Stäng

Centerpartist rasbestämmer medtrafikanter

RASISM. Valombudsman för Centerpartiet och Ordförande för CUF-Uppsala, John Hultengård, verkar rasbestämma sina medtrafikanter. 

– Pettersson undrar om John helt enkelt ser dåligt eller om herr Hultengård inte uppmärksammat det sorgliga faktum att våra invandrare från Mellanöstern är sorgligt mycket överrepresenterade i trafikolyckor. Men det är klart, John Hultengård är för öppna gränser och vill väl inte gärna peka på några problem med det…

Undrar vad Hultengård tycker om någon skulle drista sig till att säga att araber i BMW kör som idioter!

Twitter

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

19 reaktioner på “Centerpartist rasbestämmer medtrafikanter

 1. Vänta tills de ensamkommande får körkort och ger sig ut i trafikenheten med bil eller motorcykel. Då blir det som i deras hemland, trafikdöd, en av de vanligaste dödsorsakerna.

 2. I stället för att hänfalla åt rasistiska genustrakasserier, tycker jag att Hultengård skall lära sig att uppfostra dessa ’rövslickare’ som jag gör: Långsamt saktar jag farten, tills den bakom mig antingen kör om eller fattar galoppen och håller avstånd. Enkelt och utan ilska, åtminstone på mitt håll.

 3. Gissar att han låg en längre stund i vänsterfilen utan anledning, då kan det bli precis sådär.

 4. Vissa gör så och det är jävligt irriterande.
  Men Hultengård borde läsa VTI:s utredning där, män från mellanöstern, i princip är inblandade i fyra gånger fler olyckor och kvinnor från samma region drygt fyra gånger fler.

  Vet inte hur många gånger jag blivit hotad av araber i trafiken. Det är inte förvånande, varför skulle deras beteende vara annorlunda där.
  Irriterande när det är legitimt i journalisters värld att kritisera ”vita män” i grupp men rasistiskt om det gäller araber m.fl.
  Populismen är störst inom den sfär som befolkas av godhetsapostlarna.

 5. En äkta centerpartist borde veta att maxhastighet på motorväg oftast är miljöfientligt. Vill man vara miljökorrekt, så håller man på sin höjd 100 km/tim, så pass att högsta växel lätt orkar hålla farten i svaga motlut. Dessutom sväljer man säkert mindre luft medan man kör lite långsammare. Svald luft orsakar gaser i magen och bidrar med ytterligare miljöavvikelser när gaserna släpps fria i naturen.

 6. En av dom medelålders vita männen som kör endast 2 meter bakom John Hultengård (C) kan ju råka vara den här personen …

  http://jinge.se/a4/9pg.jpg

  Per Gahrton (MP) åtalas för rattfylla – igen

  https://unv.is/expressen.se/kvallsposten/per-gahrton-atalas-for-rattfylla–igen

  Vill man generalisera vidare på det sätt som centerpartisten Hultengård gör så kan man ju påstå att miljöpartister är rattfyllerister som andra trafikanter (i synnerhet centerpartisten Hultengård) mycket noga bör passa sig för.

 7. Förlåt men vad är det för fel på
  John Hultengård som dristar sig att köra bil, det är ett privilegium för vita män, vita män uppfann allt det som rullar och vita män älskar fart så länge det inte skador någon annan. Bromsklossen John borde skämmas som upprätthåller ett patriarkatisk transportsystem och genom sitt val att inte ta tåget eller hästvagn. Vi får hoppas att de var en elbil så han inte får en smisk av sin ledare Pippi Långstrump. Om man skojar till det lite så brukar ju inte fjollor klaga när någon är väldig nära där bak 😂🤣😃

 8. Definitionen av dennes maxhastighet kan vara hur fort han törs åka utan att sk..a på sig, och den hastigheten kanske är under den lagligt högsta hastigheten. Då är det inte bara den vita medelålders mannen som ligger nära, det är alla som är irriterade av att en trädgårdssnigel är ute på motorvägen och stör trafikrytmen

Kommentera

%d bloggare gillar detta: