Stäng

Börjar dra sig ur Iran

UTRIKES. En av världens största container rederier, Franska  CMA CGM, meddelade igår.lördag att de slutar att trafikera Iran, de är rädda för amerikanska sanktioner. Irans president Hassan Rouhani krävde att europeiska länder skulle göra mer för att kompensera Förenta staterna åtgärder.

LÄNK
Igår meddelade det Nederländska flygbolaget KLM att man slutar med direktflygningar till Iran. KLM hänvisar dock inte till Trump och USA utan säger; ”Till följd av de negativa resultaten och ekonomiska utsikterna för Teherans operation kommer den sista flygningen att starta från Amsterdam den 22 september 2018 och landa i Schiphol den 23 september.”

LÄNK

Vår Svenske statsminiminister får väl ta DTH, (De Trumpna Hönsen) med sig o åka ned till Iran o trösta ayatollorna!

DTH

8 reaktioner på “Börjar dra sig ur Iran

 1. Man skäms som kvinna och svensk att dessa kvinnor inte kan klä sig med stil. Med så höga löner och förmåner som jag och andra skattebetalare får betala för dessa feminister kan man kräva bättre. Ett gäng fjollor med illasittande kläder står på parad för att representera Sverige. Hade glömt hur töntig sosse/mp regering såg ut.

  1. Ja, visst är det löjligt! Om det inte vore så allvarligt kunde man skratta åt påskkärringarna, fula som de är. Men att de visar att Sverige underkastar sig islam gör mig less.

 2. Islamic repubic of Iran air kommer fortsätta dumpa alla förståndshandikappade halvsläktingar till iranier här, genom att föräldrar åker tillbaka o lämnar handikappade barn här efter ”turistbesök” här. Blir svindyrt för oss.

 3. Det gör de med glädje! De har inte någon skam i kroppen dessa feminister i regeringen. Hen, höns, är verkligen en bra beskrivning av dem!

 4. Nå, vore det inte intressant att höra vår maskot Mias syn på ovan publicerade bild och de sju sjalettdraperade och changerade charlatanerna i den arabvurmande mameluckmaffian?!

  Excellensens hidösa harem väckte förmodligen inga hetare passioner till liv bland åskådarna, då de komiska korankokotterna konvojerade sin store härförare på dennes ärofyllda eriksgata till muselmanernas exotiska rike.
  Vilken äventyrsromantik – Errol Flynn, släng dig i väggen!
  Andreas 🙂

 5. Att se kvinnor från Sveriges feministiska regering stå där totalt packade in från top till tå för att tillfredsställa den kvinnoförtryckande Iranska regeringen är otroligt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: