Har SD den politik som skulle krävas?

Samnytt skriver om och kritiserar den omsvängning som skett.

https://samnytt.se/sd-svanger-om-atervandring-och-adoption-for-samkonade/

”SD-ledarens svar på frågorna indikerar en kraftig omsvängning inom partiet, från värde- och socialkonservatism mot den vänsterliberalism som man tidigare kritiserat de övriga partierna för. Det gäller bland annat invandringspolitiken, där Åkesson nu klargör att SD om man kommer till makten kommer att acceptera all tidigare invandring och inte tvinga någon – med undantag för kriminella – som tagit sig in i landet att återvända.”
P.S.
Det innebär att alla utan asylskäl och alla som ljugit om sin idenditet och ålder ska få stanna.
Den politik som skulle krävas ser annorlunda ut:

https://www.generation-identity.org.uk/demands/

 

24 thoughts on “Har SD den politik som skulle krävas?

  1. Själv är jag övertygad om att det finns hundratals figurer bland dom andra partierna som enbart har till uppgift att leta, eller att konstruera snaskigheter att kleta på SD.

  2. Jag tycker att allt för många här läser Åkessons uttalanden som FAN läser bibeln!
    Det verkar som ni fått kalla fötter och vill se en fortsatt nedmontering av vårt land med fortsatt 7-klöver-styre.

  3. De skulle nu gälla för Åkesson att ta de försiktigt SD ligger bra till nu och har tror jag en möjlighet till runt 30% Ändå kommer problemen först att börja för de kommer inte att vara lätt att få ihop en regering Socialdemokraterna kommer naturligtvis att vara av den åsikten att alla som inte har röstat på dom har röstat fel Den rödgröna regeringen har under sina 4 år vid makten strulat till de så att snart ingenting fungerar som.de ska i sverige och ursprungsbefolkningens leverne blir svårare för varje dag

  4. Ja nu är det en riktig svängom i SD men inte helt oväntat att SD till slut skulle inse och börja anpassa sig till 7 klövern PK-media för att om möjligt få komma in i värmen få en plats i finrummet och bli accepterade som ett PK-parti och kanske få känna av maktenS sötma framöver !
    Inte mycket med den kritik mot övriga 7 klövern och löften nu som J.Å utlovat sin väljarkår från riksdagens talarstol.
    Undrar vad Annie Lööv övriga partiledare tänker om denna kappvändning, kanske tänker de att SD orkade inte stå emot utan börjar nu krypa till korset, blir intressant att se hur SD tas emot framöver när partiet nu tagit på sig en kappvändare.
    Vem vet, kanske har riksdagen 8 klöverpartier istället för 7 den 10 September !

    • Ja dig verkar ju väldigt lätt att övertyga, men annars är det
      inte så svårt att förstå att motståndarna gör allt för att prata
      dynga om partiet, vilket man gjort sen partiets begynnelse.
      För är det något parti som stått för sina åsikter hela tiden
      så är det väl SD, sen beror det på vem som intervjuar, och
      vad dom väljer att använda intervjun till.

      Själv väljer jag att inte lita på en enda journalist i det här
      landet när det handlar om att intervjua J.Å, för
      är det något som kan uppfattas negativt blir det krigsrubriker,
      annars håller dom käften.
      Så kappvändare? Nej tror inte det, och skulle AFS komma
      in så har vi kanske 9 klöverpartier efter ett par valperioder,
      för tro inte att dom kommer att få mildare behandling än
      SD av dom andra partierna.

    • Jag är övertygad om att Jimmie Åkesson som är den enda partiledaren som verkar ha hjärnan kvar klar upp detta åtagande med bravur.

    • Tänk om inte andra länder vill ha tillbaka och försörja sina egna brottslingar då sitter Sverige där med skägget i brevlådan i alla fall !
      Gör man som dumSverige vräker in folk helt okontrollerat så får stå sitt kast ta hand om och försörja dem på olika sätt, andra länder är inte korkade de tackar Sverige för dess gästfrihet gentemot terrorister och övriga kriminella.

  5. Troligen beror citaten på att Åkesson inte vill riskera att skrämma bort alla som tidigare röstat på 7-klövern men nu överväger att rösta på SD.
    SD är så stort nu att partiet uppfattas som ett hot av etablissemanget, varje citat skulle gammelmedia kunna försöka använda mot SD. Antar att Åkesson därför i nuläget väljer att låta så ”lagom” som möjligt.

    Om sen svängningen ÄR äkta? Detåterstår att se. I så fall kommer SD tappa väljarna stöd längre fram.

    • Nu hör det ju till saken att de som stod för utfrågningen kom från något barnprogram. Det finns inte många 12-13 åringar som begriper vad det betyder som dom blivit tillsagda av 7-klövern att fråga om.

  6. Troligen beror citaten på att Åkesson inte vill riskera att skrämma bort alla som tidigare röstat på 7-klövern men nu överväger att rösta på SD.
    SD är så stort nu att partiet uppfattas som ett hot av etablissemanget, varje citat skulle gammelmedia kunna försöka använda mot SD. Antar att Åkesson därför i nuläget väljer att låta så ”lagom” som möjligt.

    Om sen svängningen ÄR äkta? Detåterstår att se. I så fall kommer SD tappa väljarna stöd längre fram.

    • Det är nog väldigt svårt för en etablerad och kunnig politiker att förklara för ett barn hur det hänger ihop. Jag tycker att J.Å. klarade sig bra med tanke på att det inte var barnen som ställt ihop frågorna, utan vuxna från 7-klövern.

  7. Primo ett är att få bort nuvarande regering och riksdag . Just nu som vi samlas på murarna kan vi inte börja tveka ! Oavsett, måste SD ta över Sveriges roder i september !

    • Den nuvarande rödgröna regeringen är inte bra, men den borgerliga alliansen (?) är inte bättre. Jag glömmer aldrig Fredrik ”öppna era hjärtan” Reinfeldt.

    • Vad händer om SD efter valet i September verkligen tar över rodret men inte lyckas rädda Folkhemmet från total undergång som många hoppas på ska ske, börjar karusellen om igen då ?

      • SD kommer att klara detta men det kommer att ta flera mandatperioder.
        Märk väl att det har tagit 50 år att förstöra Sverige totalt så det kommer nog att ta nästan lika lång tid att återskapa Sverige.

      • Det är ju naivt att tro att SD skulle kunna ”ta över rodret” 2018,
        det kräver ju minst 51% av rösterna.
        Tror du på Tomten också?

  8. Nja, om man tänker på vad han tidigare har sagt om att ställa högre krav och dra ner bidragen, så kan återvändandet ske på eget bevåg.

KommenteraAvbryt svar