Stäng

Stockholm Pride utestänger Medborgerlig Samling

HBTQ. Stockholm Pride som jag antar delvis har stöd från skattebetalarna nekar det nya partiet Medborgerlig Samling att vara med som betalande utställare. Som skäl anges att ”Medborgerlig Samling inte till fullo lever upp till Stockholm Prides värdegrund”.

Stockholm Pride har alltså en ”värdegrund” som utesluter demokratiska partier och tillåter bara åsikter som godkänns av Stockholm Pride.

”Värdegrund” har blivit något som kan hänvisas till i de flesta sammanhang, när man avskedar folk, vilka man anställer osv.

-Pettersson tvivlar på att detta är lagligt, och för er som inte känner till Medborgerlig Samling så kan jag berätta att bögen Alexander Bard är medlem och aktiv  i Medborgerlig Samling.

Stockholm Pride har blivit ett vänsterextremt jippo som utesluter de HBTQ-personer som inte sympatiserar med vänsterns åsikter. Aktivister har kidnappat HBTQ-rörelsen för att göra propaganda för socialismen.

Nåväl, Stockholm Pride bestämmer själva vilka som ska delta på deras arrangemang, men tydligt är att det inte längre är HBTQ-frågorna som är i fokus utan Stockholm Pride har blivit en del av vänsterrörelsen så jag tror det är lika bra att Medborgerlig Samling håller sig bort från eländet…

Pressmeddelande från Medborgerlig Samling

Alexander Bard (MED) Män är inte kvinnor…

18 reaktioner på “Stockholm Pride utestänger Medborgerlig Samling

 1. Pride är inget problem för Sverige och svenskarna , mussarna tar hand om problemet ( om det nu finns ett sådant).

 2. Låt pride paraden sluta med en fest på en sluten anstalt för deltagarna, på obestämd tid.

 3. HBTQ-rörelsen är som den övriga PK-maffian. I muslimska länder hade denna rörelse inte haft något existensberättigande.

 4. Ett evigt debacle om dessa primitiva parader, där människans absolut lägsta drifter ställs ut till allmän beskådan, enligt moraliskt nedbrytande NWO-föredöme och via massiva protester mot den samhällsbärande och diskrediterade heteronormativa familjekonstellationen, där framför allt vita fäder demoniseras av vänsterblivna (!) extremfeminister.

  Vad dessa årligen återkommande uppvisningar gagnar till, förutom uppgiften att bevisa att ingen anständighet längre existerar, samt det faktum att organisationen redan tillskansat sig samtliga ”rättigheter”, är en högst intressant fråga som borde leda till slutsatsen att de spelat ut sin roll.
  Vidare kan det med fog tyckas att ingen medborgare med ett uns av omdöme och vuxen värdighet borde trakta efter att förknippas med Pride.

  HBTQ-maffians initialer kan numer associeras till något slags neuropsykologisk diagnos, där patienterna insjuknat till fromma för oligarkernas dolda direktiv som vill bryta alla traditionella familjeband och framavla en rotlös, lättmanipulerad och identitetsförvirrad humanprodukt utan de intellektuella kvaliteter och själsliga styrka som potentierar självständigt och samhällskritiskt förhållningssätt till staten och omvärlden.

  Avslutningsvis kan tilläggas att man inte ständigt måste göra ett helt exhibitionistiskt shownummer av sin läggning, då det är fullt möjligt att iakttaga normal lågmäldhet och diskretion, där man överlever och känner sig tillfreds utan tvånget att ideligen erinra om sina preferenser.
  Andreas.

 5. De kan köra upp sin värdegrund i ändtarmen Deras perverterade ”Värdegrund” är inget som en frisk människa behöver

 6. Pride paraden är ett utryck för en historisk eras slut. Nästa era kan mycket väl vara kalifatets och då och då är det inte lika roligt längre att visa upp sig för treåringar i tajta läderkalsonger.

 7. Vem vill längre vara pride när det blåser nya vindar från mellanöstern. Slut med vänsterfeministererna som kapade Pride och slut med att alla hennor måste vara lesbianer. Ro över till den kristna värdegrunden och var en Qvinna.
  Lysande av Alexander Bard. Om Medborglig Samling vore ett riksdagspart hade de min röst. Nu blir det SD
  (hennor, femininum form av pronominum hen)
  SD bör ge MS stöd i många kommuner där MS besitter stora personpotentialer.

 8. Gubbar med läderstring och tanter med bara bröst, är det värdigt?
  Sen gömmer man snusket med sina grundvärden, alla jävla människors lika värde.
  Människor har inget värde, djur har ett värde per kilo.
  Den ursprungliga fn- resolutionen var; alla människors lika värdighet, det är betydligt närmare verkligheten.
  Du ska behandla och bli behandlad med lika värdighet.
  Bilförsäljaren ska behandla dig lika som killen före med rolex och hugo boss kostym.

 9. Jag förstår inte varför moderna civiliserade människor vill vara med i Pride. Det är som om man korsade karnevalen i Rio med ett FNL-tåg och avkomman fick de sämsta sidorna från båda håll.

 10. En ny regering bör se till att alla bidrag till vänsterns sexfestivaler ska frysas. Kommunerna ska inte kunna slösa innevånarnas pengar på vad som helst. Vill man ha sina märkliga parader så ska det tas ur arrangörernas egna fickor. Absurt med skattesponstade demonstrationer.

 11. Vad har pride för värdegrund som låter en känd pedofil förespråkare kjell Ri……. Öppna 2012 års pridefestival.
  Usch snusk och förnedrings värderingar.

 12. ”Fel värdegrund”, har vi inte hört detta till leda, från de som alltid tror de företräder ”den rätta” värdegrunden.

  Stockholm Pride och HBTQ-rörelsen har uppenbara problem, med värdigheten, att respektera alla demokratiska krafter.

 13. Att dessa Pride runt om i landet är vänsterns heliga ko råder det inget tvivel om.

  På Sundsvall Pride i förra veckan stod Vänsterpartiet och Ung Vänstern med plakat samt delade även ut flygblad med Moderternas logga på.
  På flygbladet gick de till hårt angrepp med att
  ”högern hör inte hemma på Pride”.
  Moderaterna har alltid medverkat under tidigare år men nu var de inte välkomna.
  Att M i år inte var välkomna är inte svårt att förstå.
  Med allt det som nu råder med inv. och inte minst alla de stackars ”baaarnen”.

  ”M: Vänsterpartiet har fel – Pride är för alla, det är det som är själva grejen”
  https://www.st.nu/artikel/opinion/debatt/m-vansterpartiet-har-fel-pride-ar-for-alla-det-ar-det-som-ar-sjalva-grejen

  1. Moderaterna fanns visserligen med på Pride men Vänstern stod bredvid och protesterade mot dem.
   Vilket inte har skett innan.

 14. Tack Pride för att ni gör reklam för MED… partiets största problem är väl att det är okänt.

 15. Det är väl ett sundhetstecken att man blir utstängd. Jag är övertygad Jimmie får många röster för att han inte får vara med.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: