Stäng

Polisen efterlyser man med mellanösternutseende

BROTTSLIGHET. Den utpekade mannen ska enligt polisen ha deltagit i en livsfarlig skottlossning den 11 juli utanför Danmarks tekniska universitet i Lyngby utanför Köpenhamn. Nu vädjar dansk polis om hjälp från allmänheten med att få reda på vem den misstänkte skytten kan vara.

Enligt polisen på Nordsjälland ska det då ha skjutits från flera fordon som uppehållit sig i närheten av Danmarks tekniska universitet i Lyngby, gärningsmännen var ute efter att döda och ett antal privatpersoner som uppehållit sig i närheten av händelsen ska samtidigt ha svävat i uppenbar livsfara.

Nu har polisen gått ut med en efterlysning med bild på en av de personer som påstås vara inblandad i händelsen. Bilden ska ha tagits av en övervakningskamera på allmän plats.

Den danska polisen efterlyser en man i 20-års åldern och Mellanösternutseende, i Expressen/Kvällspostens version blir det man med stort svart skägg och keps.

Läs mer på Ekstra Bladet.dk…

-Pettersson tycker han ser ut som en av de skånska skyttarna i Malmö…

8 reaktioner på “Polisen efterlyser man med mellanösternutseende

 1. Leta i Sverige, visserligen inte helt lätt att urskilja just detta utseendet men chansen att få napp är nog ändå ganska stor i de kriminellas mångkulturella paradis Sverige !

 2. https://www.mopo.de/image/30990828/2×1/940/470/8659c8ec99df80187990177a7ae78464/TB/luebeck-bus-gewalttat.jpg
  I denna bus åkte den c:a 30-årige Iraner som utförde fredagens terrordåd, i en linjebuss mellan Travemünde och Lübeck.
  Terroristen reste sig hastigt från sin sittplats stötte en brännande ryggsäck ner på golvet,och rusade runt och stack/skar passagerarna med en lång kökskniv.En person så illa att denne avled.14 personer blev skurna innan han flydde ur bussen. Av en ren tillfällighet fanns en polispatrull i närheten, som kunde gripa svinet.
  F.ö. var detta dåd väl planerat,eftersom det just under detta veckoslutet råder segelfestival i området.
  Som jag skrivit tidigare är Fredagar speciellt farliga i deras närhet.Detta
  efter att de besökt sina Imamer,och eldats upp mot oss civiliserade !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: