Stäng

Sverige vs Norge 42-1

VALET 2018. Klarar vi fyra år till med sjuklöverns trygghetspolitik? Gängen ska knäckas, hårdare straff, fler poliser och allt vad de lovar år ut och år in, medan de fortsatt med samma destruktiva politik i 40 år. 

Länk Norge

Länk Sverige

Bagdad-Bob…

7 reaktioner på “Sverige vs Norge 42-1

 1. Det var totalt 22st skjutningar i Japan 2017. Alltså inte 22st döda eller skjutna, utan 22st incidenter där skjutvapen avfyrades.

  https://www.nippon.com/en/features/h00178/

  1111 våldtäkter i Japan 2017
  https://www.japantimes.co.jp/news/2018/01/18/national/crime-legal/japans-crime-rate-hits-record-low-number-thefts-plummets/#.Wz8flHOewwA

  ”After the definition of rape was broadened under the revised Penal Code last July to include male victims, the number of cases rose 122 from the previous year to 1,111.”

  Det ökade alltså från 122 till 1111 när definitionen äbdrades så att även män kunde ses som offer. Alltså kan man anta att de flesta offer var män, och året innan var antalet våltagna kvinnor 122st – med en folkmängd på 127 miljoner!!!

  Jämför med Sverige: 7370 anmälda våldtäkter, decflesta kvinnor – med en befolkning på 10 miljoner…

  660% FLER våldtäkter med bara 7.8% av Japans befolkningsmängd.

 2. Vad gäller S stora höjning av pensionerna så måste dom nog lova minst 50 000 kronor mer i plånboken om 40 år för då är dessa 50 000 lika mycket värda som 1000 kronor idag.

 3. ”Ett starkare samhälle – Ett tryggare Sverige – Ni kan lita på socialdemokraterna..
  – Nåja, jag litar varken på s eller något parti inom sju(k)klövern. Facit visar att den snabba befolkningsökningen är orsak till kriser inom skola, sjukvård och omsorg.

  Höjda pensioner för de som NU börjar arbeta. Facit får de vänta på. Om 40 år får de svaret. Kan de lita på socialdemokraterna?

  De som kan lita på socialdemokraterna är de ekonomiska migranterna. De får det mycket, mycket bättre. De, var och en, kommer att kosta 70.000 kr årligen. Jag och du betalar.Såg att endast 3 % av de som kommit till Europa är politiska flyktingar.

  1. Sverige kommer inte ens att existera om 40 år. Dessutom kommer politikerna att ta dessa pengar också. Det snurrar för fort nu, politikerna har förstört landet i grunden, precis som de velat, samtidigt som de hatar oss.

 4. Nej , vi klarar oss inte längre. Ossie skrev nyss, att det sista halmstrået är SD i september. Greppar vi inte det, så är Sveriges saga all ! Det är sanningen .

  1. Valet i September är superviktigt. Det handlar nämligen om Sveriges vara eller icke vara. En röst på 7-klövern blir absolut ett dödande av Sverige som stat. En röst på SD innebär att vi har en liten chans att överleva som sådan. Rösta rätt rösta SD.

   Jag har aldrig varit intresserad av politik förr, men just i år när det viktigaste valet sedan år ett ( 1 ) sker i Sverige så har jag följt debatterna noga.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: