Polisen i Jakarta vidtar förebyggande åtgärder


Inför kommande ”Asiatiska Spelen” i Jakarta, har  polisen inlett en ”speciella operation” för att säkerställa att asiatiska spelen kan genomföras på ett säkert sätt.  Under en special operationen, som ägde rum från 3 juli till 12 juli, har polisen skjutit 52 misstänkta brottslingar i benen och skjutit till döds  11 andra.

Jakarta polisens talesman Sr. Comr. Argo Yuwono säger att de misstänkta brottslingar bleivit skjutna eftersom de påstås ha gjort motstånd och angripit poliserna när de skulle arresteras. ”När man gör motstånd mot oss under en arrestering, vidtar vi självklart åtgärder, dock inte genom att skjuta den misstänkte omedelbart”, sa han. 

JakartaPost


One response to “Polisen i Jakarta vidtar förebyggande åtgärder

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: