Stäng

Youtube är ett hot mot demokratin – raderar Alternativ för Sveriges kanal

YTTRANDEFRIHET. Youtube har raderat Alternativ för Sveriges kanal –  AfS anklagas för “hets mot folkgrupp” efter att ha skrivit att nyhetsankare bör kunna tala flytande svenska. 

På måndagsförmiddagen blev Alternativ för Sveriges officiella youtube-kanal permanent raderad av Youtube efter att partiet länkat ett klipp på ett nyhetsankare i SVT med uppmaningen “Nyhetsankare ska kunna tala FLYTANDE SVENSKA!”. Denna uppmaning anser Youtube utgöra “hets mot folkgrupp” och den bryter därför mot Youtubes “gemenskapsregler”.

-Pettersson som är raderad och blockerad från Facebook av liknande anledning har som av en händelse sparat det omtalade nyhetsinslaget. I detta falla håller jag helt med AFS. Nyhetsuppläsare ska kunna tala svenska! Hur detta kan anses vara hets mot folkgrupp är obegripligt.

Det är också mycket märkligt att det är helt tyst om att ett svenskt lagligt politiskt parti tystats i de etablerade medierna som påstår att de försvarar demokratin.

Sveriges nya domstol. Polis, åklagare och domare. Allt i ett utan möjlighet att överklaga.

12 reaktioner på “Youtube är ett hot mot demokratin – raderar Alternativ för Sveriges kanal

 1. Vad gäller YouTube finns i Kronen idag,en utförlig berättelse kring av Absurdiens vänsterextrema gröna ”flyktingkramare”.Denna snorunge lär ha stoppat ett flyg,med en utvisad kriminell 48-årig afghan,att lyfta från Landvetter:
  https://imgl.krone.at/scaled/1744367/v8dbac5/full
  Så här ser hon ut på sin egen Video,som inte får visas i Absurdistan.
  Undrar vad ett sådant beteende kostar i rätten ?

  1. När vi nu är inne på Orientaler och vad dessa åsamkar oss på den fredliga delen av klotet,finns även ett reportage i Kronen kring det terrordåd som skedde i Toronto.
   Denne terrorist var 29-årige Faisal Hussain som enligt sin familj,led av som många andra orientaler ,en sinnessjukdom sedan barnaåren.
   Importen orsakade två personers död,och flera andra skadade:
   https://imgl.krone.at/scaled/1744333/vfd4378/630×356
   En bild visar hur han valde ut sina offer under sin promenad.
   Svinet hittades efter dåden död,ett stycke längre bort.

 2. Ni som följer bloggen vet att jag (p.g.a. begynnande senilitet) ibland trycker fel på pianot, in kommer i bild Absurdiska kanaler.
  Hände åter i förrgår,du ett lokalprogram med en nigressa från Centralafrika
  på bruten skånska,läste upp något oförståeligt… Nåja,när tioöringen trillat ner rättade jag till det hela !
  Om dessa misstag har med mina hemska mardrömmar att göra,får gärna någon inom Neurologien förklara.

 3. Youtube raderar SVT nyheterna, eftersom de lagts upp av AFS. DDR fasonerna har inga som helst gränser. Makten insåg sitt fatala misstag att låta någon dra nyheterna på Rinkebysvenska, och såg möjligheten att slå två flugor i en smäll. Dels att få bort inslaget och stänga ner AFS kanal. Helt djävla absurt och sannolikt kriminellt.

  Var ska då AFS vända sig för upprättelse?
  Granskningnämneden, tingsrätten, publicistklubben, EU. Nej inte en chans, korruptionen är total i bananrepubliken. Enda är att rösta bort 7 klövern..

 4. När gamlingar som hör dåligt och kanske inte är vana vid utländskt tungomål/brytning klagar på att de inte förstår är de ju enligt etablissemanget rasister. Vad språkligt uttal har med biologisk ras att göra övergår mitt förstånd!
  PK-isterna firar nya triumfer med sina konstiga resonemang.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: