Muslimsk flicka får 20.000 för trakasserier av muslimska pojkar


ISLAM. En flicka som fick sina byxor neddragna och hotades med våldtäkt för att hon inte var ”tillräckligt muslimsk” har fått 20.000 i skadestånd av Malmö stad. Hösten 2016 pratade föräldrar till elever i förskoleklasser 6-7 år på Johannesskolan i Malmö med Sydsvenskan om att deras barn fått uppleva hot, sexuella trakasserier och misshandlats.

– Pojkar hotar att de ska våldta henne. Kallar henne för hora. Frågar vad hon har för religion. De anser inte att hon är tillräckligt muslimsk, sade en flickas pappa.

Skolan ansåg dock inte att flickan hade utsatts för sexuella trakasserier. Diskrimineringsombudsmannen (DO) påpekade brister i kommunens utredning av händelserna och en ideell organisation, Malmö mot diskriminering, drev flickans ärende, som kunde ha slutat i domstol. Malmö stad har nu erkänt att man brustit i sin hantering och gått med på att i förlikning betala ut 20.000 i skadestånd till flickan.

Flickan går numera på en annan skola i Malmö och mår bra.

Sydsvenskan, betalvägg

-Pettersson undrar lite. Flickan trakasseras och tvingas flytta till annan skola. Kommunen får betala. Vad händer med pojkarna och framförallt pojkarnas föräldrar?

Muslimska föräldrar lär sina barn trakassera de muslimer som försöker anpassa sig ostraffat…

Kaos på Malmös skolor, sexåringar hotas med våldtäkt för att de inte är tillräckligt muslimska

Bild från Jeander


8 responses to “Muslimsk flicka får 20.000 för trakasserier av muslimska pojkar

 • Tony

  Hur kan en stad som Malmö som går med flera miljarder i
  underskott ha råd att betala skadestånd?

  Gilla

 • Sleven

  Vad de gör mot varandra är mig totalt likgiltigt.

  Gilla

 • ruben

  Jag tänker på flickan, som blev gruppvåldtagen så brutalt att hennes underliv blev skadat. Hon borde fått 10 miljoner av sin kommun om man jämför diskrimineringsgrad? Men för att tala om det här fallet, vad får de trakasserade pojkarnas föräldrar för följder? Min instinkt tycker att de skall utvisas, de förtjänar inte att bo kvar i Sverige. Hur många muslimska familjer försörjer vi nu i Sverige, som helhjärtat stödjer de egna religiontrakasserande barnen. De familjerna har inte förstått och uppskattar inte att de lever i ett demokratiskt land. Det är tydliga hatbrott och borde slås ned på hårt och bestämt. Utvisning av alla kriminella är en bra början.

  Gillad av 1 person

 • Gringo

  Det är skillnad på folk och folk, framför allt om socialdemokraterna får leka med andras pengar. Hade de varit en svenska hade hon fått ”skylla sig själv”, antagligen hade hon fått betala förbrytarna för för hon hade sagt något, precis som politikerna tillverkar vilja ha det.

  Gillad av 1 person

 • svensson

  Har det hänt någon gång att en svensk flicka fått några pengar eller ens någon hjälp efter alla otaliga trakasserier och våldtäkter som sker dagligen? Hur är det med sossarnas ”lika värde”? Inte ställa grupp mot grupp?

  Gilla

 • age

  Nytt sätt för invällarna att suga ut våra skattepengar.

  Är det en djärv gissning att hon inte arbetar?
  Är det en djärv gissning att det kommer att bli fler ”utbetalningar”?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: