Australien avslutar bistånd till Palestina

BISTÅND. Australien avslutar allt direkt bistånd till den palestinska myndigheten på grund av deras utbetalningar av löner till terrorister och deras familjer. 

Bistånd ”till de som dömts för politiskt motiverat våld är en skymf mot australiensiska värderingar och undergräver utsikterna till en meningsfull fred mellan Israel och palestinierna”. Detta meddelade Australiens utrikesminister Julie Bishops igår.

Läs mer på Jerusalem Post

I maj 2016 beslutade Sveriges riksdag att Sverige måste ställa högre krav på den palestinska myndigheten vad gäller demokrati, korruption och respekt för mänskliga rättigheter för att det svenska biståndet ska fortsätta att betalas ut.

-Pettersson har noterat att det struntar den svenska regeringen med Margot Wallström i spetsen fullständigt i, trots att det palestinska självstyret uppmanar till våld mot civila israeler och att de sprider hatpropaganda i skolböcker och i sina officiella tv-kanaler. Nu Australien, tidigare USA, Norge och Danmark med fler. Tänker du bli sist Margot?

För övrigt vill jag påstår att en lösning finns, juridisk bindande sedan 1922.

Tvåstatslösningen finns redan. Jordanien är en palestinsk stat.

12 thoughts on “Australien avslutar bistånd till Palestina

  1. Finns det en hotbild bakom det generösa biståndet? Om en regering låter hot styra en nations politiska beslut är det väl landsförräderi?
    Är det inte hot, är det ändå lika illa. S handlande kan nog liknas vid en naturkatastrof. Stödja terror med bistånd, skriva avtal med sveriges muslimska råd. Ja nyheten har några år på nacken nu, men är förmodligen lika aktuell idag.
    ”Socialdemokraterna har i en skriven överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor”
    https://www.expressen.se/nyheter/s-lovar-att-samarbeta-med-sveriges-muslimska-rad/

    • Det är S-föreningen Tro och solidaritet, som varit med och tecknat det hemliga avtalet. Rätt skall vara rätt hur fel det än blir.

    • För dig är hamas en terrorist organisation men för dem som som har förlorat sitt land till onda judar är hamas frihetskämpe. Alla som motstår en ockupation makt är en frihetskämpe. Varför är hamas terrorist?

  2. Sveriges skattebetalare tvångsfinansierar väl PLO, Hamas, Hizbollah o muslimska brödraskapet= mord- och terrorbrott medgärningsmannaskap?

      • Hahaha! Bra svar!
        Margot är en katastrof för landet Sverige!
        En hycklare, en egenberikare på s k ”politiskt” sätt.
        En röst på sjuklövern är en förlorad röst.
        Rösta SD! Ge Sverige en ny chans, det lär ta flera mandatperioder.

    • Wallström och många inom svenska vänstern är glödande judehatare. En stor Israelisk tidning skrev ”Wallström gillar bara döda judar” med hänvisning till Wallström & Co:s hyckleri med Holocaust.

Kommentera