Stäng

Tänker statsminister Löfven (S) förbjuda SSU?

RASISM. Regeringen bestående av S och MP lade nyligen ett förslag om att förbjuda rasistiska organisationer, det borde innebära att de tänker förbjuda socialdemokraternas ungdomsförbund, SSU. 

Från 2016. Regeringspartiet Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU Stockholm ordnar den 19 september en föreläsning med Rashid Musa, kontroversiell ordförande för Sveriges Unga Muslimer. Det anmärkningsvärda med det arrangemanget uteslutande är för rasifierade, det vill säga folk som ser utländska ut.

Det betyder likväl att vita inte släpps in.

Läser man på SSU:s hemsida om nätverket står det ”för de som identifierar sig som vita finns det många andra sätt att engagera sig”. Vita får alltså inte vara med.

Läs mer på SVT…

-Pettersson undrar varför Statsminister Stefan Löfven (S) tillåter detta. Det har pågått i flera år och är ingen engångsföreteelse. Dessutom har mötena hållets på Sveavägen 68, Socialdemokraternas högkvarter.

Det är bra att du tänker stoppa rasismen mot minoriteten Stefan…

23 reaktioner på “Tänker statsminister Löfven (S) förbjuda SSU?

 1. Om definitionen på en rasist är någon som tycker att reglerad invandring är lämpligt och att det är ok att kritisera politiken om man upplever att något är mindre bra så är nog Sverige ett väldigt rasistiskt land. Den stora frågan är väl om det i så fall är för rasistiskt?
  Tyvärr har jag inte alla svaren, men kanske några frågor.

 2. Stefan Löven skall inte ta ordet demokrati i sin fula mun, för han har ingen aning om vad det är.

 3. Inte att förglömma SSU;s tidigare rasistiske ordförande Anna Sjödin, som njöt av att misshandla invandrare och kalla dem ”jävla svartskallar”…
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Anna_Sj%C3%B6din
  Hennes rasistiska anda tycks finnas kvar inom partiet fast nu med andra nya hatobjekt, – Då företrädesvis den egna befolkningen och särskilt pensionärer som de först rånar på deras inbetalda tillgångar och sedan svälter ihjäl, samtidigt som Löfvén lever lyxliv och umgås med globalisteliten på andra sidan Atlanten.

 4. Vi råkar tydligen ha en statsminister som när han råkar tänka så blir det fel.
  Pöbeln inklusive ”herr” Löfvén har inte mandat när de de yttrar ”inga rasister på våra gator”. Alla svenska gator tillhör varje svensk medborgare och ingen ska uteslutas arr beträda dem, inte ens om man har en annan åsikt som man vill förmedla.
  Den här texten klargör Löfvéns bristande kunskap vad det gäller demokrati.
  Löfvén yttrande står på hans egen FB.sida.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2018/07/14/idag-ar-jag-radd/

  1. Från Löfvéns FB-sida.
   ”Därför kommer regeringen utreda möjligheterna att förbjuda rasistiska organisationer och deltagande i dessa organisationers verksamhet. Vi kan inte bara stå och se på när hatet breder ut sig och de rasistiska, antidemokratiska krafterna flyttar fram sina positioner.

   Ingen ska förföljas och utsättas för hat och hot från rasistiska organisationer. Aldrig. Min regering ska göra det som krävs för att vårt demokratiska samhälle ska kunna försvara sig självt. Vårt land ska aldrig låta antidemokratiska krafter utnyttja demokratin för att förgöra den.

   Inga rasister på våra gator.

   Håller du med? Dela.

   Bild: Från mitt besök i Auschwitz tillsammans med Livia Fränkel som överlevde förintelsen och ungdomarna Linn Abrahamsson och Sebastian Jonsson från Vilhelmina.”

  1. Som min mycket gamla far säger: Sverigedemokraterna är precis som Socialdemokraterna var på 50-talet.

   1. Springa in i väggen? Stefan? Nej nej , gå in i väggen ska det nog vara.
    50% ironi.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: