Stäng

Insamling – Rättvisa för Ahmed

BROTTSLIGHET. För några dagar sedan skulle en polispatrull gripa gärningsmän misstänkta för rån, poliserna kom ifrån varandra och den ena av poliserna angrips med kraftigt våld och avlossar därför sitt tjänstevapen i nödvärn. Både gärningsman och polis förs till sjukhus, där gärningsmannen den misstänkte rånaren avlider, enligt polisen.

Ingripandet inleddes strax efter klockan 03 på lördagsmorgonen när en polispatrull stötte på några misstänkta rånare. – Det rör sig om personrån vid en badplats. Det var flera personer som blivit rånade på värdesaker och kläder, säger Tor Sevelius, vakthavande befäl vid polisen i Östergötland. – Sen har gärningsmännen försvunnit från brottsplatsen. Så vi har en patrull som får syn på de här gärningsmännen som man ska försöka få tag i när då detta sker och den ena polismannen blir attackerad.

Nåväl, Pettersson noterar att den hädangångne rånaren är från icke skidåkande nation och har en rejäl meritlista i brottets skidspår.

Nu har några vänner till Ahmed och Ahmeds famils startat en insamling till begravning, inget fel i det.

 • jag undrar varför insamlingen kallas Rättvisa för Ahmed? 
 • Ahmed begick regelbundet brott
 • Ahmed angrep en polis
 • Ahmed blev skjuten av polisen

 

 

Nedanstående text är från Facebooksidan där insamlingen sker.

Hejsan vänner och bekanta, under denna svåra tid för Ahmeds familj så är det minsta vi kan göra som ett enat samhälle är att bidra med en slant till Ahmeds begravning.

Pengarna kommer att gå till Ahmeds familj som får fördela de precis hur dem vill.
SWISH: 0700643698 till Dimen Abobakri, det gör också bra att ge pengarna kontant till mig.

Jag hoppas att vi även kan skriva ett inlägg eller två om hur fin och godhjärtad vår kära Ahmed var, och att vi inte kommer att låta det här glida ur systemet. Vi vill ha rättvisa för Ahmed och hans familj!

Vila i frid, Ahmed ❤️ 1999 – 08 – 24 – 2018 – 07 – 21

Dimen Abobakri har kommenterat: Det var tyvärr en polis som valde att avsluta Ahmeds liv.

***

-Pettersson har en känsla av att det skulle vara mer rättvist med en insamling till den skadade polismannen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

19 reaktioner på “Insamling – Rättvisa för Ahmed

 1. Jag tycker de visar en obegriplig inställning mot svenska samhället. De borde samlat in till den skadade polisen och dennas familj och be sonens alla brottsoffer om ursäkt för sin sons kriminalitet. Jag skulle föreslå att de lämnar Sverige och åker tillbaks dit där de kom från. Hur mycket ansvar har de tagit för sonens alla brott innan han fyllde 18? Sverige liknar ibland mellanöstern till överdrift med sina slutna celler av klansamhällen och egna vanhederslagar.

 2. Ahmad pågick en brott då han förtjänar sin straff, så enkelt är det och polisen som skjuts Ahmad han måste ha hjälte medalj.. och ingen pengar ska samlas till Ahmed begravning och han familj hans familj de måste skämmas för det

  1. Mohammed:
   Vet att det även finns sådana som du bland de stora antal araber som ockuperat oss. Tyvärr är det allt för stora mängder brottslingar, som ger er dåligt anseende ! Vet också att dessa hade straffats hårt i deras hemländer.Här i Absurdien ynkar folk sig över detta avskräde.

 3. Deras definitioner av fin och godhjärtad samt rättvisa verkar ganska skeva och annorlunda från min synpunkt sett.

 4. Herregud, det tar aldrig slut. Nu har de ännu en martyr och hjälte som dödats av väst. Det är bedrövligt! Rättvisan existerar inte längre, vi är bara ett medel i dessa människor ögon. Sverige ska plockas in på benen.

 5. När får polisen tapperhetsmedalj? Han borde få dubbla för att någon vågar sätta ner foten. Så här kommer att sluta för flera kriminella hoppas vi. De invandrade kriminella har sedan länge passerat gränsen för vad vi kan acceptera.
  Nåväl, nästa år har vi en regering som styrs av SD, då rättar det till sig i samhället.

 6. Anmäl till Facebook som stötande. Kanske dom blockerar…………..nja kanske inte. Hade man startat en insamling för polismannen hade det säkert blockerats och kallats för het mot folkgrupp

 7. Varför ödsla tid och pengar på menlösa pajas domar utdelade av feminister, vänsterdregg i shariahycklingen som idag infesterat våra domstolar.. Brottslig handling och straff utdelat i realtid. Låt detta bli en påminnelse till alla kriminella från mena som tror det är fritt fram att göra som som hemma i öknen och djungeln. Ibland manifisterar sig en slags rättvisan även i Sverige, trots allt.

  **En SD regerings första uppgift är att byta maxstraff i lagboken till minimistraff, för de av mena främsta lagöverträdelserna.

 8. Jag tycker att det är utmärkt att de ”outar” sig på detta vis. Det blir enklare att samla in och returnera.

 9. Nu får denna hemska polis som i nödvärn sköt ett svenskt brottsligt framtidslöfte antingen avsked, kraftigt löneavdrag eller i bästa fall bara en kraftig varning !
  Att skada eller gud förbjude ta livet av stackars missförstådda kriminella parasiter är absolut tabu i det trygga och heligt mångkulturella Sverige.

 10. Varför startar vi inte en insamling till den attackerade polismannen?
  Han om någon förtjänar en slant för sveda och värk.

  1. Var in och tittade på facebook sidan där man kräver rättvisa för ahmed men det var precis det rånaren Ahmed fick.
   En eloge till polismannen som gjorde sitt jobb och hoppas offren för våldsmannen Ahmed mår bra.
   Det är vad jag kallar en solskenshistoria.
   Slutet gott allting gott.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: