I Skåne är arabiska naturligt

INVANDRING. Länsstyrelsen Skåne går ut med information om eldningsförbud på bland annat arabiska vilket numera är ett naturligt inslag bland skåningarna. Däremot finns ingen information på exempelvis danska, finska eller tyska. Länsstyrelsen Skåne anser väl att de som talar dessa språk ska fatta ändå…

Twitter 

-Pettersson säger att svenska för dom som bor i landet och engelska för turister ska räcka. I Malmö pratas 140 språk i förskolorna och det blir löjligt att försöka hjälpa alla på sitt hemspråk…

Tyvärr är statistiken några år gammal men ni fattar ändå…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

18 thoughts on “I Skåne är arabiska naturligt

 1. Det beror på att dem är ointresserade av svenska regler.
  De låter det hellre brinna än att lyssna på oss.

  • Ja, ”Danme”,

   All- inclusive gäster kan vi inte ställa krav på.
   De är ju hos oss på vår bekostnad.
   87% av ”oss” har bjudit in dem.
   ”öppna ERA hjärtan!”
   ”allas lika värde”
   Jesus bjöd ju några hundra hungriga på en
   delad strömming (eller vad det var?)

   M.a.o. vi måste offra det bi har byggt upp för att tillfredställa dessa massprodecerade avkommor, som deras avelskor till mammor inte kan föda.

   Var då goda! Vi bjuder på det vi har!

 2. På arabiska?

  Budskapet måste väl framföras i en pekbok lagom anpassad för förskolebarn.

  Dock skulle nog svenska förskolebarn tycka att det var löjligt.
  De skulle säkert skriva i boken:
  ”Det fattarvi vi väl ändå, att vi inte får elda i naturen”.

  (Kommentaren speglar nog min inställning till
  ”allas lika värde”.)

  Bjud hit fler övertaliga araber och afrikaner så blir det säkeet bättre?

 3. Bor man i Södertälje så är Svenskan ett klart minoritets-språk.
  Av 100000 innevånare så är väl 40 000 svenskar.

 4. I åratal har en båt kunnat ligga ifred i en göl jag fiskat i sen barnsben… visst har jag sett svenska ungdomar som rott båten men ganska omgående blivit förmanad av kamrater att lägga av o ro hem båten.
  När ett gäng tattarmuslimer ror sig med att medvetet under timmar ägna sig åt att sänka båten o ingen vågar göra nåt så undrar man.

 5. I min hemkommun har vi en jättefin badplats med en lång och härlig sandstrand. Till glädje för badsugna från när och fjärran. Och visst, har det förekommit både nedskräpning, gap o skrik och felparkerade bilar under åren som gått. Men fr o m. detta året, har något påfallande hänt. Aldrig tidigare har vi haft såna stora problem med brand-incidenter pga. eldning, grillning, osläckta fimpar och vattenpipor. Sen kan man ju inte undvika att konstatera den avsevärda skillnaden i befolknings-sammansättning på platsen. Mycket solbrända individer med tillhörande vandrande sopsäckar. Jag tror aldrig att jag har sett så många dagdrivare på en och samma gång. Ja, sen var det väl inte så komplicerat att förstå sambandet till problemen med att räddningstjänst och polis måste rycka ut titt som tätt. Somliga kallar min slutledning för fördomar. Själv bygger jag mina observationer på erfarenhet.

  • Låter nästan lite pittoreskt är som vilken vanlig svensk mångkulturell strand som helst 2018 !
   Numera behöver man som infödd svensk inte betala för en utlandsresa, är bara att gå ut på stan eller åka till en badplats för att få känslan av att vara i flera länder samtidigt och vill man inte uppleva det så får man besöka eller flytta till politikernas och det övriga etablissemangets kvarter som är helt fria från mångkultur !

 6. Det finns (tyvärr) ett språk till, byråkratiska!
  Detta språk används av parasitiska makthavare i syfte att förleda och inbilla folket saker som inte stämmer.
  Här kan dom ljuga men samtidigt ändå påstå att dom talar sanning och här kan dom också enkelt påstå att vi mår bra av att bli våldtagna, misshandlade och mördade, utan att vi förstår ett dyft av deras värdelösa och tomma pladder.
  Byråkratiskan är till för att förtrycka och förslava det svenska folket.
  Och att lära sig byråkratiska är näst intill en omöjlighet för oss normala människor, här krävs speciella obegåvningar och avsaknad av både medmänsklighet och viktiga avgörande funktioner i hjärnan.
  Byråkratiska är något närbesläktat med tungomålstalande rabbel.
  Byråkratiskan talas endast av rasen byråkrater, en extrem parasitras som framodlat sig själv i egensyfte!
  Utan vår näring dör byråkraten!

 7. Arabiska 155 000 är inte aktuellt. Talet är från 2012 och är mycket högre idag.

 8. I Sovjet/Ryssland pratade man mycket om kretinismen i Sverige. Den verkar vara mycket utbredd.

 9. Med denhär farten dröjer de inte så många år så blir svenskan bort Tänk på dehär när ni står framför valurnan

 10. Gammal statistik arabiska har gått om finska och är nu största språk efter svenska.

 11. Hurra för trygg och helig mångkultur, måste vara många svenska väljare som är helnöjda idag 2018 !

 12. Har en Sony Xperia och fick igår en hint på telefonen på arabiska från någon medlemsfunktion. Det är så obehagligt, jag har inte intresse av att lära mig arabiska för att klara mig i Sverige! Jag hör inte hit längre, är bara en belastning för landet. Framtidens människor anländer titt som tätt, landet tillhör dem anser våra politiker. Ofattbart, fullständigt ofattbart!

Kommentera