Stäng

Fi:s inlägg i hatdebatten – de jävlarnas ska skjutas

VALET 2018. Thoralf Alfsson, SD, har varit i Visby och besökt Almedalsveckan. Där höll Feministiskt Initiativ torgmöte med Gudrun Schyman (FI) och Rosanna Dinamarca (V) i spetsen. På scenen stod en kvinna och sjöng och från högtalarna flödade texten ut.

”De jävlarna ska skjutas
De jävlarna ska skjutas
De jävlarna ska skjutas
De jävlarna ska skjutas”

Det kändes lite makabert med tanke på den debatt om hat och hot som varit mycket intensiv under Almedalsveckan. Eftersom det var väldigt mycket folk på Donnersplats hade Thoralf förväntat sig att få läsa något om detta och det hat som uppenbarligen spreds från Feministiskt initiativs scen men jag har inte sett en stavelse om detta i media eller på sociala medier.

Är Fi fridlysta?

Sångerskan heter Anja Erika Svensson och sjunger om att våldtäktsmän skall skjutas. Undrar om det är F!:s kriminalpolitik? F! vill väl att de inte ens skall utvisas från Sverige om de är utländska medborgare.

-Pettersson konstaterar att om jag eller en Sverigedemokrat eller mupparna i NMR framförde dessa ord från en scen blev det ett fruktansvärt liv och drevjakt av Aftonbladet och Expressen med följande åtal för hets mot folkgrupp…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

21 reaktioner på “Fi:s inlägg i hatdebatten – de jävlarnas ska skjutas

 1. Fi, att de existerar är ett bevis på vårt lands tillkortakommande vad gäller utbildning och politikers kvalifikationer.
  Att sjunga en dåligt hoptotad visa som indirekt skuldlägger våra kvinnor och avslutar med ett IS inspirerat besked, bekräftar min första mening.

 2. Jag håller med henne låt oss skjuta dessa Svin, de få välja ut ur landet eller ett tombak piller i nacken, äkta Svenska kan inte utvisas men klockspelet kan avlägsnas

 3. ”Fi” är utåt sett ett feministiskt parti men i själva grunden ett Globalist och kuturmarxisistiskt parti som tjänar Globalism och UN agenda30-en gränslös värld,en värld utan nationsgränser mm. Fi är också ett parti för könskriget emellan kvinna/man allt efter Frankfurtskolans modell för att förstöra ett samhälle-kultur och nation.

  Sångerskan heter Anja Erika Svensson och sjunger om att våldtäktsmän skall skjutas så betyder det endast vita män,andra går fria från skuld 🙂

 4. Det kan nog upplevas av många offer för ett rättvist straff i flesta fall kan jag tänka mej, men då skall det inte finnas några flummiga undantag. Det skulle vara effektivare än utvisningar, som förebyggande åtgärder mot återfall. Men lite ovanliga metoder för Sverige. Jag skulle med min syn på rättvisa nöja mej med utvisning på livstid. Skulle det vara liknande fall, som Julian Assange vore det inte rättvist utifrån det jag tror jag vet om det fallet.

   1. Man får vara tacksam för att man slapp vara närvarande där! 😉

 5. Efter att i studiesyfte tvingats genomlida detta lyteskomiska lilla varieténummer, vars dubiösa kvaliteter framhävdes av den klädsel i vilken de besynnerliga estradörerna ekiperat sig, kan blott konstateras att de arma radikalfeministerna aldrig välsignats med någon estetisk eller logisk begåvning, samt att den inkonsekventa framtoningen åter erinrar om de intellektuella tillkortakommanden som präglar det tröttsamma pajaspartiets tokroliga anhängare.

  Man anar att de changerade personager som passerade revy framför detta strålande spectaculum, tillhörde skaran av så kallade groupies!
  Andreas 😉

 6. Menade Fi alla, så ska man väl hålla med. Det frisknas ju till både till Höger och Vänster, så här i valspurten…

 7. F! går från klarhet till klarhet! Extremister som inte har med oss vanliga människor att göra. Vilket folk de hyser i sitt parti!

 8. FI och vänstern är den sista kvarlevan från Sovjetunionen. Där behandlades människor på det sättet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: