Stäng

Feltänk

Ibland är det inte lätt att tänka. Ibland är det t.o.m. bäst att inte tänka överhuvudtaget.

Jag vet inte vem denne Anders Ohlsson är och jag bryr mig inte det minsta. Fast det är svårt att inte fundera över hur karln egentligen tänker.

Vi får väl anta att Anders vill vara rolig och raljera lite? Att han inte gillar SD ska vi inte betvivla, men inser han hur kontraproduktiv hans tweet är?

Det är nog inte bara Sverigedemokrater som flyr pågående bränder och därefter kommer det som Anders trodde var kul, men som är så kontraproduktivt efter den tankegång han fabricerar.

Det som sker i brandområdena runt om i Sverige är precis det som SD vill med sin asylpolitik.

 • Människor som drabbas av bränderna flyr till närområdena där de tas om hand av tillkommande hjälp. Närområdena i detta fall är inte Thailand, Mallorca, Rhodos och andra mål dit vi svenskar längtar, utan byar och småorter i brandområdenas närhet.
 • De som bekämpar bränderna har kommit från hela Sverige för att hjälpa till på plats och de har fått en välbehövlig och underbar hjälp från andra europeiska länder.
 • Frivilliga har rest till katastrofområdena och haft med sig förplägnad i form av vatten, mat och andra attiraljer till både drabbade och hjälpare.
 • De som tvingats fly bränderna har inte planerat att bosätta sig på de platser dit de tar sig. De tänker återvända för att fortsätta sina liv på plats alternativt återuppbygga det som eventuellt raserats.
 • Samtliga drabbade kommer att få hjälp med denna återuppbyggnad, oavsett om det gäller ekonomisk, materiell eller annat.

Likheten mellan Anders Ohlssons tweet och SD:s asylpolitik är slående.

Han som förmodligen bara ville vara rolig och raljera lite.

13 reaktioner på “Feltänk

 1. Men vi har ju en enorm tillgång som för en gångs skull kunde
  göra lite nytta , dom importerade ”Bidrags tagarna” ?

  1. Bidragsparasiterna som lever på våra skatter, skulle dessa vara användbara i släckningsarbetet, jo tjena.

 2. Paula Bieler var i Gävleborg och rapporterade från platsen. Var befann sig Anders Ohlsson ? Han stod under heta solen och väntade på att håret ska växa tillbaka på sin kala blanka hjässa, han kanske väntar fortfarande tillsammans med sossehovets övriga narrar …..

  1. Han har tänkt i en vecka, och fick ihop två meningar. Rätt så duktigt ändå, med tanke på hans kapacitet att kunna tänka logiskt

 3. Anders Ohlsson är en person som inte upplever att han når upp till samhällets krav på godhet och på detta svagbegåvade sätt jagar godhetspoäng. Hade han för en gång skull tänkt så hanterar myndigheterna situationen som SD vill att man ska hantera krishärdar, evakuera till närområdet och stödja där. Vi skickar dem för hundra gubbar inte till Teheran eller Damaskus. När sedan faran är över återvänder de evakuerade.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: