Stäng

8 reaktioner på “Terry har ledsnat på PK larvet

 1. Inte enkelt att vara engelsman, det blir ännu svårare imorgon när Sverige slår dem, ungefär som på vikingatiden. Helt underbart.

 2. Jag har länge ansetts som en singelman i storstan (59)
  men det blev stor förvåning när jag på Midsommarafton
  spik nykter berättade att jag egentligen är en 27-årig
  ensamstående 2-barns mamma från södra Gotland.
  ”Kalla mig ÅSA” blev min sista mening innan en syster
  som är med i F! fällde mig med en högersving.

  1. Poor darling!
   Så outsägligt råbarkat och respektlöst.
   Hoppas innerligt att Du slog tillbaka med handväskan, ty det vore väl fan om slika angrepp skall passera utan erforderligt genmäle.
   A 😉

 3. Tja, själv står jag i beråd att ingå äktenskap med min älskade gamla
  Bolinder Munktell-traktor BM35 av 1953 års spartanskt strama modell – blott han icke vore en sådan satan till klöskatta att trilskas under start i köldgrader.
  Hans i övrigt ädla gestalt har emellertid gått mig djupt till sinnes, varför jag icke håller för osannolikt att det brutala gamla fordonet småningom jagar min oro och tveksamhet väck.
  Vi har just resonerat kring den svenska samtyckeslagen, kan tilläggas.
  Andreas 🙂

  1. Jag och min maka Bengt -Göran ställer gärna upp som vittne om det skulle passa er. Min syster som egentligen heter Kjell är ihop med min dotter Anders, de har erfarenheter med just kallstarter av personligheter som din blivande make Bolinder. O.S.A.

   1. Finemang, käre bror!
    Man anar här en viss polyamorös potential, så varför slår vi inte våra fjorton påsar ihop och marscherar uppför altargången?! Tag gärna med Din döva papegoja – alla ska med!
    Det kan ju bli lite knepigt att få in traktorn genom körkporten, men satsar vi på Uppsala domkyrkas generöst dimensionerade portal, borde det lösa sig.
    Vi får väl hoppas att ärkebiskopen ställer upp som officiant, när det nu ändå skall bära sta!
    Rusar således mot traktorgaraget med startveven i högsta hugg.
    Andreas 🙂

 4. Vi kan alla se att han inte är det så kör på, jag är en svart homosexuell man…lika osant vad som är sant är att NY borgmästare är gift med en svart homosexuell kvinna och har barn med henne.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: