De sämsta regeringarna i mannaminne, törs du ta chansen igen

VALET 2018. Det drar ihop sig till valet den 9 september. Många är säkert osäkra på vem de ska rösta på, speciellt 87:an som troligen är väldigt besvikna. 

 • Vi har de senaste åren haft två block, båda blocken har vägrat samtala och förhandla med Sverigedemokraterna.
 • Båda regeringscheferna, Reinfeldt och Löfven verkar styras av ett personligt hat till Jimmie Åkesson och SD.
 • Båda gjorde samma misstag, i stället för att samtala med Åkesson gjorde de upp med Miljöpartiet om migrationen.
 • Båda sa att vi behövde invandringen för att klara välfärden. Nu får välfärden betala invandringen.
 • Det är de enskilt sämsta beslut som tagits i mannaminne och båda regeringarna gjorde samma fel, det blev en katastrof för Sverige.
 • Törs du riskera att det sker igen? 
Steget efter
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

87 thoughts on “De sämsta regeringarna i mannaminne, törs du ta chansen igen

 1. Lena Mellin säger i Aftonbladet att nästa statsminister heter Ulf eller Stefan och bäst skulle en regering vara med bara S eller M En sak är säker sverige pallar inte 4 år till med Stefan Löfven kaoset är nu redan utan kontroll Blotta tanken att se honom får mej att må illa Fru Mellin nämner inte SD med ett ord kanke hon liksom många partiledare låtsas att SD inte finns SD kommer att vara de största partiet efter valet med ett understöd på närm 30 % kommer att vara intressant att se hur den svenska demokratin sen fungerar Problem kommer de att bli redan för att svetsaren Löfven tror att han e vald på livstid

 2. Hur kan man kalla sig en ”humanitär stormakt” när man hatar och sviker sitt eget folk dagligen. När man pungslår skatteslavarna med världens högsta skatter och ändå lämnar oss i sticket. Sen dribblar Pajasen med våra skattekronor för att ge sken av att visa handlingskraft, fast det bara handlar om att försöka rädda sitt eget skinn inför nästa mandatperiod.

 3. Hej ni pigga och insatta.
  Tror ni det kan finnas någon chans i h-e att man innan valdagen kan få ett svar från Stefan på vad han menade med att det skulle bli lönsamt på lite längre sikt. Det är hans definition av lite längre sikt jag är nyfiken på. Alla tips mottages tacksamt.

   • Min ödmjuka kommentar till dig. Man bör försöka vara snäll mot Mia, även om man givetvis inte har samma åsikter. Politik ska handla om kompromisser, även om det verkar vara dåligt i landet just nu. Var glad att Mia svarar och kommenterar, annars tycker alla lika på den här bloggen och då blir det en bubbla utan bollplank.
    Jag tror att Stefans uttalande var en enorm groda som både han och hela hans filterstab kommer att göra sitt yttersta för att glömma, förtränga eller prata bort. Men det kan avgöra valet också. Det var lika dumt av honom som hans Me Too-ande. Men tack för kommentaren, och ursäkta om jag var dum.

  • Intressant, jag trodde att Australien hade lyckats att mota bort de flesta.
   Nu återstår bara USA att flytta till som visserligen har problem med de svarta, dock är det inte kopplat med ideologi.
   Kanske att svarta i USA kommer att tröttna på att dela med sig till muslimerna ?
   Många muslimer i USA har flyttat till Kanada efter att Justin T blev PM.

  • För Feministregeringen o 7klövern o FI o Jonas kommunister är detta säkert en våt dröm för framtida Sverige, grattis PK o Mia, hoppas innerligt Ni får lida av det Ni röstat för och önskat, fy fan.

  • Så kan det eventuellt tryckas upp på Tshirts om man är modig, eller något annat.

 4. Lyssna på Johans granskning med sitt långa reportage.

  ”Granskning Sverige – Så Styr Socialdemokraterna Media & Opposition”.

  • Så SD politikerns uttalande behövde inte kontrolleras, suck. Ett av många bra GS reportage, väldigt synd milt uttryckt att de tystades.

   • Man får gå in på GS sida och deras tidigare reportage finns kvar som de länkar till.
    Jenny är fortf. igång från Feministinspektionen på YuoTube.

   • Macken. Tack , jag brukar titta lite då och då men det kommer tyvärr inga nya. Nerstängningen var väl inte laglig heller. Vissa reportage var i världsklass men hur övertyga folk om det?
    Nu har väl Henrik Jönsson seglat upp som en av mina favoriter.

 5. Skulle man få 100 kr för varje dåliga beslut som regeringen fattat under 4 år skulle man vara en.rik.man De e en mycket oroväckande utveckling vänstern och gröna ökar sitt understöd Folk kan inte vara så dumma men tydligen e dom de i alla fall Sverige står inte pall för en rödgrön 4 års period då kan vi nog kasta in handduken o våra barnbarnsbarn kan läsa att i höstens val 2018 blev Kungadömet sverige en muslimsk stat

 6. Det jag menar Pettersson att politiken idag är fastlåst eller ska vi säga blockerad. I ett travlopp brukar man säga om favoriten o andrahandsfavoriten ligger etta o tvåa har dom låst loppet. Sd får inte 51%. Jag har ju redan gått ut o berättat att jag tänker rösta på Kd. Rysaren kommer dagen efter valet då frågan ställs på sin spets: Vem tar Vem?

  • Tydligen ser du på politik som någon sorts sportevenemang. I din upphöjda position tycks du känna maktens sötma, när du cyniskt placerar insatsen – din röst – på ett parti, om vars politiska mål du troligen inte har en aning och som du inte heller bryr dig om. Det som fascinerar dig verkar vara kampen mellan partierna medan politikens konkreta innehåll tydligen är dig likgiltigt. Men förvänta dig inga uppmuntrande tillrop från min sida.

   De styrande i Sverige har medvetet odlat fram denna cynism i det svenska folket. Genom att alla svenska politiska partier varit i stort sett ett enda nihilistiskt ultraliberalt parti, med bara någon liten hjärtefråga som skiljetecken, har det politiska intresset försvunnit från svenskarnas dagordning. Om alla partier är varianter av samma sak spelar det ingen roll vem man röstar på. För att ändå göra det lite intressant, gör man om det till en lek – vilket du uppenbarligen gjort.

   Du är naturligtvis inte ensam, en mycket stor del av svenskarna ser numera politiken som just bara en avancerad lek, en tävling. Att politiken faktiskt har ett reellt innehåll, som kommer att bestämma hur landet kommer att se ut för deras (och allas våra) barn och barnbarn skänker de inte ens en tanke. För dem finns bara spelet och den kittlande känslan av att kanske ha satsat rätt.

   Kristdemokraterna, liksom Svenska Kyrkan, har kapats av sluga och kallhamrade satanister, vilkas mål är att för alltid förstöra nationalstaten Sverige och dess kristna värderingar. Detta har de gemensamt med alla de svenska riksdagspartierna, så munhuggandet partierna emellan är bara ett spel för gallerierna. De driver Sverige mot kaos och anarki och det svenska folket till utplåning.

   Sverigedemokraterna, som bildades 1989 av genuina sverigevänner, tog upp striden för Sverige och svenskarna. De avslöjade de svenska riksdagspartiernas, från Moderaterna till Vänstern, politiska tomhet. För att ta kontrollen även över detta parti, skickades Jimmy Åkesson och hans gäng från Moderaterna och 2006 tog de över ledningen i SD. Sedan dess har de arbetat intensivt på att göra SD till ett ”antirasistiskt mittenparti” och internt rensat partiet från all opposition från verkliga nationalister. Idag går SD’s politik knappast att skilja från M’s och allt tjafs dem emellan är bara ett gyckelspel.

   Men de verkliga Sverige-vännerna har inte givit upp. De har bildat ett nytt parti, Alternativ-för-Sverige, som tagit upp den politik SD lämnat sedan 2006. AfS är ett trendbrott, från de andra partiernas cyniska fnaskande för de internationella oligarkerna och deras jakt mot världsherravälde. Därmed har vi nu ett verkligt alternativ mot medlöparna i 8-klövern och äntligen är politik något som verkligen betyder något.

   Den tiden är över då halvsovande svenskar lunkar till valurnorna och röstar på gammal skåpmat. Nu blåser Alternativ-för-Sverige liv i politiken och nihilistiska utraliberaler är snart kastade på historiens sophög.

   • Deras ledare Ebba är förmodligen bra, hon kritiserade Stefan så han blev helt stum i samband med att ngn MP inte ville ta kvinnor i hand. Och det finns mycket värre partier. Men inget eller ingen är perfekt.

  • Roland, jag såg att du tänker rösta på KD men vi får se. Du har många gånger sagt annat och att det blir sofflocket. Men jag kan trösta dig med att KD är det bästa alternativet i sjuklövern även om det inte är bra…

   Alternativen är inte så svåra. Anta att SD blir största parti, då får borgarna välja på att stödja SD eller S. Vi har alltså två alternativ, resten är detaljer.

 7. Ingen människa i Sverige med hjärnan i behåll kan väl vara så dum så att han/hon lägger sin röst på 7-klövern.
  Rösta på Sveriges enda politiska part SD i September.

  • Alternativet till 7-klövern är ett demokratiskt parti som heter Sverigedemokraterna.

  • Roland, alternativet är att de som röstat för att förstöra skola, för låga pensioner, för att ha slaktat försvaret och civilförsvaret, för att ha sett till att 50 % av våra livsmedel importeras osv och i stället röstat på att lägga pengarna på utlänningar i Sverige tänker till…

 8. Svenskar , svenskar ,,,,,,,SJÄLVBEVARELSEDRIFT !
  Lyssna och lär, som alltid ett strålande inlägg med två strålande medverkande !

 9. Jag har rean skrivit ner vad jag skall ha och fira med när Åkesson blir absolut största partiet i Sverige och vi kanske kan hoppas på att få en regering i Sverige igen.

 10. Jag tror att sossarna och miljöpartiet bildar regering efter valet 2018.
  Vad innebär det? Fortsatt massinvandring från dysfunktionella länder och islamisering.
  Jag övar redan med att vända mig mot Mekka fem gånger om dagen, Vill inte bli av med skallen när det blir skarpt läge om några decennier…

 11. Om man får försöka vara vitsig i denna förmodligen mycket svåra situation så kanske man kan säga att dagens politiker i allmänhet inte är kristna utan mer tror på asa gudarna, i varje fall på grisen Särimner.
  Hata mig inte för det bara.

  • Jag förstår vad du menar med grisen.
   Jag har en liten hund som är mycket gammal. När han inte orkar längre så tänker jag köpa en minigris som jag kan gå ut med.
   Ja jag vet att det är självmord i ett muslimsk land, men jag tar risken.

   • Grune. Grisen Särimner kunde slaktas varje dag och uppstod på nytt nästa morgon. Det betyder att det fanns obegränsad tillgång till mat, eller I dagens politik pengar. Ett önsketänkande, med andra ord.

 12. Jag skulle kunna fortsätta med den hatade myndigheten Arbetsförmedlingen.
  Öppna era hjärtatan sa Reinfeldt, vi bygger inga murar sa Löfven och släppte in en miljon människor som inte kan, förmår eller vill jobba.
  Politikerna skäller på Arbetsförmedlingen för att de inte kan matcha dessa till arbete.
  Tänk om de värdelösa journalisterna i gammelmedia kunde fråga politikerna,
  – till vilket arbete ska Arbetsförmedlingen match dessa människor som är analfabeter, lösdrivare eller jordbrukare från medeltiden?
  – Latrintömmare, något annat duger de inte till. Dessvärre finns det inga latriner kvar i Sverige.
  Löfven trodde dom var läkare och civilingenjörer. Det ska jag säga dig Löfven, om flyktingarna ljuger om var dom kommer ifrån, vad dom flytt ifrån och vad dom heter, varför skulle dom då tala sanning om sin utbildning?
  Så varsågod svenska folket, en milijon människor som inte vill eller kan jobba utan föredrar att leva på bidrag, och det är Arbetsförmedlingens fel.
  Det är som att säga att det är Svensk bilprovnings fel att bilar går sönder.

 13. Att ett regeringsskifte kan göra under (inom vissa områden) har vi bevis för i Italien.Sedan nya tillträdde har t.ex. de lyckosökande afrikanska niggrarna nu ändrat kurs mot Spanien.Där styr ju numera samma parti som bringat oss i misär….Sossar !
  I dag framgår att Rom nu får en upputsning. Ett illegalt zigenarläger mitt i staden städas nu undan. EU börjar mjukna liksom EZB vad gäller rädslan, att detta stora industriland hotar lämna EURO`n…..
  https://imgl.krone.at/scaled/1745617/v33a3ca/630×356

 14. Invandringen har tyvärr blivit ett mantra framförallt för sjuklövern.
  De vill inte se de problem som uppstår p.g.a. den. Om de var intresserade att resonera som vettiga människor med Jimmie så skulle det kunna bli en bra lösning.

  Men alla sittande partier, utom SD, har låst sig i föreställningen att alla som kommer är flyktingar. Det sker trots att merparten är från länder utan krig, de är inte heller ensamkommande barn. Om det var så att de bara behövde en plats tillfälligt för att undslippa krig, då skulle man inte företa en resa över hela Europa för att komma till de länder med högst bidrag.
  De är inte heller den förstärkning av landets arbetskraft. Trots att detta är uppenbart så används det av invandringsförespråkarna gång på gång.

  Det är en kulturell fråga att de inte arbetar, många har orealistiska krav på löner och jobb. Många anpassar sig efter bidragen. Men för Sveriges del så är en invandring som inte genererar någon arbetskraft negativt.
  I stället för inkomster så ökar utgifterna och pensionerna minskar.

  Då har jag inte ens nämnt andra negativa saker, religiös fundamentalism, brottslighet, överutnyttjandet av resurserna i välfärden m.m.
  Det här vore inte möjligt om inte msm beslutat sig för att stödja denna negativa politik och driva ” fake news” fabriker med väljarnas egna pengar.
  Att problemen är uppenbara för en stor del av Sveriges befolkning är inte accepterat av msm, de görs till syndabockar som driver en inhuman ideologi.

  Det blir uppenbart att alla är glada för den distraktion som bränderna utgör. Inte så att de är glada över dem, men att man kan fokusera på det och undvika invandringsrelaterade problem.

  Vi kommer inte att kunna behålla välståndet i landet med den här politiken. Den stora frågan är hur dålig måste välfärden bli för att Sverige ska bli ointressant. Byter vi ut en befolkning mot en annan våldsammare som inte kan producera på samma sätt, så är vi snart där.

  VARFÖR anser sjuklövern att invandringen är så viktig att man kan slå sönder kulturen och institutionerna i ett land????

  • Alltihopa bottnar i att vi ( Sverige ) stått utan regering sedan 1969.
   Ett land som inte har något styre är som en cykel som saknar sådant, den vinglar hit och di tills den kör i diket.
   Sverige har kört i diket för länge sedan och det behövs ett stort antal SVENSKAR för att få upp det igen.
   Rösta på det enda partiet i Sverige, rösta på SD

  • Den sista frågan har jag själv ställt mig i mer än ett års tid. Jag tror den är viktig och man kan kanske få ett svar nu i valtider, men det blir nog inte lätt att få ett ärligt och sant svar.

 15. Det räckte med 3 bränder runt Aten för att grekiska politiker startar utredning om bränderna var anlagda! I Sverige har vi nu haft ca 80 bränder, varav de flesta pågår. Löfvens regering visar ännu en gång handlingskraft att hantera situationen. Den funderar fortfarande om den ska utreda!

  • Alla är mer eller mindre regeringens fel, eftersom man satsar 90% av budgeten på miljonärer från Afrika som inte vill använda sina egna pengar utan tycker att dom dumma Svenskarna kan gärna betala.
   Det vore bra om man ville satsa åtminstone en bråkdel så mycket på Sverige och Svenskarna.
   Tyvärr så har vi en muslimsk regering i diktaturen Sverige idag och då blir det så här

  • Visst är det märkligt,enligt nyhetesnotiser har det förekommit anlagda bränder i :Åhus 9st,Vara 8st,Oskarshamn 6-10st Arboga 14 st,Stockholm 2 st,Mlällby 1st,(säkert flera),varför pratas det inte om detta?!En kommentar från Eliasson vore önskvärt.Vad tänker regeringen göra åt detta?

   • Säkert fel personer som anlägger hade det varit några slynglar från NMR så hade det varit svarta krigsrubriker på första sidan och långa inlägg i början av SR och SVTs nyhetsprogram med lämpliga experter.

 16. Angående Dan Eliassons prestationer så behövs nog en opartisk och oberoende person eller utredning. Det knepiga är ofta att ju högre post en person har desto otydligare eller vagare är hans arbetsuppgifter. Ha den övergripande ordningen osv. Då kan/ ska man delegera nedåt I organisationen. Och sånt kan ordnas på pappret i efterhand, säger dock inte att det har skett här. På denna blogg verkar det inte finnas så många medlemmar i hans ev fanclub heller så Mia behövs för att det ska bli en diskussion.
  Min åsikt.

  • Ja vet och förstår att om regeringen utser en utredare så kanske det inte blir en så väldigt opartisk sådan.

  • Om man ser på vad han presterar idag så undrar jag om denna person har gjort något arbete över huvud taget i hela sitt liv. Jag tror inte det.

   • Grund. Jag minns att någon sa ungefär så här- Om regeringen vill ha kaos så har han gjort ett ”bra jobb”.
    Det verkar finnas minst två uppfattningar om varför situationen är sådan här. MPs överoptimistiska politik på ”vissa områden ” eller mäktiga förmodligen utländska intressen Bilderberg osv.
    Jag vet inte vilket eller vilka men bägge teserna har sina förespråkare.
    Det finns saker som talar för(?) Både det ena och det andra. Stefan sade för en tid sedan att om han hade egen majoritet så skulle folk få se på andra grejer. Ungefär så. Det var i maj i år.

  • I dom forna öststaterna hade byrokraterna när dom kom på jobb en hatt på huvudet och en hatt i portföljen Den hatten dom hade på huvudet satte dom på hatthyllan o på vägen ut satte dom den hatten dom hade i portföljen på huvudet Byrokraten fanns i huset eftersom hatten var på hyllan Jag tror detta varit också ganska allmänt bland dom svenska byråkraterna

 17. De stämmer ja den svenska regeringen HUR har man lyckats att få ihop så många IDIOTER på en gång Jag tror att de e VÄRLDSREKORD o borde komma i Guinness rekordbok

  • Han för ett intressant resonemang angående lagligheten i vissa beslut som vore intressant att få juridiskt prövat.

   • Agrus. Tack, håller med men det kanske inte låter sig göras . Enligt Afzelius sista låt Farväl till släkt och vänner. Så finns stofen – Ska det fifflas ska det va rejält, det kan man acceptera men myglar du med småsaker får man chavottera..ungefär så i alla fall. Jag tror inte Svensken i gemen inser har förstått utan litar på det svenska politiska systemet. Eller får lita på det. I brist på annat.

  • Tack för länken. Swebbtv öppnar nästan pandoras ask här. Det var bland det bästa jag hört på länge. Måste ses av svenskar. Skall även se del 2.

 18. Tack för trevligt inlägg, en fråga.bara. välfärden får betala för invandringen, jag förmodar att det är så, men finns det siffror och belägg för det. Jag betvivlar inte att det är så, allt eventuellt sunt förnuft pekar på det, men det finns väl ingen förutom Ruist som har velat (i betydelsen vill) eller vågat göra en utredning och offentliggöra den? Det är väl ovanligt med självmordsutredare i Sverige?

   • Eriksson ; Hur kan du ta med Afzelius på den här sidan? En kommunist och Che Guevara kramare. Tror du Affe röstat på Sd om Affe levt idag? Dumstrut på.

   • Den gamle kommunisten fick till slut fram en Text
    som var ganska sanningsenlig

  • Thomas. Ett kanske alltför kort svar är att det finns inte bara svart och vitt, jag tror inte att tex USA är bara bra och Ryssland är bara dåligt. Eller vice versa. Det finns faktiskt personer som representerar V som för en ren gammelmoderat politik, och man kan och måste faktiskt försöka se helheten . Jag tror och hoppas på SD , men även de är utsatta för kritik….
   Och jag är stor motståndare till både våldsvänster och de kortklippta i kängor i den mån de finns kvar. Jag hoppas på en vettig befolkning i ett vansinnigt land.

 19. Du Mia som brukar vara allvetande, tycker du inte det är konstigt
  att vare sig Finland eller Norge trots att dom haft samma vädertyp
  som Sverige inte drabbats av Skogsbränder?

  Hörde i går SVT s pladder om dessa skogsbränder, deltagare
  ja givetvis alla dom som är ansvariga för nedrustningen av
  landets resurser Plus SMHI s klimatexpert som ger klimatförändringarna skulden för allt som händer i landet, dock tydligen inte alla dom
  tusentals bilbränder som inträffar varje år.??

  Och som vanligt när det oberoende? SVT håller hov, så finns
  tydligen inte SD, utom när det handlar om att prata skit om
  partiet??

 20. Som sagts:
  IDIOTIN ÄR FULLÄNDAD !

  Bara en idiot gör exakt samma misstag om och om igen, och förväntar sig olika resultat !

  VAL 2018…. för STOPP AV IDIOTIN !

 21. Hur långt ett mannaminne är beror väl på vilken man som minns.

  Ser man till invandringen eller snarare asylmottagningen så lär det vara Erlander III den senaste regeringen som får godkänt. Palme I införde mångkulturen med riksdagen bakom sig så det diskvalificerar också Fälldin I, Ullsten, Fälldin II och Fälldin III. Palme II går bort av samma orsak som Palme I. Carlsson I och Carlsson II av samma orsaker som Palme I och Palme II även om Carlsson I ska ha en eloge för Luciabeslutet som Bildt avvecklade efter ultimatum av Vet Bästerberg som också avspeglar sig i statistiken med ett nytt rekord 1994 med 83 598 invandrade. Carlsson III fick ner det till 39 895 vilket är den lägsta invandring vi haft på trettio år. Under Persson var ett gradvis ökning med ett plötsligt hopp 2006 till 95 750. Reinfeldt presterade 126 966 som ”bäst”. ”Toppåret” 2016 (Löfven) sattes ett aldrig tidigare rekord med 163 005 jämfört med ett medelvärde på runt 40 000 ”de goda åren” på 1950- och 1960-talen. http://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/in-och-utvandring/

  Observera att det rör sig om utdelade uppehållstillstånd så det senaste decennierna kan det vara en eftersläpning på uppemot två jämfört med antalet asylsökande.

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/2017_Sweden_immigrations_and_emigrations_1875-2016-en.png

  Eftersom många inte var födda eller män på sextiotalet så kan man säga att Sverige inte haft en bra regering i mannaminne.

  • Jag har sagt det förr men det tål att upprepas.
   Sverige har inte haft någon regering sedan Tage Erlander avgick 1969 och om detta totalt a misslyckade som pågått sedan dess får fortsätta så kommer det inte att finnas något Sverige om två år, sanna mina ord!

 22. Ändå kan dagens regering sitta kvar. Dom lär bli större än alliansen. Kd som får våra röster kan åka ur. Sd kan bli största parti men har inga kompisar. Inte ännu i alla fall. Den vuxne sa: Inte en sån här mandatperiod till”. Sen hoppade han i säng med Annie Lööf. Allt kan hända mina vänner!

 23. Finns bara ett val antingen man är SDare eller ej det är SD om man vill ha en förändring. Det är vår sista chans, vi lever redan på övertid.
  Nästa lågkonjunktur och Sverige har bara skulder och dyra åtagande.

  • Nej det är just det som många Svenskar inte orkar
   ta till sig tydligen, att klockan är inte fem i tolv utan tolvslaget
   är passerat med råge, och en period till med dessa stollar
   kommer att förgöra landet fullständigt.
   Vi kommer att stå där med gigantiska kostnader för åtaganden
   vi aldrig behövt utsätta oss för.

   Vi har sett många storföretag som flytt landet, men även
   mellanstora företag, som Stiga som flyttat till Italien,
   Huskvarna till Tjeckien, Ahlgrens bilar,till Ungern och
   flera som flyttat till Polen, som anat var det kommer att sluta,?
   Därför måste dårarna bort.

  • Man behöver bara titta på hur mycket Sverige lånar utomlands, just nu 1.235. 331.300 999 kronor.
   Det är svårt att skriva ut helt riktigt av den anledningen att Sverige låna C.a 800 kronor i sekunden, men ni ser ju att det är bara i år C.a 1 biljon kronor.

 24. Mannaminne ? Inte ens om man går tillbaka till stenåldern kan man hitta nåt så odugligt.

 25. Dan Eliasson bör nog inte söka nytt jobb efter valet, han bör istället söka vård.

  • Nu har man under lång tid sluppit höra en massa otidigheter om Dan Eliasson och hans efterträdare sägs det inte ett ont ord om hur många skjutningar vi än har.

   Men när Eliasson blivit generaldirektör för msb så ser man chansen igen.
   Automatiskt tycks gnället om honom starta bara för att det är han.

   Vissa personer blir hatobjekt.

   • Ja Mia jag förstår att DU tycker synd om Eliasson, för
    han har ju utfört fantastiska insatser på varje krämjobb
    han fått sig tilldelat av bara ett skäl, innehavare av
    partibok i Sossepartiet. Han var en katastrof på Migrationsverket, en katastrof på Försäkringskassan,
    och inte har han gjort något upplyftande på MSB heller
    som en hög chef måste man väl besitta dom mest basala
    kunskaper om det man blir chef för, det har knappast
    Eliasson haft, men så blir det med utnämningar på
    politiska grunder. I ett privat företag hade han aldrig
    kommit in!
    Sen tycker jag precis som du att den nye polischefen
    har man inte ´sett sen utnämningen, men han kommer
    väl från hemliga polisen.

   • Mia !
    Tycker du att Dan Eliasson, som högste chef över samhällskydd fungerar bra!?
    Tycker du han varit bra innan!? 🤒

    Sverige i lågor, och vi får hjälp av övriga Europa, även av Polen som de ”röda” är ett land som inte håller med att invandringen är det positiva svaret på alla böner för en ljus framtid.

    Han är inte känd för att vara en tänkare och kan bidra med förstånd direkt.
    Finns säkert jobb för Dan med, men då inte på nått som behöver tankearbete.

   • Lite märkligt är det allt, alla arbeten han haft inom staten har han ALLTID hamnat på förstasidan, han har ALDRIG lyckats med ett enda jobb han har fått, allt han rör vid går åt helvete. Passar inte vård för honom så borde han få en enkel biljett någonstans.

   • Man har väl inte hittat någon lämplig släkting till diktator Löven ännu.

 26. Sämsta regeringar i hela världshistorien. Flesta stora ledare vill sitt folks bästa ,våra nollor till regeringar vill bara förstöra för vanligt folk och det har dom lyckats med.Politikerna är framröstade för att se till sitt folks bästa,sammarbeta oavsett partifärg,våra nollor är som trotsiga småbarn .Glöm inte rösta för Sveriges väl i september. Ahmed

 27. Nej, jag tar inte risken att rösta på dessa pladderhattar en gång till. Vem som än får jobbet har en nästan övermäktig uppgift framför sig. Dan E pratade i radion i morse, lyssna om ni har goda nerver, vilket jobb bör den mannen söka efte valet . Ambassadör i Sahara?

  • Håller med.Han svamlade i nyheterna,jag blir nästan spyfärdig när jag ser honnom samma sak ner jag ser svetsarn. Ahmed

 28. SuperStart ställer idag frågan,vilket parti deras nyttjare skulle rösta på.
  Efter endast någon timma är tendensen klar. 43 % för SD i ledningen.
  Långt efter kommer Sossarna 16 % och M 11 %, de övriga partierna ligger alla kring några futtiga 1-3 % med Kommunisterna 5.
  Återkommer i kväll sedan underlaget är än större.

Kommentera