Stäng

Stor S-humor med noll verklighetsuppfattning

GOTT OCH BLANDAT. De flesta av oss minns sommaren 1994 för vädret och fotbollen. Socialdemokraten Veronica Palm har andra minnen, men hon visar hur i takt med tiden hon är. Det är betydligt större sannolikhet att SD får 45 %. SD är det nya S. Men Palm försöker och lyckas nästan slå ut Anders Lindberg och Henrik Arnstad i den interna humortävlingen. 

Twitter

Om Veronica Palm på bloggen…

7 reaktioner på “Stor S-humor med noll verklighetsuppfattning

 1. Jag tycker man borde ha lite mer medkänsla när någon fått sin bil uppeldad än att man bara klagar över att bilen står i vägen.
  Rösta bort alla dessa egoistiska politiker som bara tänker på sig själva och sin egen bekvämlighet.

 2. Gång på gång visar yrkespolitikerna att de lever i en egen värld, skild från vanligt folks.

 3. Vi har ju alla våra drömmar fast nåt mer orealistiskt får man ju leta efter. Detta stolpskott är ju ett av sosseriets värsta.

 4. Hon tar då i !!!!!! Jag tror nog att efter det grymma nederlaget med det lagvidriga förslaget om de 9000 olagliga invandrarna som sossarna försökte få till en ny lag för att hålla kvar i Sverige och låta Svenska fattigpensionärer betala för så kommer sossarna nog att få känna sig glada om dom kommer upp till 15%, så dom har lång väg att gå innan dom kommer upp till SD:s 53%

 5. Veronica Palm Stockholm:s nr1 för Sossarna! Hon hade inte de rätta kompetenserna när Löfven bildade regering för snart fyra år sedan!

  Vad har hon kompetens till?

  1. Hennes kompetens räcker inte ens till att sätta på sig sina egna strumpor, hon måste få hjälp med det också

Kommentera

%d bloggare gillar detta: