42-årig fyrbarnsfar tafsade på flicka i simhallen


BROTTSLIGHET. En 42-årig man bosatt i Säffle har blivit dömd för sexuellt ofredande efter att ha tafsat på en 16-årig flicka i simhallen medan mannens fyra barn lekte i bassängen.

-Pettersson noterar att media som så ofta glömmer att nämna var mannen med det stora självförtroendet kommer ifrån, jag menar en 42-åring med fyra småbarn i sällskap som försöker ragga upp en 16-åring är inte blyg!

Det står i journalisternas egna regler att man inte ska framhäva etnicitet och ursprung om det saknar betydelse och inte ligger i allmänhetens intresse.

Menar journalisterna att det inte ligger i medborgarnas intresse att få veta att våra nya invånare uppträder som svin?

Nåväl, herr Musa, medborgare i Syrien dömdes till 100 dagsböter á 50 kronor samt skadestånd på 5.000 kronor till flickan.

Värmlands Tingsrätt B 517-18

Ur utredningen: Målsäganden Sekretess B:s uppgifter.
Med Sekretess C kom hon till simhallen. Utanför badhuset stod Musa, som hon inte kände till sedan tidigare, och rökte. Hon la märke till honom för att han tittade mycket.

Efter att ha badat ett tag gick de till den lilla bassängen. Där satt Musa. De gick i vattnet en bit bort från Musa. Musa slickade sig runt munnen och gjorde tummen upp samtidigt som han tittade på henne. Hon tyckte att det var obehagligt och tittade åt ett annat håll.

Musa kom fram och frågade efter hennes telefonnummer och mejladress. Hon svarade att hon inte kunde sitt telefonnummer och att hon inte hade mejl. Sedan hans dotter kommit fram sa han att brukade åka bil på stan och titta på henne. På fråga svarade hon att hon var 16 år och kamraten 15 år.

Han kom närmare så att hon kände hans kropp, tog tag hårt i hennes hand och tog tag runt hennes midja. Hon tog bort hans hand. Han tog henne sedan på rumpan under vattnet och klämde i kanske två minuter. Samtidigt var det som att han hängde över henne. Hon gjorde inget eftersom hon var rädd.

Därefter höll han armen på hennes höft. Hon vågade fortfarande inte göra något. Han frågade om de kunde gå till bastun. Hon svarade nej.

När hans fem-sexårige son sedan kom fram, skvätte han vatten på sonen så att denne gick undan. Han sa sedan att han skulle åka hem med barnen och att de skulle vänta.

Med Sekretess C gick de och pratade med badvakten NN. De pekade ut Musa för NN. Hon ville sedan inte peka ut Musa igen, utan det fick Sekretess C göra. Dagen därpå gjorde de polisanmälan. Hon känner i rättssalen igen Musa.

Efteråt har hon mått dåligt. Hon är fortfarande rädd. För några dagar sedan har Musa pratat med en kille som sagt till hennes pojkvän att hon ska få pengar om hon lägger ner detta…


9 responses to “42-årig fyrbarnsfar tafsade på flicka i simhallen

 • Lena

  I mitt hem så tyckte vi att det var obehagligt att fånga ”musarna” ( på svenska, möss) vi fångade dem i levandefällor och forslade dem till ”nyrikeområden” där de fick färdkost med sig.
  Klart att de arma liven skulle bo ståndsmässigt !

  Gilla

 • Ove

  ”För några dagar sedan har Musa pratat med en kille som sagt till hennes pojkvän att hon ska få pengar om hon lägger ner detta….!” DETTA KALLAS ”ÖVERGREPP I RÄTTSSAK” och är ett grovt brott i Sverige, känner säkert i Musa till som är muslim och arab….Det är dags att piska skiten ur Socialdemokraterna och Miljöpartiet som skapat detta helvete, rösta inte på dem!!!

  Gilla

  • Ove

   Rättelse: Inte föll bort, det ska vara att det känner säkert inte Musa till…., alltså brottet ”övergrepp i rättssak”!! För jävligt, denna jävla muslimskit borde dingla från ett rep i en stolpe….

   Gilla

 • Tanten

  Vilket äckel.

  Gilla

 • robbcos

  Detta är det nya äckliga sverige som våra flesta folkvalda har drömt om och tycker är toppen. Ett bättre straff än de kaffe pengar han fick i böter, pengar som säkert en batikhäxa på soc hjälper honom med hade varit några dagar i skammpålen. När jag var ung hade vi äldre perversa äckelgubbar i omklädningsrum o duschar, dessa fick smaka dåtidens generösa värdegrund som var överösning med handukspiska under bältet. Det var bättre förr

  Gilla

 • Peter Skoglund

  I Sverige har vi bara ”trygga simhallar”.

  Gilla

 • pommern999

  return to sender

  Gilla

 • ruben

  Det blir väl som den här artikeln förtäljer. https://www.expressen.se/gt/polisen-slar-larm-vi-gar-pa-knana/
  Det går åt det hållet i hela landet, polisen är dimensionerad efter svenskars brottsbenägenhet. De klarar inte Migrationsverkets hänsynslösa tillflöde av utländska kriminella individer.

  Gilla

 • Lokalinvånare

  ”För några dagar sedan har Musa pratat med en kille som sagt till hennes pojkvän att hon ska få pengar om hon lägger ner detta…”

  När detta inte funkar, vad blir nästa åtgärd från tafsteknikern Musa för att återupprätta sin s.k ”heder”?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: