Vilka värnas det om i dagens Sverige?


Vem kan läsa om detta utan att må dåligt och bli in i h*vete förbannad?

Gruppvåldtog flicka tills hennes underliv sprack – nu får de kraftigt sänkta straff.

Länk

 


25 responses to “Vilka värnas det om i dagens Sverige?

 • Kattsand

  Gör en liten kartläggning: Vilka grupper avhumaniseras idag i Sverige?
  Exempelvis hör man om ”arga vita män”, terroroffer ignoreras (undantag verkar vara Breiviks offer), israeler beskrivs som hemska
  Och vilken grupps åsikter sammanfaller det med? (kan vara kombination/kompromiss av flera)
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Avhumanisering

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  VILL NI HA 4-ÅR TILL MED DENNA SK. FEMINISTISKA REGERING !?

  LÅT IDIOTIN FÅ ETT STOPP, OCH LÅT ANSVAR OCH FÖRSTÅND RÅDA !

  VAL 2018… FÖR STOPP AV IDIOTIN !

  💛- till alla som blivit utsatta för dessa svin!

  Gillad av 1 person

 • Peter Skoglund

  Apropå att värna på fel sätt och bli ”hyllad” för det…….

  En aktivist stoppade på måndagskvällen utvisningen av en afghan på Landvetter flygplats.

  Nu hyllas hon på sociala medier av bland andra Malena Ernman.

  https://nyheteridag.se/kandisar-hyllar-aktivist-som-stoppade-utvisning-av-afghan/

  Gilla

 • Carlekström

  Gruppvåldstäkt ska det vara dödsstraff på,
  Dessa individer har gjort sitt tycker jag.Vad kommer dessa individer tillföra samhället.INGET så bort med dem.

  Gilla

 • Urban Hjärne

  Somalierna dömdes först till 8 månaders ungdomsvård för denna ovanligt grymma gärning. Åklagaren överklagade då för att få till en SKÄRPNING av straffet. Svea hovrätt väljer istället att HALVERA straffen till 4 resp. 5 månader!!! Vad ger det för signaler egentligen? Att det i Sverige är helt ok att gruppvåldta småbarn under tortyrliknande förhållanden typ. Om ca. fyra månader får vi väl läsa ungefär samma rubriker igen…
  Den stackars 13-årige flickan har redan gjort försök till självmord, och därtill drabbats av en virussjukdom. Dessutom filmades det hela och spreds i sociala medier! Stackars barn och stackars hennes hjälplösa föräldrar!

  ”I tingsrättens dom framkom uppgifter om att flickan efter händelserna skurit sig själv, blivit kall, argsint och lättretat. Hon har haft hög frånvaro i skolan och drömt mardrömmar under nätterna med gråt och sömnbrist”.

  ”Bakom hovrättsdomen står hovrättsråden Bertil Ahnborg och Agneta Munther, tf. hovrättsassessorn Joar Söderlind samt nämndemännen Sonja Leikrans och Lars Molin”.

  Gillad av 1 person

  • Lena

   Har de här typerna egna barn ?
   Om svar …ja….arma barn !

   Gilla

  • jgarn

   Har den nya regeringen möjlighet att avsätta dessa kräk till jurister?

   Gilla

  • Hans Nilsson

   Dessa två hade man inte fått samvetskval för om de hade hängt och dinglat i en lyktstolpe. Vårt sk rättsväsende är i upplösning pga av ALLA sk högutbildade idioter som jobbar där.

   Gilla

 • Ingmar Silfvast

  Man blir mer och mer förbannad på dedär jävla gänget och deras beskyddare När man möter en odåga av okänt ursprung ville man slå honom på käften De skulle säkert bli livstidsfängelse om man förgrep sej på nån men de kliar i fingrarna

  Gillad av 1 person

  • Kenth Andersson

   Aja baja, inte kröka ett hårstrå på framtidens pensionsräddare det är ett väldigt allvarligt brott dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
   Är 2018 skillnad på politiker övriga PK-etablissemanget, nysvenskar, kriminella och på s.k vanliga infödda hederliga arbetande svenskar.

   Gilla

 • Kenneth Sanfridsson

  Medborgerlig Samling är också ett alternativ..

  Gilla

 • Gammaldags Svensk

  Vilka jävla svin. Domstolarna fyller ingen funktion längre så de är bättre om folket får ge dom straffet . Sätt ut bild och namn i medierna och klassa dessa sadister som laglösa utan rätt till beskydd. De här måste få ett slut.

  Gillad av 1 person

 • Conny Lundberg

  Reblogga detta på Life, Death and all between och kommenterade:
  Allt är tamigfan tvärtom i detta fullständigt sinnessjuka land!!! Man belönar brottslingar, från våldtäcktsmän till mördare med straffrabatter och man straffar de som vill ha rättvisa!!!

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Allt är tamigfan tvärtom i detta fullständigt sinnessjuka land!!! Man belönar brottslingar, från våldtäcktsmän till mördare med straffrabatter och man straffar de som vill ha rättvisa!!!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Det vet väl alla vilka det bara värnas om och vurmas för i dagens trygga heligt mångkulturella och kriminella anarkiSverige ?

  Gillad av 1 person

 • Perka

  Jag mår så jävla illa över allt som händer i detta land, stackars flickor säger jag bara, fy faaan….

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vad säger och tycker ordföranden för FI Gudrun och etablissemangets hycklande Metoo-kampanj om saken ?
   Har mångkulturella Annie Lööf kanske någon uppfattning i frågan ?

   Gilla

 • Valter

  Dom lögner som nyheterna i fyran och ettan sprider står en i halsen. Nu berättar dom att det är EU som räddar Sverige från bränderna. De som inte läser alt. media, går på dom lögnerna. Polackerna kom till undsättning utan EU inblandning, men det sägs inte, inte heller att vi får stå för alla kostnader själva, inte EU, som dom insinuerar.Inget av insatserna är EU finansierad eller annat EU ordnat. Förresten om Norge nämns knappt, dom är ju inte med i EU. OT, men kunde inte låta bli. Nu före valet ploppar lögner ut i TV nyheter titt som tätt.

  Gillad av 1 person

 • putte

  Ja ibland önskar man öga för öga och tand för tand , lämpligt straff vore köra upp en expander i ändan på gossarna och sedan dra åt så att deras rövhål sprack , då finge dom känna på sin egen medicin . Sedan fängelse och som grädde på moset utvisning på livstid .

  Gilla

  • Kenneth Sanfridsson

   Plus kastrering.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Bättre med utvisning direkt eftersom Sverige idag helt saknar fängelser, att sätta kriminella parasiter på något av Kriminalvårdens fina totalt fullservade hotell kostar bara en massa onödiga skattepengar !
   Som fångvaktare nu i 35 år så vet man hur lekstugan innanför murarna fungerar där brottslingarna behandlas som bortskämda ungar och vårdas mycket ömt.
   Hur vill Sveriges just nu tredje eller kanske näst största parti SD att svensk fångvård ska fungera och vara, en fortsatt lekstuga eller som förr disciplinerad och kännbar ?
   Vore bra att veta inför valet i September.
   Man kan lätt få en känsla av att inget parti vill eller är intresserad av dra åt tumskruvarna inom fångvården eller på allvar ta i med hårdhandskarna mot kriminaliteten ute i samhället när det väl kommer till kritan, man är kanske rädd för att stöta sig med de kriminella som politiketna vet inte skyr några medel, ska SD någon gång rädda Sverige så måste det sättas hårt mot hårt och rensas upp i det kriminella svenska träsket, är SD till skillnad mot 7 klövern beredd att göra det i verkligheten ?
   Återstår att se, det får framtiden utvisa.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: