Äldre vita män bakom skogsbränderna

Jens Liljestrand heter en ny begåvning på Expressen. Han skyller pågående skogsbränder på äldre, vita män.

Vita män är ett kärt ämne när det ska skyllas på något och enligt vissa är vita män skyldiga till allsköns elände, men…

…hur ligger det egentligen till?

”Äldre vita män är den grupp i samhället vars livsstil allra mest bygger på en överkonsumtion av de tre B:na (Bostaden, Bilen, Biffen) och därmed ansvarar för de största koldioxidutsläppen”

Jag hade aldrig hört om denna mediala begåvning innan ett tips ramlade ned i Inkorgen. Svårt att veta vad Liljestrand menar med denna infantila text. Kanske är det värmen som påverkar? Jag vet inte, men frågan är om man bara ska ignorera och skratta lite grann, eller möjligen fundera över om karln menar allvar?

Hursomhelst vet alla normalbegåvade att också svarta kvinnor bor i dyra bostäder, att invandrade araber åker omkring i dyra bilar och att också vita kvinnor äter biff. Vi ska då inte tala om alla vita, svarta, bruna, gula, kvinnor, män, unga och gamla som sitter i flygplan som turister till fjärran land, som affärsresenärer till andra kontinenter eller som asylsökande till bidragsgivande länder.

Fast nu är det alla pågående bränder som Expressens nya begåvning skyller på äldre vita män. Lite svårt att då förklara de bränder i Sala under början på juni där en kvinna misstänktes ha anlagt dem. Eller den anlagda brand utanför Eskilstuna som en kvinna anlade igår.

Fast fan vet om inte några äldre, vita män avvisat inviter från de bägge damerna som sedan föranlett dem att anlägga bränder som hämnd. Kanske man därför kan följa Jens Liljestrands linje och skuldbelägga denna utsatta grupp av vita män som är en lätt måltavla för de som annars avskyr att man skuldbelägger grupper.

Expressen

8 thoughts on “Äldre vita män bakom skogsbränderna

  1. Den inför det korrupta kulturkotteriet lismande Liljestrand, denne Expressens och globalismens semestervikarierande och ansiktsbehårade grande dame, har sannerligen presterat ett utmärkt exempel på de sagor för ideologiskt desorienterade och förståndshandikappade vuxna som nu produceras i parti och minut och markerar samhällets förfall.

    Det självförakt den struntvetenskaplige skribenten ådagalägger är verkligen underhållande på ett makabert och tidstypiskt sätt, där det populäraste av alla stilmedel – demoniseringen av det vita patriarkatet – med all önskvärd tydlighet bestyrker sagda värdegrundsposörs akuta brist på allt som ens påminner om verklighetsnärvaro och vuxet vett, där han skamlöst briljerar med sitt inbillade metafysiska djupsinne.

    Salongsmarxister, neofiler och veritofober råder det däremot ett lika oönskat som generande överflöd på.
    Andreas 🙂

  2. Denne Jens verkar nu spela ut sin inkompetens helt ochhans lågbegåvning märks av ganska tidigt i matchen, typ alla essen utspelat redan!

    Så vad blir måhända resultatet av att gå en match mot honom i retorik och i politisk kunskap?

    Ointressant faktiskt då denne pseudotyckare gör som alla sina föregångare.

    För de lägger alltid hela förmögenheten på förrätten, och när huvudrätten då är på intågandes, ja då sitter ju lille Jens på toaletten!

KommenteraAvbryt svar