämna grisarna som fick springa glatt på samma tomt. Islam kan inte bryta en stark tro på gud. Ett moskéfritt land – finns det bättre bevis på att Gud finns i människosjälen ?
  Hur många moskéer finns i västeuropa sammanlagt ? Man har tappat räkningen ….

 2. och sånt här vill många svenska tjejer så gärna ha hit!

  Man får nypa sig i armén!

 3. Varken kristendomen, islam, eller någon annan sagofigur i den s.k.religiösa världen kan hjälpa mänskligheten när sådan här katastrofer inträffar.

 4. Det är sorglit .År 2018 kan man inte rädda någon på grund av att man följer gamla dogmer.Ahmed

 5. Exempel på att religion inte är anpassat till verkligheten.
  Men visst, den som vill leva i en fantasivärld söker sig från verkligheten.
  Gratulerar till lycka!
  Varför sänder inte ”gud” en grupp som släcker alla bränder?
  Har alla religiösa glömt att be om det?

  1. Tror att Gud låtit Satan härja litet för länge. Eller så är det Guds straff dvs att man övergivit den rätta läran och tagit fasta på de falska profeter som Bibeln varnar för. Och till falska profeter kanske Mohammed kan räknas. Vad vet jag.
   Nää, jag är inte religiös på något vis, hade vett nog att kliva ur svenska kyrkan redan på 70-talet.

   1. Ruth Magnusson
    Jag tror också att Gud låtit Satan härja genom Ages hån mot det heliga. Har varken sett eller hört om en värre gudhatare än Age. Han tar varje tillfälle i akt för att driva med andras gudstro. Det är respektlöst och skadligt. Sådana personer drar Guds vrede mot oskyldiga människor, i form av eld (anlagda bränder) och vatten (översvämningar).
    Det är kyrkan som institution och dess präster som står islamisterna bi, inte Gud. Det ateisterna och gudhatarna gör är att spela dem i händerna.

   2. Det här är riktat till Canberra. Du kallar Ateister/Agnostiker för gudhatarna. Hur kan någon hata något som ej finns? Ni de s.k. troende varför ger ni oss, de otrogna, inte bevis på någon Guds existens?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: