Postnord levererar inte paket i ”farliga” områden i Malmö


I Malmö vägrar statliga PostNord att köra ut paket till vissa områden. Orsaken är att det föreligger hög risk för ”rån och överfall”. Ett sådant område är det mångkulturella paradiset Seved, som polisen tidigare beskrivit som laglöst land och ett område som måste ”tas tillbaka” från de kriminella gängen.

Men i Malmö finns även hederliga medborgare som drabbas när samhället kapitulerar för de kriminella.

Någon förhandsinformation har inte gått om vilka adresser som spärrats och kunder som beställer paket och betalar för hemkörning tvingas ändå ta sig till utlämningsställe och hämta försändelserna.

Läs mer på SVT…

.Pettersson tycker att det borde vara bättre att dra in ambulanserna för alla dem som skjuts i Malmö…


12 responses to “Postnord levererar inte paket i ”farliga” områden i Malmö

 • compulsoryunion

  Poststölderna i Försvarsministerns afrikanska piratexperiment i tjärna fara för brevbärare:
  https://www.dt.se/artikel/dalarna/borlange/postnord-drabbade-av-stolder-pa-tjarna-angar-respektlosheten-innebar-en-fara-for-vara-brevbarare

  Gilla

 • Grune

  Det är på det viset att så länge vi har denna muslimska regering som allmänt går under namnet 7-klövern så kommer de kriminella att ha övertaget bara för att det är så att de är många gånger fler än våra poliser.
  Polisväsendet består ju idag av 20% poliser och 80% kontorister, så av 100 anställda så är det 20 som håller ordning på de kriminella och 80 som skriver på sina datorer.

  Gilla

 • compulsoryunion

  PostNörd är naiva vita som trampar runt liksom tjänstefolk åt utomeuropeiska pirater i miljonförlustprogram.

  Gilla

 • ruben

  Hot i de områdena drabbar väl även alla oönskade myndighetsbesök antar jag? Vilken myndigheter gör hembesök för att kontrollera sanningen om deras assistansbehov t.ex? Inga alls förmodligen. Den humanistiska stormakten har planterat ut fientliga grupperingar på svensk mark och låter kriminaliteten flöda fritt utan att åtgärda problemen. Varför, undrar jag. Om Postnord blivit rånade och hotade en första gång, så blev väl gärningsmännen åtalade dömda och utvisade antar jag. Eller är den humanistiska stormakten bara humanistiska mot de utländska gärningsmännen? Varför, undrar jag.

  Gilla

 • Björn

  Helt rätt och fullt förståeligt av PostNord. Varför riskera sin personals säkerhet. Efter valet kan väl lille Morgan bli paketbilsförare i det mångkulturella (läs förstörda) Malmö.

  Gilla

 • Danne

  Det är knappt de levererar i lugna områden.

  Gilla

 • Gringo

  Man kan väl säga kort och gott att sossarna har fått sitt ideal samhälle.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Undrar om Tage.E skulle hålla med om att dagens svenska samhälle är idealiskt ?

   Gilla

  • Lukas

   Alla människor som inte haft huvudet under armen och sovit under lektionen har sett det här komma. Tyvärr verkar det bara vara Sd väljare som varit vakna och följt med.

   Socialdemokraterna har det definitivt inte, dom har sovit sött och drömt en gullesnuttsaga om Schlaraffenland där alla är snälla och där alla problem kommer att lösa sig på ett vidunderligt vis.

   Det fungerar inte så Stefan, Det har aldrig fungerat och kommer aldrig att fungera, du har sovit på timmen och ditt prov är underkänt.
   Dock kan du gå hem för det blir ingen kvarsittning!

   Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Ordinära samhällstjänster avpassade efter normala fredsförhållanden, där de allra flesta iakttar ett någorlunda sansat och civiliserat uppträdande i enlighet med den allmänna ordningsstadgan, kan inte tillämpas inom zoner där den grova kriminaliteten tillåtits sätta dagordningen.

  Det vore ett brott mot de mänskliga rättigheterna att tvinga anställda inom serviceföretag och utryckningspersonal att arbeta under förhållanden där den personliga säkerheten hotas, varför inget kunde vara mer påkallat än att exkludera det malmöitiska kalifatets kolonisatörer från de dagliga tjänster kommunen tillhandahåller.

  Stjernfeldt Jammehs omhuldade protegéer har själva orsakat dessa inskränkningar, vilka rimligtvis även borde omfatta ambulans- och brandkårsinsatser, då rätten till denna service får anses förverkad.
  Andreas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: