Stäng

Oroliga sommarkvällar i Oxelösund

BROTTSLIGHET. I min hemstad Oxelösund finns flera restauranger, en av dem är Järntorget Bar & Kök i centrum och där förekommer det att en flock afghanska hannar som bor på HVB-hemmet i närheten häckar på uteserveringen. Det kanske inte vore hela världen om de kunde låta bli att antasta och följa efter den kvinnliga delen av personalen när de slutar på kvällen. 

Ännu har inget allvarligt hänt men det är inte tack vare afghanerna utan för att andra personer ingripit.

De unga herrarna tycker även om fotboll till den grad att de spelar på nätterna på torget bland skyltfönster och hyresgäster. När sedan hyresgästerna påpekar att de vill ha lugn och ro på nätterna för att de ska arbeta dagen efter så blir de utskällda av afghanerna…

-Pettersson säger att det är bara en liten episod som blivit allt vanligare i vårt land och det är egentligen inget att gnälla över för jag antar att 87:an som röstat vill ha det så här i vårt land…

Nåväl, det är konstigt att ”barn” får gå på krogen och vara uppe hela natten, men de kommunanställda ”föräldrarna” har väl annat att göra.

Vill ni att denna politik ska fortsätt så rösta på sjuklövern den 9 september 2018. Vill ni ha en förändring får ni tänka till…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

21 reaktioner på “Oroliga sommarkvällar i Oxelösund

 1. den kvinnliga personalen ska omedelbart sjukskriva sig för stress ett klart arbetsmiljöproblem

 2. var på systemet i oxelösund när jag kliver ut på torget håller
  jag på att få en boll rätt i ansiktet jag tar bollen och sparkar iväg bollen
  mot taket på prisma huset men blir atackerad så jag får söka skydd tillbaka
  på systemet hade en hel hop efter mig blev skit rädd rent för jävligt

 3. Kan inte kommunen garantera att skattebetalarna slipper allvarliga sömn- störningar? Om de inte kan stiga upp utsövda och pigga för att utföra sina jobb, borde inte heller kommunen kunna ta ut full skatt av medborgarna. Den skatt kommunen behöver för att försörja dessa bidragstagare, som stör nattsömnen för dem som skall försörja dem. Ekorrhjulet snurrar men hamstern är död. Jag längtar efter ett Återvändarverk.

 4. Kvinnorna på restaurangen borde få skadestånd av kommunen, till de har rätt upp situationen. Nog för att det finns fulla svenska män som kan vara påstridiga och har svårt att ta ett nej, men detta är något helt annat. Vem vill jobba under hot om misshandel och våldtäkt? Barn ska vara hemma och läsa läxor, inte häcka på krogen. Det må vara sommarlov, men det finns faktiskt sommarskola. Afghanerna har säkert en hel del kunskapsluckor som behöver fyllas igen. Vägrar de, så kan de ta med sig sin gymnasielag tillbaka till Iran och käfta där istället.

 5. Jag har noterat att många afganska ynglingar går armkrok med svensk flicka. Man får anta att de är tillsammans. Då slår det mig att de männen som gift sig med kvinna från Thailand har fått utstå mycket hån från svenska kvinnor.
  Är det dags för de svenska männen att håna kvinnorna som är tillsammans med afghaner?

 6. Får hoppas att personalen ser till att kulturberikarna serveras fläskkött med annat av valfritt tillbehör.
  Det man inte vet har man inte ont av, men det känns lite extra gott att servera ”valfritt” till dessa kulturberikare.
  Dessa av Socialdemokraternas extra 9000 stycken Afghaner som beviljades amnesti och lever nu gott på våra pengar, terroriserar nu Sveriges skattebetalare….det görs med mottot:
  Alla(h) ska med…. och… Mitt Europa bygger inga murar.
  Allt detta sker medans våra barn och kvinnor gruppvåldtas, våra gamla rånas och skatter höjs, för att öka på sönderfallet av Sverige.

  Låt VAL 2018…bli ett VAL MED FÖRSTÅND!

 7. Var får de pengar ifrån, att ”häcka” på barer och restauranger kostar massor av beskattade pengar !
  Måste även skriva att restaurangmaten i Sverige om du inte besöker en stjärnkrog, har idag en mycket dålig standard !
  Det har gått ner sig på ett år, märkligt.

  1. Rösta bort ?
   Inte lätt så länge majoriteten av den svenska väljarkåren sitter i knä på 7 klövern och känner sig trygg !

  1. Dessa afghanska killar (baaarn) har inga mammor utan batikkärringar som ger dem äkta kärlek.

   1. Jo men batikhäxorna kallar dom sina barn och dom 40åriga barnen kallar batikhäxorna för mamma, jag har sett det i kräkmedelmedia.
    Sen att deras riktiga mammor med tjocka släkten är på väg är en annan sak.

  1. I landet Sverige där PK-sekten regerar är alla asylsökande baarn till de blir 18, därefter blir man ensamkommande tills man blir 29, därefter blir man vuxet barn tills 35. Arma land.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: