Stäng

Sveriges opartiska public service får panik när Trump och Putin kommer överens

MEDIA. Gårdagskvällens Aktuellt var fantastiskt. Igen. Trump och Putin överens = PANIK!!!

Ring Margot Wallström! Ring Carl BIldt! Ring vem som helst som INTE var med på toppmötet och som kan ge en djupgående analys av vad som avhandlades!

”De talade inte om Ukraina!” slog våra svenska experter fast – detta efter att hallåan precis berättat att inga utomstående ännu vet exakt vad Putin och Trump talade om.

Men skitsamma. Trump är dum i huvudet. Han är galen. Nu fick vi det konstaterat igen. Tack SVT!!

Jens Ganman förklarar mera…

38 reaktioner på “Sveriges opartiska public service får panik när Trump och Putin kommer överens

 1. Världens längsta chocktillstånd är vad media genomlider. Bör publiceras som rekord hos Guinness när det släppt…

 2. Varför skulle inte en kreativ miljardär kunna styra ett land, när en fattig svetsare kan. Pinsamt.

 3. Trump är ett stort problem för Media, han hukar inte han krusar inte han pudlar inte ifall han sagt något som inte faller Media på läppen, och det är där inte något som gör.

  1. Det som inte föll amerikanerna på läppen har han redan pudlat om.

   Eller rättare sagt förklarat att han råkade säga fel när han egentligen menade tvärtom.
   Jag vågar inte tänka på vad som hänt om Löfven kom med en sådan förklaring efter ett mycket ett viktigt möte utomlands..

   1. Apropå att ändra sig rejält…..inför alla svenskar.

    Därefter inför Löfven tillsammans med andra partier, en inskränkning i demokratins grundsystem. Det svenska folkets röster ska inte räknas likvärdigt. Bara vissa ska räknas……….

    https://www.expressen.se/nyheter/stefan-lofven-utlyser-nyval-i-mars-2015/

    Ivar Arpi:

    ”Sverige klarar inte fyra år till med Löfven” .

    https://www.svd.se/sverige-klarar-inte-fyra-ar-till-med-lofven

 4. Samma sak i SR med en totalsågning av någon ”förståsigpåare” vid 08.25 i P1 imorse. Gamla härliga, hederliga och alltid opartiska public service.

 5. I det här fallet uppträdde Trump som en okunnig idiot. Många Republikaner i USA är mycket kritiska till Trump tal efter mötet där han i praktiken ställer sig på propaganda- och lögnmaskinen Putins sida mot USA.
  De svenska nationalister, och det är tyvärr många, som hyllar Putin är mycket okunniga och naiva. Putin är inte Europas vän. Tvärtom.

   1. Det är därför som Annie Lööf är så farlig med för
    stor makt, hon är rena sänket för Sverige, ifall olyckan
    är framme och att hon blir statsminister. Rösta inte
    på centern av ren självbevarelsedrift.

  1. Nu visar du hur okunnig du är om President Trump samt att du har svalt propaganda vänstermedias bullshit med hull och hår…

   Sorgligt, med det finns ett botemedel.. Sanningen.. sök den, innan du uttalar dig…

  2. Mike E:
   Det var några underliga rader nu lyckats plita ner…. Trodde aldrig att en person som du,kunnat indoktrinerats av vänsterpressen & Co på ett så allvarligt sätt..
   Var har du din grundkunskaper ifrån ?
   https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2018/07/2002873a5d2_1531808241-704×396.jpg
   Bilden ovan får symbolisera den nya tid vi nu går in i. En nöjd Trump
   ler in i kameran samtidigt som ”världskapitalisterna, (Moses folk) vrider sig i smärta,över hans kloka beslut.För dem är ju detta ett dråpslag som kommer att begränsa deras vinster på alla olika former av råvaror.

   1. Vill tillföra att de farhågor som Löfven och andra dumhuvud i regeringen svamlat om,vad gäller risker för ”hackning i samband med Absurdiens förestående val” nu tycks ha förlorar i kraft. Sak samma med Östersjön,som med okunniga skribenter och ledares uttalande,framstått som ett nytt farligt vatten….All denna propaganda och lögn,kan nu inte längre användas för att skrämma okunniga !
    Återstår en fråga om ett av världens mest korrupta länder Ukraina,men deras mål har tydligen Trump genomskådat.

   2. Och det ännu mera patetiskt när en sådan som Löfven
    som lämnat ut all hemlig information om Sverige på nätet,
    varna för vad som kan hända?

  3. Mike E>
   Du, lika lite som någon annan har ju inte en aning om vad dessa båda herrar talat om i de två timmar de samtalade.
   Klart som f-n att Trump inte står där och spelar dum, han har säkert något att glädjas åt.
   Men, det får väl framtiden utvisa.

  4. Mike E är väl den enda okunniga idioten här! Defintivt inte Trump! Kan nu Mike E precisera vad Putin skulle ljugit om? Putin jobbar för sitt lands bästa och USA har numera fått en president som verkar jobba för sitt land i stället för att leka världspolis och starta nya korkade krig man inte kan vinna! De enda som vinner på krig är krigsindustrialister världen runt som nu är mycket upprörda…sötebrödsdagarna kanske är över. Tyvärr tror jag att MIC kommer att slå tillbaka mot Trump och Putin vilka ju båda är folkens presidenter i respektive land. Man kan nog tänka att båda lever farligt men det är en risk de verkar villiga att ta för att motarbeta globalisternas agenda i världen.

 6. George Orwell som skrev boken 1984, som mycket påminner om läget i Sverige. Sa översatt, Ju längre bort ett samhälle glider från sanningen, desto mer kommer den att hata dom som säger den. Ganska träffande om Trump och SD m.fl.

  1. Ja och därför får inte propagandamaskinerna i Svensk
   Media sakerna att gå ihop, för hemska tanke tänk ifall
   Trump lyckas, det kommer att slå itu hela deras värld,
   som är uppbyggd på att älta smörja om D. Trump.

 7. Hade det inte varit lagstiftad avgift för radio och tv-innehav hade jag länge sedan slutat betala för denna ”korrekthet” och hjärntvätt.
  De förnekar landet Sverige.
  De hatar Ryssland, oavsett för vad.
  De avvecklar svenskhet.
  De förnekar högtider.
  De förnekar svenska traditioner.
  De förnekar Sveriges kristna historia.
  De förnekar man och kvinna. Framför allt man.
  De förnekar familjen och heteronormen.
  De förnekar rådande växande problem i mångkulturens följe.
  De främjar muslimer, araber, afrikaner framför europeiska människor.
  De lyfter fram allt extremt som är bra – bara det inte är högerextrem.

  Jag är trött på Sveriges television och radio.

  1. Gick ur licensen för 4 år sen. Har kvar tvn inga problem fick nog av att finansiera denna propagandakanal. Lite sent att gå ur nu är vi ska tvångsbeskattas snart.

  1. Det är mer renhårigt, jämställt och moget att se någon i ögonen och ta i hand. Trump är inte undersåte i UK. Ett stiligt möte!

 8. Som vanligt vinklat att USA kritiserar, en kongressman och Trump fientlig press, är inte hela USA. Oavsett om SVT vill få till det. Att expressen sen drar till med att det är en prestigeförlust för hela världen, att två av världens mäktigaste ledare träffas, avslöjar deras agenda. Hur ska vi nu skriva, om Ryssland och USA hamnar på vänskaplig fot. Hur ska vi vinkla det, det blev panikkänslor.

 9. Det är väl framför allt USA som kritiserar Trump efter detta möte.
  Både republikaner och demokrater är missnöjda.

  1. Mia ! Det är väl klart att oavsett vad Trump gör så kommer han alltid kritiseras och framför allt från svensk media . Men hur dom helst så är han ändå folkvald av det amerikanska folket ! Tror knappast din favorit Röven hade blivit vald av det svenska folket !!! Och det sjukaste är att det har knappt aldrig skrivits något negativt om denne totalt oduglige ledare som har ändå har misslyckats med det mesta ! Konstigt va ????

  2. Hur vet du detta ??? De som får komma till tals i media,är ju som hos oss endast de som instämmer med sagoförfattarna, inom Press och politik ……
   Har aldrig i mitt långa liv sett så många snopna avslöjade s.k. journalister och ”kännare”,som i gårkvällens USA-program !
   Dessa stod nu helt nakna under duschen,och kunde inte förstå det som skett ! Månen gick i moln.

 10. Skulle byta våran klåpare Röven mot både Trump och Putin alla dar i veckan !!! Tycker massmedia skulle skriva och bry sig mer om mannen som kommer att gå till historien som den sämste ledaren i historien och för all framtid !!!!!!

 11. Har fortfarande i färskt minne den morgonen när Trump vunnit. Var som en likvaka har sällan njutit så som hela den dagen.

 12. Den enfaldiga rapportering vi får från svensk media, av vad USA:s president Trump uträttar på sitt ämbete. Är ju så maniskt enfaldig, på alla sätt och vis.

  Så man undrar vart svensk journalistik är på väg. Kan förtroendet bli ännu lägre för svensk journalistik?

  Fast när den svenska regeringen presterar så dåligt och tar så många dåliga beslut. Så då är det bra att kunna ”kasta skit” på någon annan.

  ”Sverigebilden” får ju inte naggas i kanten.

 13. ”Vem är dummast – Putin eller Trump?”

  Vi har Löfvén och Prussiluskan Strandhäll……..

  Drinker Junker har högsta ämbetet i EU………..

 14. Det är tungt för stackars vänsterextrema PK-media och det övriga välgödda etablissemanget när det inte går precis som de har bestämt !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: