Stäng

”Svensk” misstänks ha bränt jordansk pilot levande

ISLAM. Osama Krayem är andra generationens palestinsk invandrare från Syrien, han sitter sedan tidigare häktad i Belgien misstänkt för att ha deltagit i det muslimska terrordådet i Bryssel i mars 2016 och indirekt även i det muslimska terrordådet i Paris i november 2015. Enligt nya uppgifter ska Krayem även ha varit inblandad i ett muslimskt terrormord utfört av IS där en jordansk pilot brändes levande i en bur.

De var i februari 2015 som den jordanske piloten Moaz al Kasasbeh tillfångatogs av den muslimska terrormilisen IS, placerades i en stålbur, dränktes in med bensin och sedan brändes levande. Belgisk polis uppger att de har uppgifter om att Osama Krayem varit en av de som aktivt deltog i det bestialiska mordet.

Osama Krayem växte upp i det invandrardominerade området Rosengård i Malmö. 2014 lämnade han Sverige för att ansluta sig till IS, enligt SVT.

Några år tidigare hade Osama Krayem medverkat i dokumentären ”Utan gränser – en film om idrott och integration” som ett exempel på den lyckade integrationen av invandrare i området.

-Pettersson är trött på skiten som kallas islam. När muslimer utför terrordåd och märdar säger PK med utrikesminister Margot Wallström att det har inget med islam att göra, när nåon blir förbannat och slår tillbaka säger samma personer – våldet måste upphöra, men vi ska inte diskutera den misslyckade invandringen i valrörelsen…

TIDIGARE 2016-10-22. Lite heder åt den muslimska terroristen Osama Krayem

TERRORISM. Osama Krayem, 24, är inte bara misstänkt för terrordåden i Bryssel. Nu utreder belgisk polis också ”svensken” för ett planerat attentat mot flygplatsen Schipol i Amsterdam. Ändå vägrar han ta hjälp av svenska myndigheter. – Han har inte uttryckt några önskemål om konsulärt stöd, säger Catarina Axelsson på utrikesdepartementet. 

kvallsposten_terrorsvensk

Det är ett drygt halvår sedan Osama Krayem från stadsdelen Rosengård i Malmö – där han bodde med sin familj till 2014 då han reste till Syrien för att ansluta sig till IS och som vi skrivit om tidigare – greps av belgisk polis i Bryssel för delaktighet i de dödliga terrorattentaten mot tunnelbanan och flygplatsen i Bryssel den 22 mars i år där sammanlagt 32 människor omkom.

Sedan dess har han suttit häktad misstänkt för terrorbrott – och i torsdags beslutade en belgisk domstol att omhäkta 24-åringen i ytterligare två månader eftersom åklagaren behöver mer tid för den omfattande utredningen.

Enligt franska Le Monde åkte Osama Krayem den 13 november 2015 till Amsterdam tillsammans med ytterligare en av de terrorgripna, Sofiane Ayari. Krayem hade en returbiljett och hävdade i den tidiga förhören att han bokat hotellrum för en natt, men återvände samma kväll. Enligt polisen planerade de en attack på Schipol samma dag som terrordåden i Paris. Varför planerna inte genomfördes är oklart, enligt Le Monde.

Men trots de allvarliga anklagelserna är Osama Krayem inte intresserad av att få hjälp av svenska myndigheter, även om han som svensk medborgare har rätt till konsulärt stöd från ambassaden.

-Pettersson tycker att Osama ska ha lite heder för det ställningstagandet, vill han ha hjälp får han vända sig till sitt land, Islamska staten, eller till Allah…

 

9 reaktioner på “”Svensk” misstänks ha bränt jordansk pilot levande

 1. Ja svenska myndigheter har tyvärr med sin politik indirekt med öppna ögon stöttat och byggt upp många dysfunktionellt fostrande miljöer för utländsk kriminell verksamhet. Många får ingen anknytning till svenskt samhälle i de miljöerna utan väljer de vägar deras närmast äldre förebilder väljer, dvs. terror eller traditionell kriminalitet. Varför har dessa mängder av bostadsområden tillåtits växa så okontrollerat? I vems intresse har det pågått så länge?

 2. Kalla honom för vad ni, bara inte svensk. För det är han inte, han delar inte våra värderingar och normer. Kan inte förstå vad som är så svårt att förstå för PK-folk och journalister.

 3. Dagens radioprogram ”Sommar” tog upp problemet med trakasserade kvinnor.

  Hon talade inte ett ord om alla ”svenskar” som inte kan se en tjej i normala kläder (utan sopsäck) utan att få ett absolut behov att våldta tjejen.

  ”Me Too” håller dessa ”hedersmän” om ryggen.
  “Me Too” accepterat att vi importerar dessa
  “hedersmän” i 10 tusental utan att identifiera dem.

  Jag förvånas över att ”Me Too” kan ha en så inskränkt syn på verkligheten.
  Jag förvånas över att ”Me Too” accepterar att kvinnor tvingas bära sopsäck.
  Jag förvånas över att ”Me Too” tillåter import av dessa, socialt underutvecklade individer.

  Förbjud islam i Sverige!
  Förbjud moskéer i Sverige!
  Förbjud skolor som lär ut islam!
  Återställ Sveriges statsreligion, kristendomen!
  Beordra socialdemokraterna att annulera kontraktet de skrev under med Muslimska Brödraskapet 1999 om att bidra till att islam införs i Sverige!

  Drtta är troligen det stötsta landsgörräderi mot vårt fosterland i modern tid.
  Troligen i klass med Norges Quissling affär?

  Jag är rädd!
  Känner du dig trygg?

 4. Läser just om an annan ”svensk” som häktats för gruppvåldtäkter i Grekland. Undrar hur svensk han är ? Kan man gissa Afganskt ursprung dom är ju specialister på gruppvåldtäkter.

 5. För f-n,låt inte svinet komma tillbaka upp hit !!
  F.ö. läste jag att en annan ”svensk” hade utmärkt sig i Grekland,och sitter nu häktad för gruppvåldtäkt.Offren två flickor i 18-årsåldern,skulle vara äkta svenskor !

 6. Jo, just snygga svenskar! Vi exporterar terrorister och har gjort i minst ett decennium. Och välkomnar dem tillbaka och ger dem skyddad identitet. Jag mår illa av det här landet, politikerna är totalt förvridna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: