15-åringar förnedrades och misshandlades i flera timmar i Malmö

BROTTSLIGHET. I måndags blev två 15-åriga pojkar misshandlade, rånade och förnedrade i Malmö. En 15 och en 14-åring har greps. 15-åringen är anhållen medan 14-åringen är för ung för att anhållas.

Mats Attin, inre befäl vid Malmöpolisen, säger att brottsoffren utsatts för en mycket förnedrande behandling.
– Vi som varit med länge tänkte ”vad fan är detta, detta finns ju inte”, säger Attin.

De båda rånarna filmade när de förnedrade offren, mobilfilmer som nu används som bevis mot dem själva. Poliskällor beskriver materialet som vedervärdigt.

Det var i måndags kväll som polisen fick kännedom om händelsen på Emporia. Två pojkar, 15 år gamla, hade tagit sig till akuten efter att ha varit i andra ungdomars våld i flera timmar.

Pojkarna som är från Svedala ska ha blivit slagna, rånade och förnedrade. Det hela började när tre andra ungdomar, två pojkar och en flicka, sökte kontakt med 15-åringarna på andra våningsplanet på köpcentret Emporia. Enligt anmälan blev pojkarna knivhotade och förda till ett garage i närheten – där de blev misshandlade. Båda pojkarna ska ha behövt vård efteråt.

Misshandeln ska sedan ha fortsatt på olika sätt i över tre timmar. Sydsvenskan skriver att allting avslutades med att 15-åringarna hotades med att bli ihjälskjutna om de larmade polis. Innan de lämnade platsen tvingades de räkna till 900. Händelsen förbryllar nu Malmöpolisen som kallar det inträffade för ”vidrigt”.

– Det de har utsatts för är väldigt förnedrande behandling. Vi som varit med länge tänkte ”vad fan är detta, detta finns ju inte”, säger Mats Attin, inre befäl vid Malmöpolisen.

Pojkarna ska, innan de blev lämnade, ha tvingats handla åt de andra ungdomarna på en Ica-butik på Lindeborg. Där tvingades de också ta ut pengar till gärningsmännen innan de togs med till en förskolegård där förnedringen fortsatte.

Själva rånet ska enligt polisen inte vara huvudsaken – gärningspersonerna har verkat mer intresserade av själva förnedringen av 15-åringarna. 

– Detta är så utstuderat under lång tid. Så det är riktigt hänsynslöst. Man har sett dem som lätta offer att dominera under lång tid, plågat dem. Det är riktigt vidrigt, säger Mats Attin till Sydsvenskan, tyvärr bakom betalvägg.

-Pettersson säger att ursprungsbefolkningen ska vara försiktiga i det socialdemokratiska kalifatet Malmö…

15 thoughts on “15-åringar förnedrades och misshandlades i flera timmar i Malmö

  1. Jätteslagsmål i vetlanda mellan 2 familjer.ett 50 tal människor deltog.2skadade en av varje familj.barnen som deltog bar kniv samt var beväpnade med stenar. Multi kulti!!!

  2. Polisen borde vara vana. Jag tycker att jag läser dagligen nyheter om förnedring mot etniska svenskar på flera olika sätt. Våldtäkter eller gruppvåldtäkter är bara en annan gren av förnedring mot svensk etnicitet.
    I den obegripliga ambitionen att skapa mångfald, så har vi fått en uppsjö av oönskade effekter, som politiker inte vill eller kan se. I USA blossar ständigt nya konflikter upp pga. ras där de svarta anser sig vara offren. USA har inte lyckats stävja problemet trots att de haft mångfald i hundratals år längre än Sverige. Får väl se nu vilket ansvar gärningsmännens föräldrar får plikta med. Först skall de förstås betala tillbaks rånet, sedan betala skadestånd för skadorna efter deras ”barns” primitiva förnedringsuppträde? Sedan skall väl gärningsmännen få en typ av relevant straff, men Sverige har inte löst den frågan heller om minderåriga kriminella. Myndigheterna höjer bara skatterna och fortsätter i oförminskad takt att lasta samhället med nya problem. Jag skulle tänka mej att hela familjerna blir utvisade på livstid. Det låter, som en bra lösning.

    • Enkelt svar. För att dom får röster!

      Fråga hellre varför väljarna vill ha det så här!

    • För att de själva är satanistiska monster själva, bakom de glättade fasaderna, förstås.

  3. Jag tycker att Morgan utlovat i flera år att straffen måste skärpas, men inget händer.

    Samma sak med EUs yttre gränsskydd skulle stärkas har man kommit fram till åtskilliga gånger, men inget händer.
    Frontex fortsätter leta efter gummibåtar.

  4. Detta låter lika ”oskånskt” och är högst troligt det som när Inger, 78, togs av daga på en handikapparkeringsplats i Landskrona.

  5. Den importerade våldskriminaliteten excellerar i undermänsklighet, medan byfånarna inom den malmöitiska magistraten lovprisar mångfalden.
    Kriminalparadiset levererar.
    Andreas.

Kommentera