26 thoughts on “Hon känner inte igen sig

 1. Det är säkert väldigt bra fotbollsspelare. Men är det VM bör de ju representera sitt land. Var mycket tveksam redan då Ludmilla helt plötsligt sprang för Sverige. Det var ju ren formalia att vi fick medaljer.

 2. Möjligheten att vinna har i mångt och mycket blivit frågan om att skaffa de bästa negrerna till ”sitt” lag..

  • Vänta bara och se hur Quatars lag kommer att se ut till deras hemma VM. Vågar redan nu gissa på att bara kungens favorit son kommer platsa i det laget som för övrigt kommer att vestå av en främlingslegion av brassar, ukrainare och annat löst folk.

 3. Jag besökte Vivalla igår för första gången på 20 år. Jag kände inte heller igen mig.

  • Nej Vivalla, Örebro politikernas och det övriga etablissemangets stolthet och mest påkostade Metropol som en gång i tiden var Örebros modernaste och populäraste bostadsområde går 2018 inte att känna igen, det är som att besöka ett område i Mellanöstern !
   Totalt haveri och likadant är det med övriga s.k stackars utsatta områden i Örebro där den trygga mångkulturen fått fäste och numera helt tagit över, lite märkligt är att ingen Örebropolitiker från V till SD bor i något dessa områden.

 4. Svart är bra på sport och populärunderhållning, men det är också det. Svartas succé inom pop och sport demonstrerar också tydligt lögnen om att inga vita håller tillbaka svarta. Att svarta också har det oerhört mycket bättre i länder dominerade av vita än i svarta Afrika är ett annat bevis.

 5. För många i stora grupper funkar de inte visar bilderna klart. Plundring sker förr eller senare. Så länge sk kvotflyktingar kommer främst från afrikanska läger tycker jag inte heller Sverige kan ta emot dessa, även om de är klart färre än alla som slängt sitt pass vid gränsen och säger ” asyl”!

 6. Vi får inte glömma att dagens fotboll,inte har något med forna tiders sport att göra.
  Numera är det en storfinansens reklam o. PR-förlustelse.
  Vi äldre som sett den ursprungliga formen fotboll,med svenska stjärnor som ”Nacka”,Green,Hamrin,och hundratals andra bollartister får idag se hur dessa ersatts av kampsportare och ”råbarkare” med fula trix !
  Reglerna och taktiken var fordom också annorlunda.Det som idag tillåtes kommer på sikt att döda sporten.
  Taktiken att alla försvarar inom straffområdet,och alla angriper,på samma sätt som i handbollen,gör att man avskaffar sig själva.
  Tjusningen med lokala laget har lagts åt sidan,och idag ersatts med lag typ Östersund ! (laget som också består till stora delar,av norrländska niggrar)

  • I Dalarna med fotboll från Borlänge fokuseras allt på Dalkurd.
   Det gamla hederliga IK Brage hörs det inte mycket av längre.

 7. Det är skillnad i mångfald och kulturer med att fira en seger.
  Så här gick det till efter att Jannes kämparlag hade besegrat Schweiz med 1 – 0.i åttondelsfinalen.

  Det blev redigt blött för en del med besöket i Sergelfontänen
  på Sergels torg

  • Jo, det är skillnad på kultur och kultur, här såg man ingen bilbrand och heller inga knölpåkar.

 8. Vilken människa kan, banne mig, uttala spelarnas namn ?! En europé som föddes med normal mun, tunga och tänder kan inte möjligen artikulera de ljud som bokstäverna representerar. Även med en perfekt hörsel kan man inte härma en afrikans konstiga ljud.

 9. Det är ren och skär rasism, inte en vit spelare. Men våra svenska journalister måste vara glada, de som klagade på sammansättningen av vårt svenska fotbollslag.

  • Får väl hoppas att journalisternas våta dröm om ett rejält mångkulturellt svenskt fotbollslandslag i VM 2022 går i uppfyllelse !
   Det går säkert att lagstifta om den saken i dårarnas paradis Sverige.

   • Jo, det går säkert att ordna det med. Politikerna har inga gränser för sina förehavanden numera.

 10. ja, finalen var mellan Afrika (Frankrike) och Europa (Kroatien).
  Jag tillsammans med många, många andra Européer höll på Kroatien.

 11. Kul att se reaktionen efter slutsignalen, dom mörka kramade om dom mörka, dom ljusa om don ljusa . Man såg verkligen att idrotten för brödrar

 12. Det kolonial socialistiska landet Frankrike är stort sett kört. Muslimerna kommer att ta över landet om ett tiotal år. Le Pen skulle kunna ändra det, men hon lär väl inte få egen majoritet.

  • Sant, och Macron han ger mer än gärna bort rubbet till dem ivrigt påhejad av alla så kallat progressiva element bland de etniska fransmännen.

Kommentera